Нашите кухни - 79

• 55 304
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
  • Раковски
Не съм виждал някъде да продават плотове и гърбове на кайндел освен в рали м / интериор - и.

# 286
Здравейте, предстои ни цялостен ремонт на кухнята и съм харесала в интернет снимка на кухненско, но обикаляйки по складовете в Бургас никъде не открих вариант вратичките да бъдат с такива форми (съжалявам за лаишкото обяснение). Въпросът ми някой виждал ли е някъде да предлагат такова оформяне?

# 287
Здравейте, предстои ни обзавеждане на апартамент, съответно направихме запитване за мебели по поръчка. Кухнята, която избрахме е с материал мдф, с меганизми на всеки шкаф и цената, която ни казаха за нея без уреди, мивка и смесител е 7000 лв. Това нормално ли е като цена? Другото нещо, за което се чудим са и уредите за вграждане - котлони 2 на ток и 2 на газ, фурна на газ, съдомиалня и микровълнова, може ли да ми препоръчате марки, защото гледахме много и се объркахме тотоално. Минахме през AEG, Indesit, Bosch, Teka... от кои сте доволни Вие?

# 288
  • Бургас
Anichka 89, виж тук http://deadoor.com/%D0%BC%D0%B5%D0%BC%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0 … s=;&order=pos имат нещо подобно. Най-добре на място, намират се на ул. Одрин, до Даниста.

# 289
Много лаишко обяснение е това 7000 лева за кухня. То има кухни от 5 и от 50 квадрата. Няка как да кажем дали цената е ок. Що се отнася до уредите- зависи пак от финансите, но и от доза късмет.

# 290
Благодаря, ще разгледам

# 291
Кухнята е права с дължина около 5 метра. Относно уредите искаме или среден или висок клас. Бяхме се спрели на AEG, но след доста ровене из темите, излиза, че се плаща само за марката и вече не е това, което са били преди. Искаме да бъдат качествени, ако ще и по-скъпи, отколкото да купин нещо заради цената и да съжаляваме след това.

# 292
За мен цената е висока. Какви са механизмите?

# 293
Кухнята, която избрахме е без дружки с натискане се отварят всички шкафове и с плавно затваряне, а на горните шкафове с чупещ механизъм.

# 294
  • гр. София
Teodora Peinerdjieva механизмите не са никак евтини. Разгледай каталог с цени и ще добиеш представа.
За уредите - изберете чисто нови уреди МИЕЛЕ. Напълно излишно, но ако ще ви направи щастливи...
Шкафове без дръжки - дано да обичаш да чистиш непрекъснато. Сами ще разберете защо.
И това, че е скъпо, не означава, че е "уау" - първи принцип в механиката - има ли механизъм (и колкото по - сложен е), то неминуемо ще се повреди.

# 295
Ще пипат вратичките с ръкавици, за да не оставят мазни петна от пръсти... не ги мисли Grinning
А има още по-модерни механизми... махаш им с ръка без да докосваш вратичката и тя се отваря Wink

# 296
  • not found
Това , че шкафовете са с буш бутони и механизми за плавно затваряне нищо не значи - има цени и цени .
Теодора Пеинерджиева - питате същото все едно да ви кажа - харесахме си кола с 4 гуми за 5 к лева , много ли е ?
Ок вратичките са МДФ , но механизмите какви са , шлкафовете какви са , една цена имат чекмеджетата , друга цена обикновен шкаф с отваряема вратичка. Горния ред шкафове колко ще са високи , има ли чупещи врати , всичко оскъпява , дори плоскостите са с различни цени .
За електроуредите е същото - как някой да Ви даде съвет , като изобщо не знае какво търсите ?Какви екстри искате да имат , колко пари за Вас са висок клас електроуреди ?

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 16:38 от Golden*Carnival

# 297
Здравейте, предстои ни обзавеждане на апартамент, съответно направихме запитване за мебели по поръчка. Кухнята, която избрахме е с материал мдф, с меганизми на всеки шкаф и цената, която ни казаха за нея без уреди, мивка и смесител е 7000 лв. Това нормално ли е като цена? Другото нещо, за което се чудим са и уредите за вграждане - котлони 2 на ток и 2 на газ, фурна на газ, съдомиалня и микровълнова, може ли да ми препоръчате марки, защото гледахме много и се объркахме тотоално. Минахме през AEG, Indesit, Bosch, Teka... от кои сте доволни Вие?

7000 лева за шкафове от МДФ и без уреди - ок. Дава някаква информация, макар да са възможни много интерпретации. Но с какъв плот? Плот и гръб от технически камък за 5 метра кухня може да струват близо толкова само за тях, ако са от по-скъпия камък.

Уредите в един клас са един дол дренки. Освен това с това изискване за газ едва ли има много избор. Гледате там да си харесате нещо от някоя фирма с по-добра репутация и се надявате да имате късмет. Май само за Миле се чува да са наистина от висока класа, ама не знам дали си струва. По-добре си купете по-евтини с 5 години гаранция, а те се сменят лесно после, ако нещо изгори. Ще ви излезе по-евтино. Да не говорим, че и Милето се драска, очуква, евентуално може да счупите нещо... По-добре ново след 5 години ( за същите пари) отколкото да треперите над уреди по-скъпи от кухнята. 

# 298
  • Раковски
Здравейте, предстои ни цялостен ремонт на кухнята и съм харесала в интернет снимка на кухненско, но обикаляйки по складовете в Бургас никъде не открих вариант вратичките да бъдат с такива форми (съжалявам за лаишкото обяснение). Въпросът ми някой виждал ли е някъде да предлагат такова оформяне?

горе-долу

# 299

горе-долу

shadowman, благодаря! Мисля, че и вратичките от снимката, която съм показала са изработени от Модекс, но доколкото разбрах те се намират в Кърджали. Още не съм се интересувала как стоят нещата с евентуална доставка.

Общи условия

Активация на акаунт