🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 244
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 560
Аз не разбрах защо Марина не е яла...то беше в нейтия стил на хранене мисля..
Схванах го че е нямало останало за нея...и за това не е яла.

Сега ще попея че рейса се бави нещо...Joy

# 1 561
  • София
Много сте критични. На мен всичко ми хареса снощи, без супата. Вкусно ми изглеждаше, включително и десерта, но аз много обичам тиква. Моисей изглежда добро момче, справи се много добре.

# 1 562
  • Sofia
Марина не яде от хлебните крутони и от десерта,заради захарта.

# 1 563
Е то набухвател няма,та да се надуе тоя млекник.А и не е нужно.Това си е крем карамел с тиква.Без карамел отдолу.

# 1 564
Е то набухвател няма,та да се надуе тоя млекник.А и не е нужно.Това си е крем карамел с тиква.Без карамел отдолу.

А какво пречи да сложи  поне два реда тиква. Не говоря за набухвател...не знам от къде ти хрумна, а за по-висок да стане десерта, а това се постига с повечко материал естествено.
Все едно мусака да правя с две картофчета...ще стане и тя такава плоска. Тегава.

# 1 565
Бе нали е десерт,не може парче като тухла четворка Grinning

# 1 566
Марина не яде от хлебните крутони и от десерта,заради захарта.
Снощи беше просто заядлива, незнайно защо.

# 1 567

Ми то като керемида тънко бе...яж си го, щом ти харесва такова. На мен ми бе като мостричка...за опитня...

# 1 568
  • Sofia
Било е много сладко с тази огромна чаша захар .

# 1 569

Ми то като керемида тънко бе...яж си го, щом ти харесва такова. На мен ми бе като мостричка...за опитня...
Това е гурме кухня,бутиково изпълнение Grinning

# 1 570
Да...вероятно...бая сладичко е станало. Ама за 5 човека много малко парчета тиква сложи...на дъното и рехаво.

# 1 571

Ела на гости и ще видим дали не може JoyJoyJoy

# 1 572

Ела на гости и ще видим дали не може JoyJoyJoy
Е, зависи от десерта.  Grinning

Скрит текст:
Преди години продаваха страхотно парфе, но толкова натъртващо, че и да иска човек не може да яде много. Един колега изяде 15, след което спря да го яде, но отнесе прякора Парфето.

# 1 573
Много сте критични. На мен всичко ми хареса снощи, без супата. Вкусно ми изглеждаше, включително и десерта, но аз много обичам тиква. Моисей изглежда добро момче, справи се много добре.
И на мен ми хареса, сготви си човека, ръцете не са му наврени в г..а като на кака Лара, аз и зеленчуковата супа бих яла, много обичам супи! А тая Марина взе доста да ми пада в очите, не яля крутони и десерт, много важно, няма да заслабне!
Десерти като тухла четворка ме потрисат Sick, ама нали знаете, че аз не обичам сладко! В един гурме ресторант десерта беше две  диви крушки, поширани ли, кармелизирани ли не разбрах, с размер на чери домат,  едно нещо като бонбон и малка розичка от крем -маскарпон с размери на бонбона, всичко ню, ню размер, това за мен е десерт! Flutter

# 1 574
Не ме разбирайте погрешно,аз мога да живея само на сладки неща,за мен хубав десерт е една шоколадова торта...по една на човек Grinning

Общи условия

Активация на акаунт