Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 353
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 860
Тая пък коя е?

# 1 861
Момичета, преди няколко страници я коментирахме. Помня, защото аз написах, че ми е досадна и мисля да я отследвам в ИГ.
P.S. Сега се върнах назад на 118стр. са коментарите.

# 1 862
Коя е тази и кога е била коментирана? 🤔
Хахахахах, еее, Ванилия, ти сега й разби илюзиите, че е станала известна сред миришещите на мусака мами. Joy

Ами аз сериозно за пръв път я чувам и виждам 😃
Сега й отворих профила, само тази снимка ми стига, за да си създам впечатление за нея...
Скрит текст:

И защо в сторито е написала “за мен и радостна мама” ?! 🙄 не е ли един човек?!

П.П. сега се сещам, че някой спомена някаква Радост, но аз мислех, че за Даростинта става въпрос, а явно е било за тази.

# 1 863
  • Русе
Онази с 200 абоната, която беше спомената  вчера и писах,че е свежарка  и че има хубави руси момченца, мислех, да се абонирам, ама след днескашното й стори, уви ще пропусна.
https://www.youtube.com/channel/UCnsHQr71IIkuUVdfkked_fw
От блога й:
ЗА РАДОСТНА МАМА
Коя съм аз
Аз съм #радостнамама на две момчета с разлика година и 11 м. Когато не отглеждам деца, пиша в блога, публикувам снимки в Instagram и Facebook, но най-вече организирам професионални събития за маркетинг и реклама, грижа се за няколко комуникационни проекта и пазарувам в моловете.

# 1 864
Искам референдум с искане да върнат ТКЗС-тата, аман от безделнички.

# 1 865
Радостната мама много бързо си повярва ..

# 1 866
  • Пеликания
Тя просто ревнува.
Ето почна да се коментира за нея Grinning

# 1 867
Тя просто ревнува.
Ето почна да се коментира за нея Grinning

И една друга преди време пробва така, ама сега даже не се и сещам коя беше 🤣🤣

# 1 868
Коментира се, защото искаме да се видим цитирани в ИГма ѝ.

# 1 869
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според мен,  за да се занимаваш с подобни "инфлуенции", трябва да си доста самоуверен и много да си вярваш!

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 15:01 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 1 870
Е след това описание как да не я последва човек? 😆 Може ли да има сериозна работа с маркетинг и event planning и да си е сложила на първо място Facebook и Instagram, че и молове. 😒А до супермаркета ходи ли, като ще се пишат такива безсъдържателни резюмета. 😑 Тия жени съвсем изкуфяха, зор да се направят на тъпи кифли, че да са известни. С 3 видеа от оня ден качени се е взела вече за голямата работа. Аман!!!

# 1 871
Не я знам Радостна мама, ама си направих труда да прочета какво толкова пък е писано за нея.
Общо три коментара, единият от които е положителен, другите два - че на съфорумките им е скучно да я гледат. Не разбирам защо това да е хейт. Не може всеки да е еднакво интересен на всички. Та на мен дори моите любими влогъри ми доскучават понякога.

П.С. Що винаги хора, които са споменавани така между другото в темата, скачат до тавана, като онази Натали.
П.С. 2 Ето сега вече има коментари за нея, че преди беше яко рехаво положението. Ама не знам дали е много инстаграмабъл да споделяш на последователите си коментари от типа на "коя беше тая". 😆

Edit: Леле мислех си, че описанието на Галя в блогът ѝ никой не може да го бие, ама имаме претендент вече. Пазарувала в моловете, и на тази коефициентът на полезно действие май клони към 0.

# 1 872
  • Пеликания
Пробват се миличките, ама не е това начина за последователи.
И от кога коментирането е хейт. Да почне като Пепе да се удря в гърдите каква перфектна майка е, колко й е розов живота и да види колко бързо ще се почне.

# 1 873
  • Някъде там
Сериозно ли някой смята изказването на мнение че някой ти е досаден за хейт?
Аз друго за тази жена не прочетох.

Антоанет, имат ново коте,много е миличко.
Хареса ми и лютото на баба и.

Липсва ми Деси,добре поне че сторита пуска.

# 1 874
  • Варна
Антоанета като нищо да я поканят като коментар в На Кафе за новия сезон/пепел ми на устата/. Просто нямат образ на младо майче сред коментарите. Ева Веселинова и тя не е по умна от Пепе, но е там, нали. Антоанета сериозно трябва да обмисли накъде да тръгне каналът ѝ, ако желае стабилни приходи и в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт