Колко да сте незаменими специалисти във вашата област ти и мъжа ти...? Няма ли да се появят и други млади хора и да се занимават с това скоро?
Защо си причиняваш всичко това? Майката няма да накараш насила да си гледа детето. Тя си е отделен човек и нейните решения ти няма да наклониш наляво или надясно.
На твое място или с много любов бих гледала това дете като свое, или бих се махнала. Мъже много. Бизнеса няма да свърши, живота също ще продължи. Но да живея в "ад поднебесен" заради мъж, бизнес и доведено дете - никога.
Самата аз загубих много от разделяне на бизнеса с бившия ми мъж, хем не сме били "единствени специалисти в България", но това ми е било наистина последната грижа. А ти си се вкопчила - не, та не, този мъж ще е, няма други. Ми утре като му побъркате окончателно детето и си родите ваше, ти ще си супер щастлива. А това дете? Противна история.
Моят съвет е - помисли, ако майката я няма в картинката. Изчезнала е завинаги надалеч и никога няма да вземе детето. Извади я от уравнението и реши тогава какво би направила. Това е. Желая успех.