Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 389
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 755
Кое е приложението, което състарява, във фейса ми всеки качва такива снимки, само че на жени не видях да има.

# 1 756
От снимката на Гергана лъха пошлост за мен - не защото е невиждано жена на 25г. да се снима така предизвикателно, а защото е редно да съобразява съдържанието в акаунта си с невръстната си аудитория.
Не всяка жена умее да се въплъщава в различни роли, има жени именно като Гергана, които каквото и да облекат, както и да се гримират и да се държат, няма да постигнат визия и излъчване на изкусителка и в това няма нищо лошо всъщност. По-добре да имаш адекватна преценка за себе си, отколкото да се поставяш в ситуация, в която изглеждаш нелепо, какъвто е случаят с тази снимка или с онази абсурдна реклама на Victor & Rolf.

# 1 757
Скрит текст:
Кое е приложението, което състарява, във фейса ми всеки качва такива снимки, само че на жени не видях да има.

Не знам кое е приложението, но видях, че и Николета Лозанова е качила в стори такава снимка Wink

# 1 758
Гледах и аз скучния влог на Анелия, какво е това желание да мляска с храна в устата пред камерата.. Много ме отврати.

А гледа ли сте Радостна Мама? Отскоро снима, но гледа да е полезна. Във видеото от Поморие например има съвети за барове, ресторанти, атракциони за деца. Старае се и бих й дала шанс. В инстаграм иначе ми идва в повече.

Абсолютна тъпота беше тоя влог на Анелия...
Тая Радостна мама и на мен ми е досадна в ИГ и не ми се гледат влоговете ѝ. Достатъчно неща показва в ИГ , че и канал да има

# 1 759

Мисля, че е това https://faceapp.com/app

Айде и Ели рекламира Vichy, как пък по едно и също време всички пишат за едно и също, дразнещо е според мен да видиш 10 човека да хвалят един продукт, все едно са се събрали и заедно са го ползвали.

# 1 760
Да бе, оляха се с това Виши.. А пък на Амбър много ми харесва чувството за самоирония. Много са ми забавни клипчетата й.

# 1 761
Ето затова харесвам Зорница. При нея няма такива еднаквости, говори за полезни неща, вярно, че е канала й е с по друга насоченост. Тези едни и същи реклами, едни и същи неща. Тя си казва, че приема да рекламира само когато е доволна.

# 1 762
Сега гледам видеото за раждането на Полина. Как така детето е избрало датата като тя е избрала датата на секциото???

# 1 763
Голям зор да се докарват всички с приложение по-стари, аз пък нямам мерак да се виждам дърта.
Пък после като почват да остаряват наистина, се започва едно вайкане и едно рИване....

# 1 764
Току що видях Филипчо да лепи със скоч бронята на един джип шевролет 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 1 765
Сега гледам видеото за раждането на Полина. Как така детето е избрало датата като тя е избрала датата на секциото???

Тя му благодареше, че е избрало да е лятно бебе, доколкото разбрах 😃

# 1 766
Току що видях Филипчо да лепи със скоч бронята на един джип шевролет 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Класика! Побългарен си е вече Филип окончателно. Алоо, рекламните агенции, предложете на жена му нова колаборация, пари тряват за ремонт, срамота е да карат джипа залепен със скоч Laughing

# 1 767
Ееееми нека дреме пепа по нивята, тя Петканова овърша де що има коли.

# 1 768
  • София
Скрит текст:

🙄 посланието какво ще да е...
Ааа, сега вече си пасват възрастово. Joy

Ако и тя се състари, положението става кофти.

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 19:20 от Не се сърди, човече

# 1 769
АхХАХАХХАХАХАХАХАХХ Припадааам 😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
 Междувременно Полина е супер мама нея недоспиване не я лови. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт