Звездни компромати - юли

• 275 649
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Колко е хубаво, че сме различни - на мен Марк Антъни ми харесва много повече, намирам го за секси и харизматичен, нищо че е 50 кг. И с Дженифър ги харесвах, като двойка, след като свикнах 😂.
Виж Каспър - оле мале...но доста се задържа с него.

# 2 761
  • София
Как се открива изкривена носна преграда? Защо гинеколожката ми не я е забелязала по време на двете бременности, а аз също не си харесвам носа... Трябва ли пак да забременея, за да имам аргумент пред милото, че трябва да се охарчи за нов фейс? Ох, добре, че поне не ме дават по телевизора и не се депресирам излишно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 762
При изкривена носна преграда има затруднено дишане, което пречи на спането и до някъде при говор, а ако се неглижира дълго води и до изкривяване на самия нос външно. ММ страда от това и скоро му предстои операция и адски се дразня, като чувам как всички чалгаджийки и кифли оправдават с това ринопластиките си.. Ми кажи, че не ти харесва носа бе, голям срам, голямо нещо..

# 2 763
Хахаха съвсем наскоро тук коментирахме, че която не се оперира поради катастрофа, има медицински показатели 😂😂😃

# 2 764
Марк ,Джени и дъщеричка
Скрит текст:

Прилича на кокаинозависим.Не намирам нищо сексапилно в него,пълен противняк според моите представи за хубав мъж.А rod има вид на тъпчо,който книгите ги ползва за подпалки на камината за $50 000,но поне е висок и мощен,та на външен вид си подхожда с Лопез.
Тази жена наистина има много странен вкус..

# 2 765
Изкривена носна преграда е в повечето случаи.
Вчера минавайки по тв каналите позагледах чалгарите на Пайнер,улучих точно новата и песен "Пиян",не прилича и на Галена,абсолютно непознато лице...
Днес пак на нея уцелих с някаква друга песен/пак с новия нос/,а веднага след нея пуснаха на Галена с Миле Китич Sunglasses
Е, как ги нацелвате така случайно? Аз неслучайно нито една чалгия не нацелвам...и така години наред, вечно...

# 2 766
  • софия
Orlando Bloom, Cara Delevingne     
Скрит текст:
Heidi Klum & Tom
Скрит текст:
Iggy Azalea
Скрит текст:
Georgia May Jagger
Скрит текст:
Anne Hathaway, Cristin Milioti,
Скрит текст:
Behati Prinsloo
Скрит текст:
Christina Milian
Скрит текст:
Gigi Hadid
Скрит текст:

20 Rules Michael Jackson Made His Neverland Staff Follow
https://www.thetalko.com/20-rules-michael-jackson-made-his-never … and-staff-follow/

# 2 767
  • Далечният изток
Димо от ПИФ вчера е станал баща на втора дъщеря - Елизабет. Съпругата му до колкото разбрах е актриса. Честито да им е бебчето!

# 2 768
# 2 769
Как се открива изкривена носна преграда? Защо гинеколожката ми не я е забелязала по време на двете бременности, а аз също не си харесвам носа... Трябва ли пак да забременея, за да имам аргумент пред милото, че трябва да се охарчи за нов фейс? Ох, добре, че поне не ме дават по телевизора и не се депресирам излишно Stuck Out Tongue Winking Eye

Мисля, че е време това изследване да влезе в пакета за женска консултация!

# 2 770
  • Sofia
Предвид с какви типове живеят, не се учудвам,  че чалгарките масово са с изкривена носна преграда. Hands Facepunch

# 2 771
  • Sofia
Е, как ги нацелвате така случайно? Аз неслучайно нито една чалгия не нацелвам...и така години наред, вечно...
[/quote]...тук много ги обсъждате,затова,за да знам за коя се коментира,че те почти клонирани Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега пак"случайно"го пуснах и попаднах на Миро и трио Сопрано Dizzy Face Те пък що са в тоз канал?!
Помислих, че е нов чалгар,брадат,не го разпознах първо,но този глас няма как да е на друг Heart Eyes..

Гледам Димо Алексиев по бтв,не бях чувала,че бил и танцьор по салса Sunglasses

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 09:51 от Doli

# 2 772
  • Далечният изток

[/quote]
Сега пак"случайно"го пуснах и попаднах на Миро и трио Сопрано Dizzy Face Те пък що са в тоз канал?!
Помислих, че е нов чалгар,брадат,не го разпознах първо,но този глас няма как да е на друг Heart Eyes..

[/quote]

Трио "Сопрано" си е продукт на Пайнер, затова се пускат по Планета.

# 2 773
  • Sofia
Не ми звучаха в чалгарски ритъм,затова се изненадах...

# 2 774
  • Rock & Roll feeling ...
Това ще да е въпросното трио https://www.youtube.com/watch?v=RFw6vzVCJ3I Joy

Общи условия

Активация на акаунт