Разпределяне на разходите при живеене заедно

• 18 072
  • 526
  •   1
Отговори
# 375
пинъп домакиня и 5 дечурлига

😱 5 дечурлига, ти сигурна ли си?
И какво е пинъп домакиня 😄

Бързо ти свършват парите и през 2 години събираш, че да имаш да похарчиш. Ей Голем мъж бе Grinning

Ми те жените ненаситни, колкото и да взимаш, ще ги профукат сичките 😄 Да ги сменя по често

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 21:24 от Анонимен

# 376
Познавам жени с добър доход, които от години отглеждат мъжете си, които все не могат да намерят добра работа, все нещо не им е удобно, абе направо светът е срещу тях.
И тези жени носят, влачат - от работа търчат да пазаруват, после децата, после дома, после сметките. А скъпоценното гледа футбол, пие биричка и все с един тъжен поглед на неоценен от вселената. Да са някакви Аполоновци - мне, даже напротив. Да са полови атлети - и това май не е. И почвам да си мисля, че тези жени всъщност са наследили или развили някакъв много сбъркан семеен модел, ама не ми е жал, де, всеки си организира живота според възможностите и потребностите.

# 377
Я дайте някакъв реален пример за тези жени, които издържат мъжете си и ги носят на гърба си. Аз такива българки НЕ познавам, но обратната картинка е навсякъде около нас. Сигурно има и талива случаи, аз поне нямам видимост над тях, веоятно си има мързеливи мъже манипулатори. Коя от вас така издържа мъжа си? Аз от темите съм останал с впечатление, че цоцате от мъжа си си яко и в момента в който спре да дава вече е муньо и му се търси незабавно заместник. Like Smoke, ти колко мъже си носила през живота си, мене би ли ме поносила малко да видя и аз от този сладък живот за малко. Да докажем, че има еднорози просто.

# 378
  • Плевен
Bratan приятно ми е да се запознаем...
Ама точно съм в описанието. Две работи, прибира дете от училище, пазарува, прибира се слага-вдига вечери, изхвърля боклука, плаща сметки.
И тъй вече 7 години

# 379
В смисъл ти го издържаш, той плаща сметки? Че нещо ме объркваш...

# 380
О....преди близо 10 години се отървах от такава токсична връзка.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 22:30 от Lea_Lea

# 381
Я дайте някакъв реален пример за тези жени, които издържат мъжете си и ги носят на гърба си... Да докажем, че има еднорози просто.

Имам един приятел, който живее при гаджето си, плаща само сметките(под наем са). Работи не добре платена работа в мол, докато приятелката му има успешна частна практика. Засега няма големи амбиции да се развива и да работи по специалността си, защото "в България не става". Няма книжка и кола, приятелката му го вози навсякъде 😀

# 382
Я дайте някакъв реален пример за тези жени, които издържат мъжете си и ги носят на гърба си. Аз такива българки НЕ познавам, но обратната картинка е навсякъде около нас. Сигурно има и талива случаи, аз поне нямам видимост над тях, веоятно си има мързеливи мъже манипулатори. Коя от вас така издържа мъжа си? Аз от темите съм останал с впечатление, че цоцате от мъжа си си яко и в момента в който спре да дава вече е муньо и му се търси незабавно заместник. Like Smoke, ти колко мъже си носила през живота си, мене би ли ме поносила малко да видя и аз от този сладък живот за малко. Да докажем, че има еднорози просто.

Какво означава реален пример - имена и снимки ли? Това, че ти не познаваш, нищо не означава.
Мъж не издържам и такова намерение нямам - очаквам да има равностоен доход и отговорности.
Мога да полагам грижи за дете, домашен любимец, възрастен родител, но за голям, здрав човек в активна възраст - защо?

# 383
Ако това е логиката, и аз мисля като теб, защо наистина? И защо български жени ме гледат като гръмнати, когато повторя думите ти пред тях? 

# 384

Какво означава реален пример - имена и снимки ли? Това, че ти не познаваш, нищо не означава.
Мъж не издържам и такова намерение нямам - очаквам да има равностоен доход и отговорности.
Мога да полагам грижи за дете, домашен любимец, възрастен родител, но за голям, здрав човек в активна възраст - защо?

Защо равностоен доход? Ако твойта професия не позволява много висок доход, как правиш избора?

# 385
Ако това е логиката, и аз мисля като теб, защо наистина? И защо български жени ме гледат като гръмнати, когато повторя думите ти пред тях? 

Не познавам всички български жени, не знам. Сега, ако се изправяш и заявяваш на всеослушание и с патос - сигурно предизвикваш реакции - смях, например. Тези неща не се правят с декларации - просто човек си живее според принципите и толкова. И не си избираш партньори с двойно по-нисък доход от твоя - за забавление, да, за отношения - не.

Всъщност има доста свестни хора, просто другите се набиват на очи.

# 386
Fair enough.

Просто ми стори странно, защото при такива изказвания имам чувството, че живеем в два паралелни свята, тъй като моите наблюдения са коренно различни. Затова се учудих.
Аз не бих имал против моят партньор да има двойно по-нисък доход от моя, стига да има някакъв, с които да покрива стандарта си. Все пак има и неблагодарни професии.

# 387
  • Агент под прикритие
Не познавам всички български жени, не знам. Сега, ако се изправяш и заявяваш на всеослушание и с патос - сигурно предизвикваш реакции - смях, например. Тези неща не се правят с декларации - просто човек си живее според принципите и толкова. И не си избираш партньори с двойно по-нисък доход от твоя - за забавление, да, за отношения - не.

Всъщност има доста свестни хора, просто другите се набиват на очи.

Това е доста интересно изказване. Ако първата среща с теб прилича по-скоро на интервю за работа, отколкото на среща, тогава няма да се учудя, ако втора не е имало и то защото мъжа повече не се е обадил.
Както bratan адекватно отбеляза, има неблагодарни професии и не знаеш на каква ще попаднеш, ако трябва да сменяш работата.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 23:11 от AgentProvocateur

# 388
  • София

Ако си търсиш наемател, не е редно да спиш с него.

# 389

Защото пренасят майчинския си инстинкт върху половинката и ги е страх да не останат сами. Познавам такива жени

Общи условия

Активация на акаунт