И за финал нещо ново от Елка- с фенове

) това за мен са малко лигави детайли или не малко,които трудно понасям и ме удря на сарказъм(без съзнателно да го търся)но и това и други ситуациии показаха ,колко се е отдалечила Дила от Кузгун,сюжета им въобще не е адаптиран за 2 серии и туто финито...вярно ,че по сценарий ще го напраят дори и за една,но им трябваха още епизоди,да могат да ги сближат двамата някак си по-естествено,сега ще стане много кофтарско,те двамцата на по различни полюси,не можеха да бъдат към този момент,в този смисъл едно още 8-10 серии нямаше да е лоша идея,хем щяха да развиват историята стегнатичко, без много локуми,щяха да дадат така наречените куздил сцени,които публиката иска...и развитието щеше да е по-плавно и естествено...иначе и аз колкото и да харесвам Бурджу,не бих искал тоя филм да има още 35 серии със същия интензитет от миналата сряда...това е абсурдно,да искаш да си го причиняваш 
,вие всички си имате теми за ваште любимци,аз и бурджу си увисваме и аз не зная накъде...да карма,съдба....какво да правиш
тежък живот живея ей... 
от една страна той и е убежище,начин да е по-близо до татко си ,ако щете,носи и покой,от друга страна на моменти и то не малко,се усеща много напрегната,изплуват и някои мисли,щото знае,че и баща и колкото и да е бил добър с нея,с другите не е бил такъв и тук ще е същото,знае,че ако Кузгун настъпи Ферман по-сериозно,няма да се случат хубави неща,вероятно знае за записа и е решила,че за нейния душевен мир след толкова екшън и за доброто на кузгун е най-доброто решение,но не е заплашена за мен,пак стана страшен роман,ама какво да прая
)))) Сега остава да изгледам само 19 серия.Вече не си причинявам кошмара да гледам дизито онлайн и си чакам превода и вашите коментари. Харесвам сериала,но вече няма накъде да се развие.Да ,слаб сценарий и добра игра на актьорите ..,макар че Онур е същият типаж от "Сблъсък" и не виждам някакво развитие на играта му . А толкова го харесвах! Тони,прости,но и при Бурджу е някак същото във втория сезон. Любимецът Баръш..Опитва се да избяга от образа на Омер и да се изяви като "лошото, но справедливо момче"и п оч т и успява. Когато е истеричен не приемам това за добра игра. И макар водещите сили в историята да са любовта, справдливостта и възмездието и пречистването...още в първия сезон някои от вас предчувстваха, че ни очаква тъжен финал с убийството на любимите ни герои. И да , отново слаби сценаристи,които преекспонираха и вмъкнаха много мелодрама: смъртта на приятеля,сцената в моргата,самоубийството на Дила.., убийството на баща и..тези моменти бяха доста продължителни и безсмислени. Но винаги съм харесвала присъствието на Мъдреца (дядото, новият брат).Това е чарът на дизитата: притчата,провокацията да си припомня гр.митология или учението на дервишите и техния Учител-Мевляна или просто житейските мъдрости. Не тъжете! "Кузгун" ни дари с невероятна песен,израстване в професионализма на любимите ни актьори и прекрасно общуване в групата, та дори и с леко ръмжене понякога.
)))) Сега остава да изгледам само 19 серия.Вече не си причинявам кошмара да гледам дизито онлайн и си чакам превода и вашите коментари. Харесвам сериала,но вече няма накъде да се развие.Да ,слаб сценарий и добра игра на актьорите ..,макар че Онур е същият типаж от "Сблъсък" и не виждам някакво развитие на играта му . А толкова го харесвах! Тони,прости,но и при Бурджу е някак същото във втория сезон. Любимецът Баръш..Опитва се да избяга от образа на Омер и да се изяви като "лошото, но справедливо момче"и п оч т и успява. Когато е истеричен не приемам това за добра игра. И макар водещите сили в историята да са любовта, справдливостта и възмездието и пречистването...още в първия сезон някои от вас предчувстваха, че ни очаква тъжен финал с убийството на любимите ни герои. И да , отново слаби сценаристи,които преекспонираха и вмъкнаха много мелодрама: смъртта на приятеля,сцената в моргата,самоубийството на Дила.., убийството на баща и..тези моменти бяха доста продължителни и безсмислени. Но винаги съм харесвала присъствието на Мъдреца (дядото, новият брат).Това е чарът на дизитата: притчата,провокацията да си припомня гр.митология или учението на дервишите и техния Учител-Мевляна или просто житейските мъдрости. Не тъжете! "Кузгун" ни дари с невероятна песен,израстване в професионализма на любимите ни актьори и прекрасно общуване в групата, та дори и с леко ръмжене понякога.

,но и пак да се сподели няма лошо 

А Ферман май май съвсем ще си изгуби самоконтрола и ще си покаже истинската същност.