Разпределяне на разходите при живеене заедно

• 18 142
  • 526
  •   1
Отговори
# 240
Няма да забравя история, споделена преди врвме. Мъж заврънкал жена си да продават нейното жилище, където и живеят, и следва дългосрочна сръдня зарад нейния отказ. След време тя решила да се изнесе и събере а друг, ала се прибрала, сразена, щот благоверният, хем изневерител, но и настроил челядта.
Дерзайте, да живеят търтеите, мухльовците и всякакви паразитни твари!

# 241
За всеки влак си има пътници.

Ако някой иска да дава, нека да дава. Очакването да се дава и търсенето на такива, които ще дават, това е грозната част.

# 242
О, то деленето и без ипотека го има - мухльото може да претендира и за въздуха. Нагледала съм се на нагляри.

Не казвам "да си продава задника" - мухльото иска да й се натресе и да не участва финансовото - нарича се мъжка проституция.
Аз съм се нагледала на жени, които са готови на всичко, само и само да имат нещо с пенис в къщата. Мухльото няма да се натресе сам, някой трябва да му отвори вратата да го пусне. Не съжалявам нито тези жени, нито мъжете, с които се събират. Толкоз акъл имат - заслужават да теглят. Мъжът е мухльо и измекяр - а жената, която го е избрала, що за стандарти има?

Въпросът Ви предполагам е риторичен?
Пенис в къщата само за идята - твърдо против съм!
Не ми се е случвало, надявам се да не ми се случи.
Пиша в темата, за да изкажа мнение. Много момичета и жени (хубави, атрактивни, с пари, професии и прочие) се натрисат или им се натрисат мухъли. И те споделят, някои от своя доста богат опит, че мъжете са се изродили ... Може и така да е ... Не обичам сметкаджийството, особено мъжкото. Много по- грозно е от женското ...

# 243
  • София
Защо да е по-грозно? Съвсем сериозно питам. За мен сметкаджийството е просто сметкаджийство, без значение дали го упражнява чифт цици или топки.

# 244
  • Пловдив
Защо да е по-грозно? Съвсем сериозно питам. За мен сметкаджийството е просто сметкаджийство, без значение дали го упражнява чифт цици или топки.
В случая на мен мъжкия ми изглежда по-сметкаджия.

# 245
Защото топките се губят някъде  в сметките, Таис. В случая, и много други - момичето си има имот, неясна е ролята на мъжлето.

# 246
Редно е мъжът да осигури жилището - без значение женени ли си сте или не. При положение, че ти го осигуряваш и плащаш кредита (щото жилището си е твое), а той ще живее безплатно, е редно да поеме останалите разходи по жилището - ток, вода, интернет... Дори мисля, че трябва да плаща и храната - това, че доходът му е колкото твоя си е негов проблем - да намери начин да е по-висок.

# 247
  • Агент под прикритие
Какво значение има тогава кой ще плаща кредита, след като според теб другия винаги "живее безплатно"? Просто заради някакви стереотипи от вида "така е редно"?

# 248
  • Най-красивата страна
Ако тя иска да взема наем,да си намери наемател.С парите от наема ще си покрива част от кредита.

Обаче между гадже с което живееш на семейни начала и наемател има голяма разлика.
Зависи тя как гледа на този мъж-като на просто съквартирант или като на партньор за сериозна връзка и евентуален бъдещ съпруг.

# 249
Значи най-здравословно е да гледа на него като на съквартирант, щото ако гледа като друго, но той я поизползва за безплатна квартира и секс услуги и после я зареже тя ще бъде прецаканата. Това е единственият начин да си гарантира, че дори да бъде излъгана и използвана от поредния муньо, поне остане набутана само с излъгани надежди, но не и финансово

# 250
Не е лошо от време на време човек да поема някакви рискове в живота. Ще поживее с нея, ще я зареже, голяма работа, че живял под нейният покрив.
По притеснителното е, че времето прекарано с него ще е загубено, а то си минава безвъзвратно, без значение кой къде живее.

# 251
Защо да е набутана финансово? Нали жилището е нейно, всичко е на нейно име. С или без гадже трябва да му се плаща ипотека. Хем мъжът е никой, хем да дава пари. Защо?

# 252
  • София
Не е прецакана, жилището си остава нейно. Реално ако той помага за ипотеката и накрая тя му посочи вратата, прецаканият е мъжът.

Не бих изплащала имот, ако моето име не фигурира в договора.

# 253
ами тогава прюти всички бездомници - хем няма да си прецакана хем ще си помогнала на нуждаещи се

# 254
Не спя и не правя планове за брак с бездомниците. Метафорите са очарователни и много далеч от реалистични.
Взимането на 'наем' от гаджето за личния ти апартамент не е чак толкоз елегантен начин за отмъщение, че не ти е предложил брак и не сте купили двамата жилището.

Общи условия

Активация на акаунт