Как родихте ?

• 8 662
  • 248
  •   1
Отговори
# 120
Нормално с доста вътрешни шевове + 3 външни.

# 121
Калиопа, аз, както и всички, които сме писали, че имаме по 3 външни шева, имаме предвид, че тъканта на перинеума е зашита на 3 места. Вътрешните шевове са нещо съвсем различно и обикновено се правят с животински конци, които се саморазграждат. Външните обикновено са копринени и се махат на 3-ия ден.

# 122
планово секцио- без усложнения

# 123
  • Толбухин
Нормалко без упойки аз съм от мазохиските.

# 124
Нормалко без упойки аз съм от мазохиските.

Joy Joy Joy
Аз също  Peace

# 125
  • Бургас
Секцио

# 126
Нормално е нормалните да са в превес, но мисля секциото застрашително е нараснало като %  Rolling Eyes

# 127
Перфектно изпълнено секцио, планово Laughing

# 128
секцио

# 129
Нормално и двата пъти, само че първия път бебето тръгна само, а втория преносих и се наложи индукция. И двата пъти имах по три външни шева, а вътрешните не ги казаха.

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 23:39 от Gerssy

# 130
много секцио,много чудо #Crazy
 аз -нормално без упойка,май с доста голям шев ама това са подробности... Wink

# 131
Първият път бебе 2.950 с три шева за4 часа, а вторият път 3.750 само с един шев за един ча и половина. stork-girl  ylinfant preggo smile3504 1stroller

# 132
нормално с усложнения.

# 133
и двата пъти нормално,преносих и двата пъти,втория път с индкукция,за шевовете-първия път епизиотомия(с безброй шевове),втория 3-4 шева

# 134
Калиопа, аз, както и всички, които сме писали, че имаме по 3 външни шева, имаме предвид, че тъканта на перинеума е зашита на 3 места. Вътрешните шевове са нещо съвсем различно и обикновено се правят с животински конци, които се саморазграждат. Външните обикновено са копринени и се махат на 3-ия ден.
значи разликата е вьв вида на  конците, в Австрия не се махат конци,нито се броят шевове.шие се само с упойка и никой не казва или записва колко конеца имаш.явно понеже конците сами се разграждат,затова.а че не може някой да бьде зашит само вьтрешно  или само вьншно/е повече от ясно.благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт