30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 077
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 725
Един въпрос малко встрани от темата, за 2019 година има ли учебно-изпитна програма за НВО по БЕЛ? Откривам само от предходни години.

# 1 726
Едно пожелание, отправено към Невена от баба и, и пожелание, което аз искам да предам на всички деца, посредством моето майче:

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 23:27 от petenka1983

# 1 727
  • София
Един въпрос малко встрани от темата, за 2019 година има ли учебно-изпитна програма за НВО по БЕЛ? Откривам само от предходни години.
За тази учебна година 2018/19 година има в сайта на Регалия.За следващата не съм срещала.

# 1 728
Точно за 2018/2019 ми трябва, учебно-изпитните програми обаче, които откривам, са със старото учебно съдържание.

# 1 729
Точно за 2018/2019 ми трябва, учебно-изпитните програми обаче, които откривам, са със старото учебно съдържание.
Вижте в сайта на Регалия. Там са качени моделите за 2018-2019 по математика и бел. Сигурно ги има и на сайта на МОН. Ако имате затруднения, пишете на лични. Ще се поразтърся и ще пратя конкретен линк или файл .
Сега видях, че е отговорено по-рано. Качените програми са си актуални за нашия набор. Не разбирам какво имате предвид под " старото учебно съдържание"!

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 23:59 от petenka1983

# 1 730
Благодаря за помощта Blush
Моделите ги открих, просто се зачудих защо няма нови учебно-изпитни програми за НВО по БЕЛ и математика?

# 1 731
  • Sofia
Съфорумци (редактирах "момичета" Smiley) , започнаха ли децата задължителната литература? Нашият отказа да чете за N-ти път старогръцките митове и легенди, с голям ентусиазъм започна "Хамлет", половин час по-късно поиска "Дон Кихот" и още половин час след това ме попита не пише ли някъде кои точно глави се изучават Scream Аз съм си запазила списъка на Слънчевата ни съфорумка, но засега няма да му го давам. Ще купя Христоматията Rolling Eyes

# 1 732
  • Варна
Да, започна Библията. На втора страница каза "Няма да чета, има ли филм?"

# 1 733
Моят син почна Илиада заради брат си. Дребното заяви аз защо ще чета, а батко не ? И вчера по принуда поиска списъка. По едно време идва и ме пита, ти тая глупост чела ли си я ?

# 1 734
Като ви чета, май е добре направо да купувам Христоматията Grinning
Добро утро, хубав ден и още по-добро класиране пожелавам за днес! Sunglasses

# 1 735
  • София
aniK, синът ми погледна списъка, после мен и отсече, че шанс да ги прочете тези книжки няма Grinning
В Христоматията са само необходимите откъси ли?

# 1 736
  • София
Моят син започна с Библията, преразказана от Пърл Бък. Каза, че не е много зле Grinning Хайде, пожелавам чудно класиране и щастливи деца!

# 1 737
Заявлението за второ класиране мога ли да го подам без детето да е с мен?

# 1 738
Качените програми са си актуални за нашия набор. Не разбирам какво имате предвид под " старото учебно съдържание"!
Ето това имам предвид:
https://www.mon.bg/bg/100156

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 08:49 от bubanka

# 1 739
Привет.. наистина на морето по-бързо минава чакането! Обещах на Спунк, че довечера аз ще пусна новата тема. Но ако прецените, че трябва да е по-рано, защото все пак може и днес да има новини - пускайте! Седмична, за първо класиране. Аз надниквам чат-пат от телефона, но ще мога чак вечерта.. Така че, моля някой да се заеме!

Общи условия

Активация на акаунт