🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 295
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Испания
Сега пък доматите да белела.

Манчо, а да искаш да ти ги сдъвче?

# 1 396
  • DE
Черешката върху тортата колкото ябълка Grinning

# 1 397
Манчо забрави да препоръча мащерка за тортата. Не е във форма май

# 1 398
Мда, и на нея не и е хубаво червено цвета на блатовете. Е, успокоих се, че не само аз не ги докарах.
Ах, колко е елегантна! Прекрасна!
Прияде ми се бурата, а вкъщи има само моцарела и бяло саламурено сирене. Умирам за песто!

# 1 399
И на мен "черешката" ми прилича на ябълката от Снежанка)) Иначе всичко е супер - може да спечели.

Все пак, не одобрявам сладкарската боя. Може само в съвсем малки количества.

# 1 400
Много ми хареса менюто на Илияна, ще пробвам скаридите в най-скоро време. Надявам се тя да спечели, с удоволствие бих и общувала с такъв човек като нея, много приятна и интелигентна.

# 1 401
Тъпизми на кило от Лазарка! И грозен лак.

Много красив дом! Рустикален стил, но не като на Гала, нейното чудо не ми харесва.

# 1 402
Харесва ми домакинята - обрано държание, земно, обяснявя и говори нормално и интелигентно.. Допада ми .

Ларка пак кълве....в отвратителна бабичка се е превърнала.

# 1 403
"Пи Ар"-ът Лара учи нови думички, които би трябвало да знае, предвид професията си...
И никога не си е представяла скариди с чесън. Нееее...

# 1 404
Стига смукали тоя мозък на скаридите,ще си върна сладоледа.

# 1 405
  • Испания
Златарева на какво отгоре е сложила този син лак!

# 1 406
И Мойсей, и другият човек (нямам представа кой е) са ми по-дразнещи от каката.

# 1 407
Начи тоя Мойсей... да му турят една паница боб, сигурно ще го намери за тъкмо каквото трябва, освен че най-много ще му отива на натюрела - като тракторист в обедна почивка е. Мъж мрънкало за храна е наказание за всяка жена.
Онзи другия не обичал свинско, но той ми е като солницата на масата, даже тя е по-забележима. Но пък може човек да не обича свинско, аз не обичам пилешко твърде много, примерно. Също не обичам патешко, пуешко, заек, фазан. Миришат ми тия меса.

# 1 408
Мда ..тоя певец нещо му простее изказът, пък претенциите му до небесата...какво не хареса на пържолата, че не схванах....

# 1 409
Кака Лара май се е понаквасила от рано Blush

Общи условия

Активация на акаунт