Искам да кажа ... (160) през юли 2019

• 73 669
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 485
Тути, дано бързо се измъкнеш от роднинските търкания.
Руми, браво на майсторите. Излязоха свестни хора. Ние сме до под кривата круша. Ама така е, като ММ разчита само на него си. А и желанието му не е голямо.
Момчето ми е с вирус. Мрън.

# 1 486
Разочароващо ми е и тежко. Не искам да вярвам, че хората се превръщат в такива интересчии.
Да,преди няколко дни се почувствах и аз така. И ми е трудно да повярвам как интересите променят до такава степен хората,че забравят много неща. Но...гледам и аз да стоя настрана,въпреки,че се опитват всячески да ме забъркат и мен.
Помотах се малко днес в градината,порадвах се на цветята си,полях си тиквите,после малко басейн с дечурлигата в двора и сега чакам ММ да ме разходи някъде с мотора.

# 1 487
Ох, Мари, браво ама на мене си 😂
След всеки следващ проблем, аз просто ставам все по-дзен!
Ултра супер-дупер душа за нам си колко хиляди не става (дето го спечелих тук от мамата) той всъщност става, но трябва да си не по-висок от 1.50м. Много му е къса тръбата, утре ще го мислим.
Скъпият ми, хубав шкаф за баня е със сгрешен цвят. Нямам нерви да го връщам. Само ще им се обадя да им кажа какво мисля за тях 😂
Вече съм съгласна на всичко само да се приключва 😂

Иначе да. Казахме 1 месец и точно на първи ще се върнем.

# 1 488
Руми, монтирайте душа за красота, пък вие ще се миете на мивката с кана. Joy
Нещо да се наддаде/смени тръбата?

# 1 489
  • Euskal Herria
Нашата ваканция свърши, сега ще чакаме новата догодина Simple Smile.
Ако има болни, бързо да оздравяват!
Ако има празнували/празнуващи, да са честити!

# 1 490
И нашата свърши Янче🤗
Маре, да му минава като на кученце!
Хрис, така хубаво си ми описала ситуацията, явно на един огън се пържим.
Обадих се на брат ми, та си доразясних ситуацията. Понеже лели, чичовци и т.н ме мятат по тъч линията, всеки с неговия си интерес.

# 1 491
  • София
Днес направихме погача на внука. Почерпете се за негово здраве.

# 1 492
  • Canada
Мериан, здрав и щастлив да е Николай, голям мъж да порасне!

Пипчи, Але, браво парти-машини!

Руми, честито!

Але, аз вчера бутилката със зехтин треснах на плочките, добре, че не са пестили стъкло италианчетата Joy

Тути, Хрис, съчувствам, знам за какво говорите... но не хабете енергия за чужди битки.

Разходихме се вчера из нощен Монреал. Навсякъде имаше хора, трева, храна, трева, концерти, трева Joy

20к крачки навъртях, плюс тренировката, днес съм на желе Grinning

Мид, здрав да е татко ти!

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 17:52 от Foncé

# 1 493
Ваййй, бутилка със зехтин не звучи хич приятни за чистене... 🤣 Аз с моето бурканче сладко съм за никъде. Лесно се почисти, ама драмата беше, че бях боса. И пръста си порязах. И беше последното бурканче сладко и мекициите ми ги ядохме само със сирене.

Идеалната неделя реализирам аз. Цял ден прибежки между леглото и кухнята. Не можах да спя повече, ама си лежа на хладно и чета книга. След малко отиваме в къщата, където,  за съжаление, ще трябва да чистя след майстор...

# 1 494
  • югозапад, под "Марков камък"
Прибрахме се благополучно,ама много жега.
Оправих багажа и видях, че съм си забравила в хотела две чанти с багаж, в едната цялата козметика, а в другата всички зарядни и ел. джаджи, ядосана съм на себе си. От хотела обещаха утре или във вторник да ми ги пратят по еконт, дано. Утре ще трябва поне едно зарядно да купя.
Номера със зехтина върху плочките в кухнята съм го правила и аз, а по-гадно е да се чисти цяла купа разлят таратор с нарендани краставици.

# 1 495
Merian, да е здрав и все така кротък внукът!

Midnight, да е жив и здрав татко ти!

Ходихме на селски представления днес.

От утре- пак на тръстиката.

# 1 496
Аз презаредих с вечер по женски. Добре ни се получи, сега се прибирам.
Мид, да е жив и здрав баща ти!
Мери, честито първо празненство и на бебчо! Още много да празнува!
Чудесни снимки пускате, продължавайте, моля!

# 1 497
Добро утро!

Мериан, честито първо празненство на внука ти! ❤

Ооо, Феснси, у ваше село много яко 😁

Никитка, много гадно...

Ние снощи изпокапахме рано рано, та днес със свежи сили на къра. Натоварена седмица св очертава ...

Спорна седмица, банда!

# 1 498
  • На брега на реката
Добро утро,

Мид, честит да е татко ти! Здрав да е!

Мериан, честито да е малкия човек. Много здраво, весело и щастливо да расте.

Фенси, интересно ви е било.

Никитка, неприятно, но поправимо!

Фонс, браво. Аз също направих почти 19К крачки, ама днес вали та ще видим как ще е.

При мен вчера нищо интересно, бързо ходене, чистене, готвене, пране и т.н. Абе, обичайните неделни занимания.

Хубава седмица на всички!

# 1 499
Добро утро! Малката снощи цяла вечер плака,че я боли зъбче. Не даде тогава да го направи зъболекарката и беше ясно,че ще се обади. Трудно ще е днес,защото имам много работа,а не съм спала,а и трябва да звъня и да я водя на зъболекар,защото не иска с никой друг да седне на стола.
И нали не спах и кукнах още в пет,се насладих на красив изгрев

Честито на таткото на Мид,с пожелания за бъде здрав!
Мари,бързо да оздравявате.
Хубава седмица ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт