Звездни компромати - юли

• 275 651
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 775
Хахаха, забавно, свежо и откачено. И с любимия ми танц Joy

# 2 776
Doli, май май често “случайно” попадаш на този канал.

# 2 777
  • Sofia
Статия за Кубрат и двете му жени. Тази от немския мол не знам дали е братовчедка, но е направо идентична с девойката вдясно.

# 2 778
  • Sofia
Doli, май май често “случайно” попадаш на този канал.

Joy Неее...както казах ,за да съм "осведомена" само...не я понасям иначе,особено мазната,пошла и цинична чалга,с гнусните клипове и разгологъзени певачки Triumph
Често вместо да натисна 4-та на дистанционното нацелвам 5-та и е там канала...Trollface

# 2 779
  • Пловдив
Гледах в Събуди се  Радина Денкова , не знаех коя ,но в интернет бързо я намерих . Заинтересува ме , защото каза че е пластичен хирург , а  много некадърно направена брадичка има. Рязко се откроява от останалата част на лицето . Изглежда като пласмаса залепена  отгоре и покрита с фон дьо тен.

# 2 780
Да ни е правил брат и брадичката?!  Laughing
Радина е сестра на Ильо

# 2 781
  • До морето
Ильо е прекрасен хирург, но брадичките не са му сила. И на оная хахавела при Гала дет искаше да е двойничка на Ким Кардашиян направи брутална брадичка.
Ако и Златкината е негово дело, направо да спре!!!!

# 2 782
  • Варна
И аз гледах интервюто на Мундьо. На колко години е Денкова? Търсих в нета, но само пише с 15 годишен стаж (и тя така каза). Но излизат нейни снимки отпреди 9 години- тя е променила контура на лицето си. Скулите и са сякаш с експандери ала Стоянка Мутафова.

# 2 783
Поне на 50 г. е.
Омъжена за студентската си любов, 33 г. брак.

# 2 784
# 2 785
Мислех, че тя е Дерматолог, а брат й е хирург.
Историята с мъжа й е доста интересна. Той също беше при Мондьо преди време. Известно време е бил в затвора, каза, че мечтае да имат клиники по цял свят. Облича се в стил Чичко Дядко.

# 2 786
Явно е тайна на колко е Денкова. Като тази от Мастър шеф. Голям пък срам, че си над 50.

# 2 787
  • Viena
Те си й приличат.

# 2 788
Радина Денкова е на 59 години.

# 2 789
Денкова има син лекар, смятайте на колко е! Синът и се пробва в някое кулинарно предаване,но не ги следя и не мога да кажа в кой сезон точно беше

Общи условия

Активация на акаунт