🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 289
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 410
Лара, не се заблуждавай- никой не те помни, още по- малко писма ще ти пише. И актриса не си....

# 1 411
  • ВАРНА
 Кака Лара има ли момче?Чудна свекърва ще е!

# 1 412
  • софия
На мен ми е най-неприятен онзи сухар, дето за пръв път го виждам. Как пък грам емоция не показа тоя дънер.....ми и с претенции.....
Вечерята на журналистката беше една от най-добрите за този сезон. Всичко съвсем сама си направи, нямаше лиготерии, разказа и обясни просто и ясно всичко. Посрещането и отношението към гостите - перфектно. Отличен пример как трябва да протича една вечер от Черешката.

# 1 413
А тя с не по-малък успех и тъща ще е...
Тате, баба защо така тича на зиг-заг по двора?! Тебе баба, мене тъща, дай втория пълнител!  Laughing Laughing

Ахахахаха, дънер! Много смешно, да верно е вдървен. Ма той нали е каратист, явно е дзен такъв някакъв.

# 1 414
  • Испания

Не. Има две дъщери.

# 1 415
Простотиите на Лара затъмняват участниците. Радвам се и на журналистката, и на актрисата , но от тоя борсук дъх не можеш си взе...

# 1 416
  • Пловдив
Май дъщеря Дадоха, че има каката. За червеното кадифе - типична американска не особено сочна торта с тежък(макар и вкусен), крем. За мен боята е излишна, блата спокойно може да си е с естествения цвят (кафяв). И тортата се прави адски лесно. Иначе, хубаво меню, вероятно скаридите са били супер вкусни, но аз не обичам да ми сервират нечистени скариди също, не е удобно да се ядат така, ама хич, само се цапа човек и се губи удоволствието от храната, дори и да са огромни. Ама нали е по-лесно... Домът й е много хубав, кухнята също, харесвам бели мебели.

# 1 417
  • София
На мен основното не ми допада. Гадно ми изглежда.

# 1 418
Оня сухар е някакъв каратист - така го представиха.
Аз за сефте го и чувам, и виждам.
Вярно е като двойник в лицето на Краси Аврамов...
Или е срамотен нещо, или е яко глътнал бастунЯ...или си е сноб-сухар

# 1 419
  • София
Аз пак започвам седмицата от сряда и не знам какво е ставало предишните дни, но от малкото, което видях дотук, съм изненадана от Тодоранов... не очаквах да е толкова скучен и сухарест.
Мойсей май е "тегав" простак... без извинение.
Кака Лара няма защо да я коментирам! Flushed
Домакинята изглежда приятна, но се е постегнала, може би от притеснение, Справи се добре.

# 1 420
  • Испания
Тодоранов прилича на партиен функционер.

# 1 421
Този е по-хубав от Краси Аврамов, ако въобще може да става въпрос за хубост при тези двамата. И предвид, че сам по себе си не е хубав.
И морковената торта е същия кекс като Ред велвета. Поне тази в Старбъкс е такава.(във връзка с това, че са американски десерти).
А, Моузес, да си дойдем на думата -дай му дамаджаната и за друго не питай.
Яйце в алкохола, сурово, белтък!? Никогаш!

# 1 422
  • Sofia
Коя ли зодия е Илиана?
Подозирам,че е Дева или някой от другите земни Thinking
В доста черти от характера и се припознавам Blush

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 21:44 от Doli

# 1 423
  • русе
Как се казва коктейла с белтък?

# 1 424
Обичам лъскави джунджурии! Simple Smile

Общи условия