Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 134
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 960
  • Mediterraneo
Да попитам някой опитвал ли е от сладоледите на Алома, които са на промоция 4,99лв? Мозайка и ягодов чийзкейк. Ще съм благодарна за мнения... 😀

Чийзкейкът е брутален! Избягвам да купувам, защото само аз го ям, и нещата се освинват. Мозайката не съм го пробвала. При нас има един със солен карамел, майко мила е!

Редактирам се. Моят е на Джелатели
Скрит текст:

# 961
Козе сирене има и на Вердаре, някой питаше.
А аз да похваля сиренето на Пирос 600 гр. вакум, произведено от Вердаре. Любимо!

# 962
  • Пловдив
въобще...ама не виждам и връката  Thinking що заради главата да мирише повече?
Мисля, че питането касае грил-тигана, а не главите Laughing
Joy има логика в това  Blush
И от грил тигана не ми мирише.

# 963
  • In transit
Минавам да кажа, че лаврака и ципурата във Варна на Колхозен пазар е на цена 10 лв.
И в Метро открай време е на толкова. Даже малко под 10лв.

А този в Лидл на колко е дето всички го ядохте вчера?

# 964
Лавракът е 12,89 лв.

# 965
  • In transit
Благодаря, значи не е на сметка Simple Smile Само на пържоли ще карам. Дано нямат африканска чума. Grinning

# 966
  • София
Благодаря, значи не е на сметка Simple Smile Само на пържоли ще карам. Дано нямат африканска чума. Grinning

Когато разберем ще е късно. Mr. Green

# 967
къде изчезна био кокосовото масло, последните два пъти го търсих и немога да го открия...

# 968
  • Пловдив
къде изчезна био кокосовото масло, последните два пъти го търсих и немога да го открия...
отдаааавна го няма.

# 969
За биококосовото може да погледнете в Ремедиум, ако ви устройва, намалено е там. А лавракът и във Ф. е на същата цена, значи в Метро най-добра цена? А и там, когато съм вземала риба, не съм имала забележки

# 970
Чак толкова ли е хубав лавракът на Метро като лидлския? Този на Лидл е равностоен на лавракът, който взимам от солунския пазар, а там е просто фантастичен.

# 971
В Метро с ДДС -то или без него е 10 лв за кг?

# 972
Брадли, мерси. Точно взех от Кауфланд тези 85-те бройки, освен да ходя утре за този със 100-те 😸 Но май ще ми станат прекалено. Колко време са годни, знаете ли?

# 973
Днес минах и купих лампата, от друг Лидъл (до МОЛ Сердика дето е). То сякаш съм влезнала в друг магазин. Неща, дето ги има в този на Борово, там ги няма и обратното.
Имаше още лампи, но не бяха много, от 3-те вида. Взех 3-тия вид, крушката се сменя на моята и е сложена отделно в кутийка, ама старите няма да станат. Фасонката е много малка. Даже я пробвах току-що. Свети силно, ама вечер как ще е не знам. Най-много бройки има от 2-рия вид, красиви са много, като кобрички ми изглеждат, но те са с друг вид осветление (не му разбирам), там не се сменя крушка, на точки някакви е вътре (е излагам се, ама..)
 Не мога да разбера сега (къде било просто и лесно) на какво ми отговаря на старите. Студена, топла, нормална ли е светлината. Бе направо съм шаш с тез крушки.
та ще пиша да питам на какво отговаря

420 Im
50 HZ
42 mA
3000 K
P45 E14 5LED
5kWh\1000h

Имаше някакви възглавници и доста се купуваха. Много детски имаше в намалението, но не както в Борово, а събрани накуп. Имаше стъклочистачки на 50 лв близо, доста бройки. Пили не видях да има никакви, банички на Алфредо и там нямаше, кексовете дето ги харесах също, даже никакви няма.
Купих от коша с намалението сламена плажна чанта (не знам защо ми е вече, ама учудващо ми хареса много)

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 15:54 от Анонимен

# 974
  • In transit
Чак толкова ли е хубав лавракът на Метро като лидлския? Този на Лидл е равностоен на лавракът, който взимам от солунския пазар, а там е просто фантастичен.
Ами аз този от Лидъл не съм го яла, но от Метро вземам редовно и е съвсем пресен, не мирише на нищо. Мога да го сравня с този в Кауфланд..т.е да кажа, че нямат база за сравнение. Simple Smile Ако има значение вземам турски, но има и гръцки.

Тета с ДДС е цената.

Общи условия

Активация на акаунт