Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 61 383
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Спортно бюстие и аз си търся . Удобно за вкъщи . 85 Д

# 511
Декатлон имат хубави бански. Взех и цял, и половинки преди няколко дни.

# 512
Хора, помагайте, направо съм отчаяна! На сватба съм в края на месеца и нямам никакви официални дрехи! Качих много килограми и нищо не ми става и не мога да намеря нищо подходящо. Над 100 кг съм, обиколките ми са 150 някъде...Търсих онлайн, не намирам нищо, във физически магазини всичко ми е тясно! Аз искам да ми е нещо по-свободно, а не да ме очертава и стяга😢 Наистина ми се реве... Някои дрехи ми ставаха, но заради ръкавите не са ок - много са ми дебели ръцете в горната част и ръкавът трябва да е широк и да е докъм лакътя, да не е много къс. Иначе нещо рокля, ама да не е къса ми трябва, ама пък и да не е дълга, че съм като гъска с дълга!😡 Или туника и панталон, ама да тази жега...
Ще полудея, имам само бермуди и туники, нищо друго! Помагайте, че съм отчаяна направо. На това отгоре се депресиран и резултатът е, че пак проядох сладко, а бях спряла

# 513
Какъв тип фигура имаш?

# 514
  • Стара Загора
Хора, помагайте, направо съм отчаяна! На сватба съм в края на месеца и нямам никакви официални дрехи! Качих много килограми и нищо не ми става и не мога да намеря нищо подходящо. Над 100 кг съм, обиколките ми са 150 някъде...Търсих онлайн, не намирам нищо, във физически магазини всичко ми е тясно! Аз искам да ми е нещо по-свободно, а не да ме очертава и стяга😢 Наистина ми се реве... Някои дрехи ми ставаха, но заради ръкавите не са ок - много са ми дебели ръцете в горната част и ръкавът трябва да е широк и да е докъм лакътя, да не е много къс. Иначе нещо рокля, ама да не е къса ми трябва, ама пък и да не е дълга, че съм като гъска с дълга!😡 Или туника и панталон, ама да тази жега...
Ще полудея, имам само бермуди и туники, нищо друго! Помагайте, че съм отчаяна направо. На това отгоре се депресиран и резултатът е, че пак проядох сладко, а бях спряла

Виж този сайт.
Това не изглежда зле.
Аз имам рокла от тях, много добре изглежда, според мен даже са по-големи от дадените мерки. Поне роклята. която аз взех. Тази.

# 515
Зависи колко пари си готова да заделиш, в сайта на Ула Попкен има доста интересни неща, кройките са хубави, но и цените са трепач. Имат магазин в Сердика център. Там има и магазин на Бианка, в него има също големи размери. Виж и в сайта на ХМ, има доста рокли големи размери.

# 516
Лалка, мерси, разглеждах ги, и аз много ги харесвам. Не си поръчвам заради гръдната - моята е много по-голяма от тяхното 6XL. А тази блуза пък е къса за мен. Или пък ръкавите са ми тесни на други! Казваш, малко са уголемени?🤔 Да взема да поръчам нещо, поне да видя как стои...
Относно фигурата, какво да кажа - 16 2 съм висока горе-долу, около 150 гръдна, талия, ханш - имам голям корем и много дебели ръце и крака в горните части. Не нося късо, дълго, панталони по крака, вталено не става, без ръкави също! С една дума, трябва да е дълга широка блуза с широки ръкави, панталон прав и/или широк надолу...рокля много ми се иска, но би трябвало да е средна дължина, еластична, с нещо като набор на гърдите или горна част, прикриваща корема... Неизпълнимо. Пробвах във физически магазини, изобщо не влизам в по-офижиалните дрехи.
На Сирена поръчвали ли сте неща? Харесах уж една рокля, ама тя пък цикламена и с малко къси ръкави, съвсем на прасе ще го докарам
Как се докарах дотук!

# 517
Със същата дилема бях и ние сме на сватба на 8 август. Накупих 100 неща и с нищо не се харесах, докато не попаднах на тази рокля. Стои перфектно на дебелата ми фигура и дори ме вталява значително. Аз съм висока и някак наистина изглежда добре. Не стяга нищо и никъде и всички ме одобриха с нея. Купих я интуитивно, тя пък заспа! Ушита е много добре, затова дава добра линия.
https://www.maksimoda.com/produkt/%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%bb%d1%8f … b8%d0%bd%d0%b0-3/

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 02:19 от Анонимен

# 518
Ооо, разкошна е, онази, дето харесах, е подобна, но цикламена и с къси ръкави. Това кой размер е, и твоите мерки какви са? Изглеждаш ми слаба! Тази пелерина пришита ли е някак, или се вее свободно? Отдолу под нея роклята без ръкави ли е? Извинявай, не мога да схвана. Много благодаря, нещо такова търся! Еластична материя ли е?

# 519
Страхотна е роклята, наистина. Единствено не ми харесва, че е полиестер, но поне няма да се мачка.

# 520
За дебеланки е идеална. Трикото е много качествено и стегнато. Еластично е, да, но не стои отпуснато. Моята е размер 58, което нищо не ми говори, ширината под мишниците в неразтегнато състояние е 70 см. Няма ръкави самата рокля. Пелерината е пришита само горе на деколтето с това бие и е пришита перфектно. Прихваната е, то се вижда там под ръката, предната и задната част със съвсем символично зашиване, за да образува нещо като ръкав и да не лети свободно. Въобще не съм слаба, просто съм висока и равномерно разпределена. Илюзията идва от прибраната пола и наистина тънките за телосложението ми глезени.

# 521
То най-важно е да си равномерно разпределен. Аз преди все трупах на дупе и бедра, сега гледам, че съм на корем и цици. Всички дружно ще ме слагат на диета, дано има ефект.

# 522
Иначе и тази рокля купих https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0908728004.html
И тя стои добре, но някак ми дава ширина в долната част и в талията е доста свободна и не се одобрих достатъчно. Не мога да я нося с колан, както е показана на втората снимка. Моделът е същият, само десенът е друг на втората, моята е на златни точки. Красива е!
Скрит текст:

# 523
На ХМ са им малко странни кройките, аз си купих една черна рокля, с подобна кройка е. Някак много шупти отпред, ако облека отгоре жилетка или сако се издува като балон отпред. Не знам дали не я взех голяма, но с това онлайн пазаруване е жива лотария дали ще ти стане нещо.

# 524
Тази другата не ми харесва, първата е супер! Обаче аз съм 162 висока, ще ми е много дълга явно. Ти колко си висока? На теб ти е ок дължината.

Общи условия

Активация на акаунт