Искам да кажа ... (160) през юли 2019

• 73 658
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Бургас
Добро утро!

Янтра, кофти развой на събитията, но дано поне не те боли до събота!

Поспах сравнително добре, пия кафе и се стягаме за плаж.

Ленд, и всички, които гледаха "La casa de papel", излязъл е нов сезон в замунда със субтитри. От утре го захапвам, че днес няма да ме огрее.

Слънчев и усмихнат да е денят ви!

# 1 576
Добро утро. И аз уж спах, а съм като пребита. Ама днес планирам среща с приятели, че съм сама, мъжът на работа, детето вчера си беше стегнало куфара да си идва, ама още не е, така че ще се възползвам. Имах дилема, дали да си остана една вечер сама вкъщи и да си почивам или да се видя с приятели. Ама като не се знае кога пак ще имам възможност за среща, реших да се насладя на приятна компания Работа имам доволно много, та и моят ден ще е дълъг, ама ще оцелея.
Хубав ден на всички.

# 1 577
Ленд, и всички, които гледаха "La casa de papel", излязъл е нов сезон в замунда със субтитри. От утре го захапвам, че днес няма да ме огрее.
'

Ето от такава новина имах нужда Hug

Изнесохме се от хотела, да видим ще има ли къде да се приберем Joy
Днес трябва да сложат душа и тоалетната, трябва да довършат кухнята и трябва и да изчистя. Дано денят да има едни 48-50 часа, за да ми стигне Stuck Out Tongue Winking Eye

Добро утро Nature High Brightness

# 1 578
Ох, Руми, супер, най- сладката тръпка да си наредиш всичко след ремонт...Размечтах се, ама как ещ се случи, умът ми не го побира. При нас е общо помещение хола и кухнята, т.е. няма да мога да ползвам и кухнята

# 1 579
  • Ямбол
Добро утро.
Днес и аз успях да поспя.
Задачи имам доволно много, но все пак съм отпуск и няма да се презорвам.
Приятен последен юлски ден.

# 1 580
Добро утро!

Снощи децата излязоха към 20.30ч, аз в 21ч вече спях. Като се прибраха едва се надигнах да оправя леглата и пак си легнах.

руми, чакаме снимки от новата кухня. Simple Smile

Калина има след 3седмици рожден ден, аз нищо не съм измислила за подарък.

# 1 581
Добро утро и от мен.
Нямам желание за писане, но ви чета.
За първи път се откъснах от работата ми по време на отпуска, за сметка на това, лошите новини ме заляха като лавина в първия ми работен ден. В много повратен момент съм и взех решение, за което се надявам, че няма да съжалявам след години.
Хубав и ползотворен ден от мен!

# 1 582
  • Germany
Лято, дано си взела правилното решение!
Руми, важното е да свършат, чистенето може и утре Simple Smile
След час ще закарам децата на фризьор и отивам до гинеколога. Спря ми цикъла, но реално ми зацапва 11 дни и искам да ме види преди да тръгнем за морето. Ще помоля пак за палците ви.

# 1 583
Мони, стискам те!
Лято, дано да е за добро! Дано!
Руми, официално честито! Как искам да дойда и да ти помогна в чистенето!

# 1 584
  • Ямбол
Тази пък, искала да помага с чистенето... Маре, стой на сянка, моля те.

# 1 585
  • Euskal Herria
Еее, не така, Лили, не й секвай желанието. Simple Smile
Мари, ако толкова искаш, заповядай! У нас сега има територия за почистване. Wink
Още прибирам багаж след отпуската. Бях се зарекла само да мързелувам през ваканцията, ама плановете се промениха. И почивахме, и ремонтирахме, и поскитахме... Като свърша с работата, ще прегледам снимките, които съм направила, че се оказаха доста.

Руми, честито! Много ми хареса показаното.

# 1 586
Тази пък, искала да помага с чистенето... Маре, стой на сянка, моля те.
Лиле, в Петрич е много жега, не става със сянка. Маре😘
Разсмяхте ме, а и на мен не ми се пише особено.
Лято, времето ще покаже, че е правилното решение.
И аз трябва да се отнеса до зъболекар, ама с този сезон на отпуските, не знам кога ще ме приемат.
Янче, тъкмо щях да питам, прибрахте ли се? Прати снимка на кучо, моля, аз съм му голям фен.

# 1 587
Я, да си гледате работата! Kissing Heart Мискинки! Завиждате, нали? Heart
Янче, и до теб ще стигна! Аз докато чистя ти  ще правиш сладкиши, които после заедно няма да ядем!
Зареждам се за снимки на Макс!

# 1 588
  • Euskal Herria
Еее, той рошльо е доказан фотомодел. С такова удоволствие позира и след това търчи и сяда пред хладилника. Така де, трудът трябва да се възнаграждава, нали? Simple Smile
Скрит текст:
Simple Smile
Като стигна до останалите снимки от ваканцията, ще покажа и от тях.

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 23:54 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 589
Много умен поглед има това куче. Все едно, всеки момент ще ти проговори.
Моят котан, още не може да се отдели от мен, след почивката, залипсвала съм му явно;)
Чуди се къде да ми се покатери, и ми говори ли, говори.

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 13:57 от tuty

Общи условия

Активация на акаунт