Звездни компромати - юли

• 275 673
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 655
гледам сега златка пак руса /отврат уста, честно/, буклата с права коса, енчев обяснява как жена му не е отишла на р.д. на сина си, защото малката била малка и не пътувала още /детето е родено в началото на 2017 г./...страшно новини, страшни хора Wink но теди се отърва, де.

# 2 656
  • До морето
Може ли инстаграма на Теди Велинова? Отключен ли е?

# 2 657
не го знам аз, четох някакво негово изявление що не е била на рождения ден на сина. мда, явно много мирно са се разделили....

# 2 658
Петъка не е същия без Пели 😂
Пели къде се загуби?
И аз това питам от няколко дни .....нИама я!

# 2 659
  • Оптимист по принуда
Ох, много забавен канал следя в ютюб. The Late Late Show на Джеймс Кордън. В тази рубрика задава въпроси на гостите си, ако не желаят да отговорят, трябва да изядат/изпият нещо отвратително. Пускам с Стивън Тайлър, на който му се гледа https://youtu.be/eiudTjsGM7g 

# 2 660
Ох, много забавен канал следя в ютюб. The Late Late Show на Джеймс Кордън. В тази рубрика задава въпроси на гостите си, ако не желаят да отговорят, трябва да изядат/изпият нещо отвратително. Пускам с Стивън Тайлър, на който му се гледа https://youtu.be/eiudTjsGM7g 
Много е забавен Джеймс Кордън. Аз съм му фен отдавна Simple Smile! Тенкс!

# 2 661
https://www.marica.bg/ad-za-kubrat-andrea-imala-tajna-vryzka-s-m … ticle-223385.html ново двайсет, Андреа и тя отдавна имала гадже Joy Тези да не разиграват циркове заради Сушито

# 2 662
Аман от тези мистериозни милионери и тузари. Къде да го намеря и аз такъв, мистерия голяма.. Grinning

# 2 663
  • София
Няма да се учудя, ако самата Андреа е пуснала тия слухове от засегната гордост. Хванала била милионер, чудо невиждано, като че ли Кобрата си брои жълтите стотинки.

Синът на Лиз Хърли е такъв, какъвто е, със силно поощрение от страна на лудата си майка. От малък го пудри и гласи като принцесата на мама. Бляк. Иначе момчето е много хубаво, спор няма.

# 2 664
Тайнствени милионери, които искат да запазят анонимност, пращат огромни букети и плюшени мечки на поредната закъсала... А един мармот плете покривка на една кука...

# 2 665
Като чета за сина на Лиз и се замислих, ами то Холивуд ще останат един ден без наследници, след като сега момичетата стават момчета, а момчетата момичета.
Енчев и Теди ще ги четем доста време още Него с изявления, а жена му започна да пуска снимки все едно светът и е наред. (Не, че трябва да седне да реве, ама първо трие, сега пуска наново. Аз смисъл в тези акции не виждам)

# 2 666
Тайнствени милионери, които искат да запазят анонимност, пращат огромни букети и плюшени мечки на поредната закъсала... А един мармот плете покривка на една кука...

И естествено - ергени. И нямат нищо против гаджето да се развява в някой бивш по медиите и да се раздава в социалните мрежи за него, като заплашва и обижда някое суши.

# 2 667
Нещо смешно за Преслава и Галена от инстаграм страница
Скрит текст:
Отбор противняци
Скрит текст:
Никол Станкулова без букли Dizzy Face
Скрит текст:

# 2 668
  • Sofia
И Петкановица ли я уредиха?!

# 2 669
Много са смешни нашите випове , визирам Никол. Изправили и косата - тя написала “пълна промяна”.
Е не знам , ако се подстриже късо и се боядиса, сигурно ще е в паспортното за смяна на личността.

Общи условия

Активация на акаунт