🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 55 616
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 255
  • Terra incognita
Оххоо, агнешка плешка/бут ли видях? Жанетчето ще се развихри утре, само да не облизваше така купите, без грешка щеше да е.

# 256
Красиви жени-много,  но трябвало и акъл. ........😅😅😅😅

# 257
А можеше и Сашка да попитат още ли лапа пръсти Rolling Eyes
Симпатична ми е плеймейтката, добродушна ми изглежда.

# 258
Богдана много ме дразни мен...ама много. Едвам я изтрайвам....пфуууу...

# 259
  • Terra incognita
Ау, да. Що не питат Сашка дали лапа още пръсти? Понякога ми е жал за лудия репортер.
Иначе, чичо Гугъл казва, че на Жанета три пъти й е чупен носа...от жени.

# 260
  • София
Има ли мъже в темата? Искам да попитам, дали наистина харесват това инфантилно и лигаво поведение на Петканова? Не, честно. Тази вечер съм много потресена аз Joy

# 261
  • Испания
Има ли мъже в темата? Искам да попитам, дали наистина харесват това инфантилно и лигаво поведение на Петканова? Не, честно. Тази вечер съм много потресена аз Joy

Не си ли я гледала във ВБ?

# 262
Май плеймейтката ще сготви доста по-добре утре.Thinking

# 263
  • София
Май плеймейтката ще сготви доста по-добре утре.Thinking
Скрита лимонка ще се окаже

# 264
Вечерята не беше от най-добрите, то е ясно. Момичето с една мозъчна клетка я взимат за мезе. Малко жалко. Не е много присъщо за образовани хора

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 22:20 от Tamarau

# 265
  • София

Не си ли я гледала във ВБ?

Нейния сезон не много подробно.

# 266
  • Terra incognita
Голяма лигла, а след ББ вече с огромно самочувствие. А всъщност, ако не беше Даньо, никой нямаше да е чувал за нея. И най- жалкото е, че се прочу с к   венските си прояви.

# 267
  • Испания

Нейния сезон не много подробно.

Непоносима!

Гледа отвисоко плеймейтката и си мисли, че хората са забравили гнусните ѝ истории.

# 268
Хич не сме забравили панаирите им из фейса, мъжа и я изкара най-долния парцал Rolling Eyes

# 269
Петканова май е най-гнусна, сега го раздава хай. Зобрави когато с Петкан си размятаха бельото по телевизиите и пъшкаше в ББ.Жанета е просто простодушно-глуповата.

Общи условия

Активация на акаунт