Звездни компромати - юли

• 275 741
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Ники Хилтън
Скрит текст:

Чак ме заболя, като гледам краката на Ники. Ракурса ли, какво, ужасни са ми.

Странни са краката, може нещо да е пипано по снимките. Ето още една снимка, зле изглеждат.
Скрит текст:

# 2 536
  • До сърцето...
Странни са краката, може нещо да е пипано по снимките. Ето още една снимка, зле изглеждат.
Скрит текст:

Значи не е от ракурса. Горката!

# 2 537
Аз Ники баш с това съм я запомнила още от пиянските години на сестра ѝ и Никол Ричи. Иначе е симпатяга. Тя ли беше омъжена за някакъв Ротшилд?

# 2 538
Болеше ме лявото слепоочие. След снимките на вилата на Долче и Габана ме заболя и дясното.
Иначе, да - терасата е хубава.

# 2 539
Без да искам да предизвиквам още главоболие Simple Smile, вилата на покойния Ив Сен Лоран в Маракеш и тя беше в тази стилистика - https://www.elledecor.com/celebrity-style/celebrity-homes/a22590 … home-villa-oasis/

# 2 540
  • София
Аз Ники баш с това съм я запомнила още от пиянските години на сестра ѝ и Никол Ричи. Иначе е симпатяга. Тя ли беше омъжена за някакъв Ротшилд?

Джеймс Ротшилд - аристократ и банкер.

# 2 541
Знам кои и какви  са Ротшилд 😉

# 2 542
Боже, боже тая Венета нормална ли е.. Ето това е олицетворение за един напълно нещастен и недоволен от живота си човек. Ако съм в хотел за толкова пари нощувката, боли ме фара кой какво пише и колко по- евтино изкарва нещата. Че и в съда щяла да представи фактура. Тая добре ли е.. Смятай колко трябва да си жалък и да се чувстваш не добре в кожата си, че открито да парадираш с цените на покупки, почивки и т.н. Това наистина е адски жалко..
На Ники Хилтън краката наистина изглеждат някак странно. Дали ако натрупа малко месце в бедрата няма да излеждат една идея по- добре Rolling Eyes

# 2 543
Не вземат да й поискат вече банковата сметка и да миряса! 😂 Егати колегите значи 😁😁

# 2 544
Това е комплекса на всяка к**ва. Да покаже, че е самостоятелна, умна и може да прави пари.

# 2 545
Какво се репчи тази Grinning
Да имаше чувство за хумор, можеше да напише - "ейй как се прецаках да платя 5000+".
Лъже според мен. Аз за над 5000лв, другаде ще ида..

# 2 546
  • София
Наско Месечков очаква второ дете.
https://life.dir.bg/zvezdi/nasko-mesechkov-v-trepetno-ochakvane-na-vtoro-dete

Браво на жена му, че се е навила на четвърто дете.

# 2 547
Смятай колко глупав човек трябва да си да се хвалиш, че си платил повече когато е можело и с наполовина да се разминеш. Че и в съда ще се разправя, колко глупава "сделка" е сключила. Уж сериозна жена, успяла, с кариера, щастлива с детето, а комплексирана като дива селянка. Тоя перхидрол ѝ е изпил мозъка на Венета.

# 2 548
Челси Клинтън е родила трето дете

# 2 549
  • До морето
Наско Месечков очаква второ дете.
https://life.dir.bg/zvezdi/nasko-mesechkov-v-trepetno-ochakvane-na-vtoro-dete

Браво на жена му, че се е навила на четвърто дете.

Стайлингът на тази фотосесия е покъртителен! Бански+кожено яке+пълен грим и причОска и мъжа ти по потник до тебе- как по друг начин да обявиш, че чакаш дете! Гениално! Само пелена от сух лед липсва.

Общи условия

Активация на акаунт