Искам да кажа ... (160) през юли 2019

• 73 670
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Бургас
Добро утро!

Пия кафе, пускам запитвания в разни хотели и чакам да стане закуската. И днес ще пропусна плаж /станаха две седмици вече/ и от утре пак сме с джапанките в сака Simple Smile

Браво, Пипчи, за купонЯ! Не си спомням откога не съм се прибирала в 4ч. Май и в новогодишната нощ се прибрахме по_рано. Пенсии големи сме.

Слънчева и спокойна да ви е неделята!

# 1 471
Ние все така си се прибираме -3-4 сутринта. Миналата година успех да се прибера и 6, добре, че се сетих, че трябва да карам мъжа ми на летището. Ама си имам извинение, някои от съучениците си не бях ги виждала от 20 години.
Да са честити рождениците  bouquet bouquet

# 1 472
  • София
Добро утро.
Честити да са рождениците от вчера,живи и здрави!

Днес тати има РД,макар и със счупено ребро не се дава.

# 1 473
  • Бургас
Мид, да е честит татко ти! Здрав да е и да не се дава на никакви болежки! Павката доволен ли е от гостуването си при него?
Вчера Марти за първи път беше цял ден без мен, досега само за два-три часа. Ще трябва и с преспиване да го тествам няколко пъти, че септември съм командировка, а нито той е свикнал без мен, нито бабите с щуротиите му. Като съм наоколо е друго, но тогава отговорността ще е изцяло тяхна и се притесняват. Казах им да го държат само вкъщи и ще са им мирни главите Joy

# 1 474
Мид, да ви е жив и здрав. Бързо възстановяване!

# 1 475
  • София
Доволен е да,но много му било мъчно.Радост с малката като се видяха,прегръдки,тя подскача,смее се.
Той като звънеше и пееше песни  по телефона Абе мани,момиче все едно е той.

# 1 476
Мид,да е жив и здрав татко ти! 🎉🤗
Пипчи,браво на вас! 😃
Алечка и тя още спи след бурна нощ май. 🤣🤗
Аз едва отворих очи,уж спах,а не съм се наспала хич. Малката нещо кашкюка и е крива рано рано. 🙄

# 1 477
  • Germany
Добро утро!
Гърмя и трещя снощи и поразхлади, та спахме що годе добре. Сега е облачно и влажно, дано не напече, че ще изпукаме. Децата спят още, имат нужда да наваксат сън. Ще го видя малкият, като стане как е, но снощи си беше просто с леки сенки под очите и явно е било от умора. Мисля днес да покараме колела, ако не вали и да си пооправим къщата.
Мид, да е жив и здрав татко ти!
Ени, дай размине на малката!
Хубава неделя Simple Smile

# 1 478
Добро утро!

Мид, честит да е татко ти, да иляди! И бързо да му минава болежката.

Мид,да е жив и здрав татко ти! 🎉🤗
Пипчи,браво на вас! 😃
Алечка и тя още спи след бурна нощ май. 🤣🤗

М дааа 🤣 С момичетата кротко, хапнахме, разхождахме се и ядохме сладолед. Обаче като се прибрах МсЧ отсече,  че съм облечена само за танци и немой тъй. До 4.30 обикаляхме дискотеките 🤣🤣🤣 Туй не помня от кога не ми се е случвало. Краката ми са мармалад, защото и да танцувам цяла нощ с мноого високи сандали не ми се е случвало отдавна. 
Па за него как ми е жал, в 6.30 стана за работа... Ма ГГЗ. Поне няма да работи цял ден, след малко ще се прибере.
Мен ме събуди някой,  който се изкрещя под прозореца и ми беше и топло. Крива съм и ми се ядат мекици.

Трябва да се занеса до къщата, с автобуса, по дискотечно облекло 🤣

# 1 479
Ей снощи е било вечер за дискотечки. Браво! 🤗 Видях ви аз,прекрасни!
Мони,дано. От два три дни сутрин покашля,но после не,не знам какво става.

# 1 480
ЧРД на таткото на Миднайт! BirthdayBalloon

Ние станахме, хапнахме и пак му легнахме. Гостите заминаха. Плажът ще го пропуснем.

# 1 481
Мекици правих аз. Преядох и ще си лягам. Моят още е на работа, завалията. Ще му излезе през носа тая дискотека... Като си дойде ще му направя и на него мекички и го хоризонтирам.

Дали пръснах буркан със сладко на плочките... 😱

# 1 482
Искам и аз мекици пък Confused

Утре ще ми монтират кухнята. Ще започнат де, два дена съм предвидила за нея и хола.
Майсторите още не са фугирали банята и коридора трябва да се боядиса на втора ръка и да се изнасят, че не мога да ги търпя вече. Трябва да се монтират душа, мивката, тоалетната. Сряда сутрин трябва да напуснем хотела, така че готови или не се прибирам Joy

# 1 483
Руми, дано всичко да е по план. Hands Plus1 Как бързо вървят хорските ремонти. Stuck Out Tongue Winking Eye Шегичка Hug Предполагам, че на вас ви се е увидяло. А и предполагам, че ще има довършителни работи на място.

# 1 484
Лепка ли още Але?

Руми, звучи добре, дано влезете в графика. И на мен, като на Пипчи, ми се вижда, че бързо се оправихте, за такъв голям ремонт. Ама, на чужд гръб;)

Пихме кафе с приятели, прибрах дрехите и сега ще почивам. Трябва нещо за вечеря да мисля, а хич не съм на тази вълна.
В някакви роднински търкания, които не ме засягат пряко, се опитват да ме намесят, понеже съм добра душа, но ще бия отбой и ще престана да им вдигам, пък белким се усетят. Разочароващо ми е и тежко. Не искам да вярвам, че хората се превръщат в такива интересчии.

Общи условия

Активация на акаунт