Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 852
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не може таратор, вегаМ е Joy

# 166
Уфф, че съм и аз смотана, как не се сетИх. 😆 Пепел ми на уста!

# 167
  • На правилното място в правилния момент
Е, тя нали знае рецепта за веган таратор! Даже ги предлага и на другите, инфлуенсва ги. Хайде, Ванче, не се стискай толкова!

# 168
Аз така се потресох, че не цитирах снимката. Да, за гурмето в шишето "червена леща с кокос" ставаше дума.
Пепелджийска много надарена, бе, от ПР до Боди шоп.

# 169
Отдавна не бях поглеждала сторитата на Пепелджийска и сега като гледам, то само децата. Големи сладурани са и двете и са одрали кожата на баща си, особено София.

И едно мое тайно желание - иска ми се Ели и Майкъл да станат родители скоро Simple Smile Пожелавам им го, ако самите те го искат.

# 170
Ух, Пепон пак се е върнала към традицията да си прави кукуригу на главата с огромен ластик. Rolling Eyes
Що така бееее?

# 171
Тая двойничка обиколи половин София да иде в Билла , за да я излъжат в сметката Wink

# 172

Искам да завиждате, докато вие избирате дрехи и обувки на децата си, този вундеркинд си ги избира сам на година!!

Какво се обяснява, сякаш някой я е питал? И колко е зле - пакетът сламки отива в жълтия контейнер, ползва си металната и но проблемас, ама не, нали трябва да се обясни в детайли, гузен негонен Бяга.

За Пепа - Архитема може да й направиха проект безплатно, но само един гардероб там струва около 5 хиляди лева. Нещо което не виждам как биха могли да си позволят двама безработни, аааа пардон, един художник и един инфлуенсър.

# 173
"от неосъзнатите ми години"... Ех, ех, ех. Кога стана калайджия, кога му почерня...
Разбирам ограничаването на пластмата, разбирам, че трябва да се стремим към използването на други материали, аз самата минах на стъклени преди нашите инфлуесърки да го направят мноого модерно, но такива изрази не ги разбирам
roseandmatcha тества менструални гащи. Може да е много еко и много френдли, ама не мога да се инфлуенсна, убийте ме.

# 174
  • София
Не разбирам нуждата да купуваш за вкъщи сламки, както и навън не ги ползвам, даже детето до преди година не знаеше от сламка да пие, научих го от чаша директно да си пие. ПС не претендирам за zero waste изобщо, просто е излишно.

# 175
Вече всичките се имат загилямата работа и спасили Света като практикуват zero.waste. аз го практикувам , но не съм се похвалила все още

# 176
  • Някъде там
Абсолютно не им вярвам на zero.wast-а 😂.Добре че поне Зорница не се е изцепила, че е zero.wast. В момента е пика на хвалбите им колко са еко био и незнам си какво още.Това е същото като сока от целина,кърли метода,разните месеци на ментално здраве в иг и още куп други "всяко чудо за 3 дни".
Само Ивана все още го пие,а всички бяха "припаднали" по него и Зорница кърлито прави,а имаше и друфи.
Аз си пия сока и виждам полза само за един проблем,правя си кърлито от месеци, но по мой си начин и резултата ме задоволява. Нищо общо няма косата ми с на "кърлиЗори."
Ама това само вие го знаете.😊

# 177
Какво за Бога е ''менструални гащи''?

Моите пиха със сламка като бяха съвсем малки за един период преди да се научат да пият от обикновена чаша. След това сламки не сме ползвали. Но съм съгласна да се ограничи употребата на пластмасови изделия с оглед замърсяването на природата.

# 178
# 179
  • Пеликания
Ето как се прави баница от дивана Grinning
https://youtu.be/q0pgs_ymtzs

Ама наистина youtube трябва да го направят платен. Всеки ден попадам на пълни простотии Animal See No Evil

Общи условия

Активация на акаунт