🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 308
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 320
Веган не става, ама канибал като нищо! 😂😂😂

# 1 321
Значии, всичко друго става от мен, но не и веган 😂
Сочните пържоли са моята слабост Wink

по-скоро жилави ще са ти пържолките от тези краци....конско.

# 1 322
Значии, всичко друго става от мен, но не и веган 😂
Сочните пържоли са моята слабост Wink

по-скоро жилави ще са ти пържолките от тези краци....конско.

100процента.
Крехкото месце е шарено.

# 1 323
Аз бих се насочила към краката на Моисей.

# 1 324
Аз бих се насочила към краката на Моисей.

Ти ме разби. Най-напред плочките на Енчо съзря, сега краката на Мойсей набеляза.  Егати и ходещото сексуално девойче!
Аз пък откакто някой тук акцентира на носа на Мойсей ,че мърдал като говоир, снощи бях взряна в носа му и наистина констатирам, че  има свой собствен живот и взема отношение в това,което той казва.

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 11:12 от Walnuss

# 1 325
  • Terra incognita
Ще ги увием в бекон Wink
Шегата настрана, наистина, първата асоцияция, която правя с нейните крака, е сякаш виждам  крайници на някакво добиче. Та от там дойде и това за пържолите Wink

# 1 326
Е аз към краката се насочвам,не към това между тях.
Носа му добре се мърда,може би му помага в определени дейности.........................................

# 1 327
Неговият нос и този на журналистката, са еднакви, обаче нейният не мърда!

# 1 328
  • Terra incognita
Кометирани ли са нелепите му напъни за народно пеене? Първата вечер подкара тежка, сватбарска песен, втората разкърши с Омиле ми, Ягодо.

# 1 329
Неговият нос и този на журналистката, са еднакви, обаче нейният не мърда!

Тя ми стана симпатична, какъвто ще да е носът и. Има куче, не е лигава, не  е натраплива, гостоприемна, постара се момичето, какъвто ще микс от биофантазии да сътвори.
На фона на Лара всичко е приемливо.

# 1 330
Ох, момичета, чета и се смея през сълзи с вас!
Довечера специално ще обърна внимание на носа....размислих се върху поста на Пели в кои други дейности му помага носът! 🤣

# 1 331
Ох, момичета, чета и се смея през сълзи с вас!
Довечера специално ще обърна внимание на носа....размислих се върху поста на Пели в кои други дейности му помага носът! 🤣

Аз специално съм много по-съсредоточена тук, отколкото на екрана какво става, така че изпускам основното, гонейки всеки детайл, който някоя от вас тук забелязва. Разпилях се в дреболиите.
Снощи разбрах, че нищо не схванах от цялото и върнах да изгледам пак епизода.

# 1 332
  • Terra incognita
Walnuss, успокоих се, че не съм само аз. Понякога е толкова скучно, че се отплесвам от екрана и следя само темата. И като почнете да коментирате нещо конкретно ми светва, че не следя предаването 😂

# 1 333
За мен си приличат Марина и Мойсей.☺️
Скрит текст:

# 1 334
Естествено, че темата е по-интересна, аз понякога си оставам само с нея. Страшно сте забавни. Joy

Общи условия

Активация на акаунт