Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 436
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 785
Е, всеки греши. Полина пише много по-грамотно от много българки.
Тя не е ли българка ?

# 1 786
Някой виждал ли е на живо Тони-Бонбони-Пеперони? Спорихме с колежките, дали е толкова перфектна или се дължи на обработка. Толкова ли е кльощаво изпита, че на снимки е като маратонец, без подкожна мазнина? Grinning

# 1 787
Нападайтеееее , Пепка има ново видео с Филяка.

# 1 788
Поля прочете и веднага смени, все пак ауфорията си влияе. Ако и на украински се пише с Е, не я оправдавайте

# 1 789
Поля прочете и веднага смени, все пак ауфорията си влияе. Ако и на украински се пише с Е, не я оправдавайте
Понеже обичам да проверявам все пак това , което говоря:

# 1 790
  • София
Мислех, че викате на Филип Филяка, хахаха.
Тази пак ли се предлага на някого.

# 1 791
  • София
Някой виждал ли е на живо Тони-Бонбони-Пеперони? Спорихме с колежките, дали е толкова перфектна или се дължи на обработка. Толкова ли е кльощаво изпита, че на снимки е като маратонец, без подкожна мазнина? Grinning

Ами същата си е на живо, ако не ви се спори сутринта уикендите можете да я намерите във Фабриката 2

Swich Joy

# 1 792
Издържах до 5 минута и го спрях.Голяма простотия , Пепа се хили като зелка и облякла секси потниче .За това ли беше целия шум , че даже до Бургас отидоха да  снимат специално тази простотия?Голяма кариера прави , ще припадам.

# 1 793
  • София
Много е разюздана.

# 1 794
  • Русе
Не само Пепе има ново видео, на мен лично ми е по-интересно това: https://www.youtube.com/watch?v=xZbTO80JGCk - особено събуждането Flushed Laughing

# 1 795
На Пепа няма да й генерирам трафик, но отворих видеото на Филяка. Побиха ме тръпки от тона й. Това човече съм сигурна, че е деспотично и злобно. Подобен тон чухме и към София в прословутото стори с храненето.

# 1 796
Събуждането е все едно са правили тройка и девойката е избягала Wink

# 1 797
  • София
Може и да са правили. Като гледам как се бута и лигави.
Наистина е злобна и деспотична, то си личи.

# 1 798
Криндж-нах яко на 0:41 от нейния клип

# 1 799
Zero brain activity при пепа.

Общи условия

Активация на акаунт