Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 17

• 37 905
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
  • пак там
Много са сладки тези доверчиви душици...

# 526
Дезърт гърл, и какво като като се променят нещата при бременност?
С какво 4-кратното обременяване ще ти помогоне да се  подобрят нещата ако ти е скочил инсулина?
Не само че няма да помогне, но ще навреди.
За мене това е изключително безотговорно поведение, предизвикано от некомпетентност, меко казано...

Може би обременяването лекува, знам ли  Mr. Green
Една приятелка имам, която попадна на лекар с противоположно мнение. Само веднъж я подложи на обременяване и бременна я подкара на строга НВ диета, че имаше опасност от диабет и за майката и за детето. Определено не я е подлагал през бременността на още ОГТТ-та, предвид наложения строг режим.
Ама лекари бол, един може да те утрепе, друг да те оправи.
Божа работа.

# 527
На мен ми трябваха 3 дни, за да се възстановя от изследването и да не се чувствам, все едно нещо ми има.
Определено моят организъм не можа да понесе ударно толкова много захар.
Пиех вода през 5 мин.
А по-принцип рядко ми се пие вода.

# 528
На мен обременяването не ми се отрази никак. Неприятно беше само пиенето на самата глюкоза - запуших си носа, за да преглътна цялата чаша наведнъж. След това като чаках взимането на кръв следващите два часа се чувствах добре, а и след това нямах никакво неразположение.

# 529
Аз много се задържам в групичката във ФБ за нисковъглехидратното хранене. Забавно, приятно и няма дразнения...Та гледам, че правят разни сладки с еритритол. Купих си преди месец и повече 1 килограм.... Ама още не съм го ползвала. Имате ли някакви впечатления?

# 530
 Аз си мислех ,че глюкозата е много сладка и ще ми се пие вода. Представях си я като сироп за баклава и тулумбички. А ми беше сладка като компотите, които правехме за зимата с идея да ги разреждаме с вода. На втория час КЗ захар е паднала на 2,40  с инсулин 70,16 на първия час и не ми стана лошо. Представям си колко  ниска е била преди  като съм припадала.
 Пет месеца и половина нямам проблеми.Спазвам си режима и не ми минава през ума да си взема нещо сладко като ме почерпят.

# 531
И аз имам едно кило - отлежава в шкафа, нямам намерение да го ползвам, защото аз нямам пориви за сладко, а вкъщи никой не го хареса на вкус.
Ще поседи, ще поседи и ще отиде на боклука явно. Пълно разхищение на средства.

# 532
  • Близко съм
Момичета да споделя само менюто си от днес да ми кажете как е днес на обяд пъстърва на грил със салата от краставица домат и авокадо сега вечеря домат краставица малко сирене и 3 айца на очи.

# 533
Мен пък тази група ме дразни. Само сладкиши публикуват. Имам чувството , че всеки ден сладкиши ядат.

# 534
Аз много се задържам в групичката във ФБ за нисковъглехидратното хранене. Забавно, приятно и няма дразнения...Та гледам, че правят разни сладки с еритритол. Купих си преди месец и повече 1 килограм.... Ама още не съм го ползвала. Имате ли някакви впечатления?

Писали сме вече. Нито подсладители, нито захар. И двете не са за нас. И нисковъглехидратното хранене ги изключва. Защо в тази групичка ги пишат тия неща, не знам
Не че не ям чат пат сладки.
Но не бих си купила кило подсладител. Това го правят хора, които се чудят с какво да заместят захарта.
Разбери го, пълно спиране му е майката.
Ако ще ядеш, по-добре изяж в месеца като ти дойде парче торта и това би трябвало да ти е.
С подсладители не става, пробвала съм, не се отслабва. И те вдигат инсулина.

# 535
Алое добре ти е менюто, според мен. Зависи колко е голяма пъстървата.

# 536
  • Близко съм
Средна даже още се стопи на грила. Ще прощавате за невежеството, но днес за първи път ядох авокадо прочех че повече от едно на ден не трябва вярно ли е ? И в салата си сложих цялото авокадо, което не беше кой знае колко голямо.

# 537
  • Варна
Сладкото не ми липсва чак толкова, но умирам за млечни...

# 538
  • София
Ако не са ти много лоши резултатите, яж си млечни. Просто да не са основното. Макар че аз снощи ядох само таратор. Хич не ми се пържеше до печката.

# 539
  • Варна
За съжаление, аз като започна нямам спирка. Работата е - без едно мога, с едно не мога. Затова не започвам изобщо. А и мен млечните много ме спъват. Позволявам си понякога само няколко лъжици заквасена сметана, за кеф, един вид награда.

Общи условия

Активация на акаунт