Звездни компромати - юли

• 275 737
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 550
Мн е хубава приятелката на тоя дребния Венци ли е, Павел ли.
Жалко за нея, надали й е приятно от тия 3ки.
А мацето на другия, азиатката от Мастършеф, не е чак толкова красива, поне в предаването не изглеждаше уауу.

Андрея обаче покрай нейния фотошоп, всеки 5ти пост е за нея, добър стратег ще излезе, няма лоша реклама.

Тия Хадид с какво са известни?

От клана Халваджиянови само Маги ми е симпатичен.

Джей Ло е бомба.

Венета ми се струва, че й трябва малко сеХ, личи си, че й липсва. Хаха

Елен Колева е мн хубава.
Саня Борисова и тя, както и Диляна Попова поне според мен.
Харесвам още Адрияна Лима, Джесика Алба, Ирина Шейх, Парис Хилтън.

От Черешката се присетих за Камелия Воче, мн хубава жена.
Рут К. е ужасна.

# 2 551
Тази бременна госпожа е И със сутиен под банския... Пълна тъпня е тоя стайлинг...

# 2 552
Тия Хадид с какво са известни?
Децата Хадид са модели, майката е бивша моделка, а бащата милионер.😀

# 2 553
А Венета кога лепна тая цялостна простотия? Помня на времето Кеворокян много суперлативи изказа за нея. А до сега какво - книги на ниво петокласник и почивки за 5хил евро на вечер. Поради какви подбуди изби това малоумие?

# 2 554
  • Sofia
Какви 5хил.€на вечер?!

# 2 555
Венета е лепнала простотия  още преди 15-тина години на жълтите павета.

# 2 556
  • Лайпциг / Перник / София
А мацето на другия, азиатката от Мастършеф, не е чак толкова красива, поне в предаването не изглеждаше уауу.

Точно! Ако сте гледали предаването, сигурно сте забелязали празния й поглед и начина й на изказ. Вече на снимки не знам колко е красива или не, но в предаването направи много лошо впечатление и с маниери и с умствени заложби и начин на изразяване. Похвали се единствено, че е модел, а кулинарните й заложби, за което най-вероятно се предполага се беше явила там, бяха под всякаква критика и останаха на заден план.
Затова останах доста изненадана от няколкото поредни коментара на съфорумки, колко красиво същество била.... 🤷🏻♀🤷🏻♀🤷🏻♀

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 12:07 от Angelaaaa

# 2 557
5000 може да е за седмица, ама за вечер ....

# 2 558
5 хил лева за седмица било, извинявам се. Запомних нещо умопомрачаващо беше за моите скромни възможности, но и за седмица да е пак не са малко.

# 2 559
Тоалетът на Джей Ло е Версаче- провокативен, но именно те я направиха известна покрай онази зелена рокля.
Този Бебо Халваджиян е сякаш постоянно на някакви вещества. То кокорене, ухилен и озъбен до уши, чак неестевено. Едно е да си усмихнат, позитивен, но този е като Джокер.
Точно щях да напиша , че тая цигания може да е само на Версаче

# 2 560
  • Варна
Джей Ло е латина, шоу звезда, момиче от гетото, явно много се гордее от постигнатите в залата резултати върху тялото си (и с право), темата на партито е била злато. Какво да облече- делови костюм ли? Това не е Ангела Меркел все пак! На мен не ми допада, но в крайна сметка това е парти в Маями, не делова вечеря.

# 2 561
Коментирате ли Николета ? Явно вече не е сред често срещаните имена в темата , затова качва снимки ....
Скрит текст:

А сестра й прилича прекалено много на самата Николета, изключително обезличена жена .....

# 2 562
  • Sofia
С хавлията на главата коя е?
Не прилича на НЛ..

# 2 563
  • София
Сестра й поне може да се усмихва, което за мен я прави половин идея по-привлекателна.

# 2 564
На първите две е Николета, на останалите е Велина Лозанова .

Общи условия

Активация на акаунт