Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 95 356
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 225
Алекс, дано му е здрав емайла, това ме отказа. Пък после се отказах изобщо, по-добре в тенджерка на котлона, и без това рядко пържа.

# 226
  • have faith and be patient ..
3 години гаранция има и е 30 лв .. и при най-малката драскотина преустановявам ползване , така от лидл имах касерола ,малка ,сладка черна тефлонова , само с дърво бърках вътре -напука се , купих нова розова сладка същата от лидл ,пак я обгрижвам на ръка я мия с дърво я Галя ,Еми покритието пак замина , спрях да инвестирам в тефлонов от лидл .. и тави и тигани всичко е леж, фритюрника го чета че и той е тефлонов ,веднага се отказах

# 227
Мярнах някъде по сайтовете с иноксово покритие уж на купата вътре. Иначе за цената така е, ама после да се чудя къде да хвърлям излишен уред... но и с тефлоновите трябва да се внимава, все заглеждам за драскотини и аз 😞

# 228
Ееее в големите градове сте привилегировани Simple Smile Аз съм доволна точно от тази прахосмукачка защото не е с накрайник за зареждане от кола и много я ползвам ако се нарони нещо около масата или се разсипе кафе, сол и други защото докато включа голямата прахосмукачка съм го обрала с ръчната Simple Smile

тази, която е в момента ли? https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=26221

и последно питам за блендера - никой не ме отрази. 600 вата е https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=26113

# 229
  • Варна
Вдигам питането за бургерите пак.... все някой трябва да ги е пробвал... не се срамувайте, кажете си Grinning

# 230
  • София
Купих си от шортите в сиво, ще ги ползвам за трениране вкъщи. Малко са уголемени, М ми е доста голямо, трябва здраво да връзвам връзката, aко ми трябваше за навън, щях да го връщам. Нямаше С-ки, иначе щях С-ка да взема. По принцим съм S/M.

# 231
  • Пловдив
Гадното е, че хлебчетата дето ги продават за хамбургерите са Сладки! Не одобрявам аз.

# 232
  • Козлодуй
Да точно нея имам на в предвид ръчната Акумулаторна прахосмукачка препоръчвам я с двете ръце - щом я изкараха веднага си купих нова но аз я ползвам много Simple Smile

# 233
Харесах брошурата за другата седмица. Пълна е с храни, най- вече месо, което не е в огромни разфасовки. И бургерите ще уважа, и контрафилето, и пилешкото в марината, и сладоледите... Joy
Много е удобно! Няма да се чудя всеки ден какво да готвя, само мятам на скарата или във фурната. Hamburger Fork And Knife Ice Cream Hotdog

# 234
Вдигам питането за бургерите пак.... все някой трябва да ги е пробвал... не се срамувайте, кажете си Grinning

Яла съм тези от младо телешко. Хубави са...леко сухи за моя вкус, но аз по-мазничко си любя 😃Другите май не са ги пускали...или поне не всичките...или аз не помня.

Кви хлебчета бе, Мистик..дУшо?
На скарата кифтаците...цър пър цър..на скарата Joy

Инак да..сладки са питките...кат великденски Леб...

# 235
  • София
Столчето сгъваемото от следващата брошура бива ли го? Здраво ли е? Трябва ми такова, но да е такъв тип - сгъваемо.
Имам от сгъваемото стъпало. Здраво е, дават го за максимум 150кг. Както са описали има противоплъзгащи крачета. Единственото, което донагласям като го разпъвам, са сгъвките на краката. Не винаги стават в крайно разпънато положение. Основно детето го използва, за да може да седне на тоалетната. Доволна съм.
Здраво е, подарихме го на свекърва ми и издържа без проблем 120кг. Сега ще взема и за нас.
А бургерите са зверски! Даже обмислям да отидем и да изкупим всички и във фризера.

# 236
Лидъл на входа на Драгалевци ще ми стане любим. Все попадам на разни намалени дрешки. От днес тези гащи:
, а са от миналата седмица.

# 237
В Теранова има чудесни гащи от органичен памук, 3 броя за 10 лв. Нямат ластик и не се размъкват.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 19:12 от Lemy

# 238
Ауууууу..че скъпи. Кат кило зехтин тип Вихрен Joy

# 239
  • 2860 км северно от Екватора
Лидъл на входа на Драгалевци ще ми стане любим. Все попадам на разни намалени дрешки. От днес тези гащи:
, а са от миналата седмица.
Супер, като гледам и не са пробвани. Честито.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт