Отговори
# 60
Почти всеки ден сме на смс...на 2-3 дни и по телефона се чуваме...сега е на море в  Бургас.. Peace
Почива си яко и определено е го е заслужила!  Peace

# 61
Обикновенно пълноценната почивка, те зарежда със сили и желание за пълноценна работа/учение! Peace

# 62
  • в шоки-land
добро утро на всички малки и големи Hug Heart Eyes
при нас се очертава много сльнчев ден...чакам малкото да се сьбуди и отиваме да се кьпем на е3ерото...следобяд ще ви чета, докато спинка....целувки на цялата банда   love001  love001  love001 и хубав ден Hug

# 63
Нещо специално за Нана  Wink

bouquet

# 64
Хай и от нас!

Хич не успявам да ви прочета...ма много бъбриви сте станали  Joy
Нана беше права...не поглеждам други ттеми във форума освен оттатъка и тук,а даже и с тях не успявам  ooooh!

Калида,никакви салди...аз толкоз съм се отчаяла,че не ги свалям тез кила,че не ми се пазарува нищо  Crossing Arms Само на мишлето ще купя сандалки,че прохожда и да не е бос!

Вика ме  #Crazy

# 65
  • MERIGNAC, FRANCE
Специално за Калида ще се опитам да покажа 4аст от покупките ни от намаленията

[img=http://img90.imageshack.us/img90/5752/tony22aa.th.jpg]

На Тони сандалките и ризата и моят жълт потник.

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 15:37 от Mama Strumpf

# 66
amei , ммм какви сладки целувчици -  и на теб  love001 Hug  bouquet

Giorgia , аз не можах много да разбера...ама фантазията ми ме отнесе към езерото Лох Нес и това е подобие на милото животинче! Joy Ако е така включвам се специално към Нана
 Joy
Нана, истинското ти име Нанa ли е? Да не е вдъхновение от Нана на Зола? newsm78

Kaлa(Bella13) , може и да не успяваш със форума, но за сметка на това си имаш най- страхотното занимание! Hug  bouquet

Mama Strumpf , nishto ne wijdam 4e i kredor-a mi se izklu4i Rolling Eyes

# 67
[Giorgia , аз не можах много да разбера...ама фантазията ми ме отнесе към езерото Лох Нес и това е подобие на милото животинче! Rolling Eyes

Peace  точно!  Wink

# 68
Значи колко и да съм сънлива и заспала днес... все пак мозъка ми още фукционира.... newsm78 или въображението Crazy Joy

# 69
Звездичке, преди малко писах, писах - цял роман, ама на - дропна се и сега ще карам по съкратения вариант.
Децата засега са в една стая, затова са и с двуетажно легло. Много ми "помагаха" при шиенето на пердетата, чаршафите и балдахина. То не беше цвърчане, прелитане и прехвърчане около платовете с цел подаване на игли, конци и ножици и викове "Искам и аз!", "Мама е страхотна!.
Отне ми двойно повече време, но поне се нарадвах на искрящи от радост детски очи.

# 70
Звездичке, преди малко писах, писах - цял роман, ама на - дропна се и сега ще карам по съкратения вариант.
Децата засега са в една стая, затова са и с двуетажно легло. Много ми "помагаха" при шиенето на пердетата, чаршафите и балдахина. То не беше цвърчане, прелитане и прехвърчане около платовете с цел подаване на игли, конци и ножици и викове "Искам и аз!", "Мама е страхотна!.
Отне ми двойно повече време, но поне се нарадвах на искрящи от радост детски очи.

Ох  ooooh! и на мен днес форума не ми се зарежда и тн и тн

Може би когато децата са в една стая връзката помужду им е по- силна Hug !
Докато ти четях редовете веднага си ги представих с блеснали оченцаи страхотните ти дечица да се опитват да ти помагат... колко мило! Hug  bouquet
Колко красива картинка!  bouquet

Тя затова е толкова хубава стаята.. понеже е създадена с обич и ентусиазъм! Hug  bouquet
 Браво!Честно стопли ми се днес сърчицето от твоите думи! Hug

# 71

И на мен днес само ми изчезва сайта...провали ми сума постинги!  #2gunfire

Thinking Arwen ,моята дъщеря толкова да искаше двуетажно легло..то си е емоция за децата  Peace ...  ooooh! при нас обаче така и не стана..

# 72
Здравейте, слънчЕвки  Hug

То вечЕ обяд стана, докато ви пиШа  Crazy

Ама си взимам от закусчицата на Звездичка   bouquet, и особено от чАйчЕто   bouquet  bouquet  bouquet
ХулиганчЕ, вие елате направо при мен, около мен все купони  Party Ама започнах вечЕ по малко да ги уважавам, повечЕ сред природата ходя  Hug
Аз да питам, къдени е Елито??? НЕЩо не съм я мяркала тези 2 дни...
За ройбоса не знам, (май МАймунка питаШе  Heart Eyes), на Бг опаковка в къЩи пиШе, че е червен чай  newsm78 Ама Ще направя справка с Гугълчо  Sunglasses
Звездичке, ами белия на вкус малко прилича на зеления чАй, но е много по мек (примерно на мен зелен чАй, чист, без лимонов привкус ми е трудно да пия, но този е супер...)

Дидка, с тези 3ма сладки мъже до теб, съвсем си се размечтала  Hug От все сърце ти пожелавам винаги да си имаШ за какво да мечтаеШ   bouquet И много се радвам, че си ми получила картичката  Heart Eyes

А пък със снимките, момичЕта, ви поизлъгах, не се отваря сайта, дето ги качвам обикновено  ooooh! Ще опитам довечЕра пак...

Нана, гуШ от мен  Hug Ще мине  Grinning Много е клиШирана тази мисъл, ама важи: ако не ни застигат тъжни неЩа, няма да усетим истински хубавите (аз така я видоизмених, чЕ на ниЩо не приличА...ама смисъла е там, де... Crazy) Ако ти е тъпо като се скарате, преглътни гордост (или каквото там е) и отивай да го гуШкаШ мъжа  Hug Те понякога са глупави и нечуствителни, понякога ние сме прекалено взискателни...аз като професор ти говоря, със 100 годиШен опит. Само исках да ти кажа да се усмихнеШ и да не се косиШ  Hug

МакдирокчЕ, оЩе ли си екзалтирана??  Grinning Този хубав бонбон на снимката кога Ще ми го доведеШ, та да и сготвя сьомга  Hug?

ТалиданчЕ, поплачи, а после горе нослето  Hug

Джорджи, аз теб дали съм те виждала на снимчица??  newsm78 Ти ли беШе родена през октомври, или адаШката ми, Боряна  Flutter (да търся прилики с мен ми е мисълта  Heart Eyes) Пропуснала ли съм, или оЩе не си споделила какво Ще правите през този уикенд?

МайчЕ, супер е такъв студ, въпреки, че до вода се чуства доста по студено, отколкото термометрите показват. Всеки път като отида в ХЕлзинки, и като ме почне оня мити вятър, смръзвам се като ШуШулка, нека е и около 0...

СлънчЕвки, оставям ви за мъничко. Да си направя кафенце, че очите ми са като копчЕта станали ...

bouquet  bouquet  bouquet

# 73
Е нищо мама В когато станат снимките тогава!
 Ели е в България....
Мъжа и  и каза едина петъчна сутрин стягай куфарите отиваме на Приморско понеже сега съм свободен... и така набързо трябваше да си кажем"дп скоро" с Ели... и Бадемка и заминаха да   grinning039

# 74
 Здравейте, всички сладурки! Hug

Джорджи, ама ме разсмя с този Лох Нес.  Grinning

А, Валето ще го видим довечера като се прибере дали още ще е сърдит. Аз продължавам да твърдя: "Невинна до доказване на противното."   smile3516

mama B, гушкам го аз, но той сега го играе лош.  newsm78 Много ме е яд така като се скараме, заради нещо глупаво според мен и не толкова според него. През колко неща минахме заедно и направо не разбирам, като някой дребен инцидент ни разклати отношенията, пък било и то за малко.

Приятен ден на всички желая, после пак. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт