Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 92 982
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 305
Момичетаааа, защооооо сега казвате?!? Sob Вече взех от мидите. Отивам да ги пробвам. По състав маринатата не ми звучеше гадно. Smiley

п.п. За мен са супер. Hands Ok Hand Утре ще взема още една 3-ка консервички. Обичам кисело, ям лимони като разпрана. Smiley

# 1 306
  • Пеликания
Някой взе ли от сладоледа Skyr?

# 1 307
  • София
Имаше миналата година едни вакуумирани миди в пликчета, към 7 лв, май 400гр. Вече не ги намирам,и те ли изчезнаха?

# 1 308
Имаше преди едни мини октоподчета пак в марината три консервички, сега не ги видях в тематичната седмица. Много хъбави бяха - идеални за добавка към салата.

# 1 309
  • have faith and be patient ..
Аз такава мида маринована или пане  изобщо не обичам, не е ли то пресни, с черупките, малко чесън, масълце, девисил, лимон и боййй Grinning Grinning студено вино само да има...

# 1 310
  • София

Намерих ги миналият юли са били на промоция,вече ги няма в магазина. Ядосвам се, спират хубавите неща, пускат Родна стряха, еми не купувам техните продукти, такива има навсякъде.

# 1 311
Хммм...сигурно ли е, че ги няма? Понеже сравнявах днес цени на мидите от редовния асортимент и тези маринованите испански. Имаше в хладилната витрина някакви кръстени "морски дарове", но не мога да се сетя какви точно бяха мидите и дали бяха само миди в плика, имаше пликове и с някакви други дарове.

# 1 312
  • София
Хммм...сигурно ли е, че ги няма? Понеже сравнявах днес цени на мидите от редовния асортимент и тези маринованите испански. Имаше в хладилната витрина някакви кръстени "морски дарове", но не мога да се сетя какви точно бяха мидите и дали бяха само миди в плика, имаше пликове и с някакви други дарове.
Тези са си миди,вижда се и на плика. Аз лично не ги намирам,те са при замразените, горе на витрините бяха преди.

# 1 313
Да, точно там гледах днес и все ми се струва, че имаше пликове с миди, но дали тези или други, не мога да се сетя, ще погледна следващия път. Но разликата в цената е впечатляваща - сега редовната е около 18 лв/кг. Smirk

# 1 314
Спанак 500гр, пресен в пакет - 3.49лв (вчера купувах..)

Дааааа, много лесно - поливаш, береш, гледаш да са на светло и ъова е

супер, дано не са капризни. многогодишни ли са?

Принципно -да, но ние ги зарязваме на вилата и не оцеляват; купуваме всяка година. Имай предвид, че топчестите са ужасно люти!

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 19:02 от AnMary

# 1 315
Спанак 500гр, пресен в пакет - 3.49лв (вчера купувах..)

Дааааа, много лесно - поливаш, береш, гледаш да са на светло и ъова е

супер, дано не са капризни. многогодишни ли са?

Принципно -да, но ние ги зарязваме на вилата и не оцеляват; купуваме всяка година. Имай предвид, че топчестите са ужасно люти!

аз си ги сложих в кухнята на слънце, ще видим. лютички са, но аз обичам умерено люти и не съм критерий.
вчера взех телешко за готвене - този път хич не ми харесва, хем се задушава 9 часа в слоукукъра. разпада се, но не е крехко. жалко.

# 1 316
  • София
И аз да попитам за мнение за скир сладоледа. Grinning Харесах си наденичките с кашкавал и бекон и тези от младо телешко, но не съм ги опитвала досега. Стават ли? Набелязах си и сангрията, но май е по-добре сама да си я правя.

# 1 317
  • Козлодуй
Скир-Сладоледа е прекалено сладък Simple Smile Аз си купих португалски зехтин в консервички - много го харесваме у дома и все свършва а сега имаше - доволна съм Simple Smile

# 1 318
  • Бургас
Момичетаааа, защооооо сега казвате?!? Sob Вече взех от мидите. Отивам да ги пробвам. По състав маринатата не ми звучеше гадно. Smiley

п.п. За мен са супер. Hands Ok Hand Утре ще взема още една 3-ка консервички. Обичам кисело, ям лимони като разпрана. Smiley
Видя ли?! А бързаш да се притесняваш, защото на мен не са ми харесали Stuck Out Tongue Winking Eye За всеки влак имало пътници и за всички маринати, хора дет' ги харесват Joy Зареди се утре с още и с кеф си ги хапвай Wink
Аз ще се утеша и прегреша с любимия ванилов пудинг Blush

# 1 319
Наденичките с бекон и кашкавал мъжа ми ги харесва, на мен ми идват тежки.Той и ощипци прави домашни такива и си ги харесва,до вкус е трябва да си пробвате.
Миди има и при нас,даже преди 2 седмици бях забърсала един пакет заедно с хапките,някой беше объркал хладилниците явно.Цена не съм видяла,утре ще ходим и ще снимам.

Общи условия

Активация на акаунт