Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 629
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 280
Всеки е успешен според своите критерии или чуждите, ако е избрал да се сравнява. Ако за един човек да си успешен е :да имаш деца, мъж, добро семейство, работа и стабилни доходи (общо взето най нормалното нещо),ами извенете, ама този успешен човек, който си има всичко по неговите критерии, какво аджеба търси тука и обсъжда хората? Като не е ок нещо, както казах - отследваш или казваш каквото имаш и точка. Ей това не мога да разбера, честно.

*очаквам сега да кажете, че на мен нещо ми има и да питате пак защо вися тук
Няма да те питам пак защо висиш тук, понеже предишния път не отговори. Но ще те питам пак, ти по-доволна ли ще си, ако някой ей сега напише, че е неуспешен, няма добра работа, добро семейство, деца, мъж и стабилни доходи и малкият му източник на разтуха е темата? По-добре ли ще се почувстваш?

# 2 281
Скрит текст:
Скрит текст:
Басейн за деца 7лв за възрастни 15лв

# 2 282
Много ясно ,че е реклама , както като пратят един и същ продукт на всички.Как пък на всички по едно време им хареса тая вила , отидоха там , че и големи суперлативи , както казаха някои от тук за един мотел на пътя.

# 2 283
Ако утре съм свободна ще заведа детето там на плаж да видя дали ще има в събота хора.

# 2 284

Тълковния речник трябва да се обнови ,определено.
Чест и почитания за всички които работят,но въпреки това подържат влог/блог или каквото й да е.
За всички в майчинство ..разбирам ги.Едно време всички правеха картички или ставаха фотографки.Сега модата е друга.
За такива като Антоанет,оправдание няма.
Другите не ми пречат,поне не изкачат по тв.

Оправдание за кое и пред кого ?

За ръсенето на акъл на кило...не съвместим с реалност .Откровенно вредящ на подрастващите.
Антоанет ми “бърка в очите” защото я показват по национална телевизия.
Възхищавам се на успели ,интелигентни и вдъхновяващи жени.На касиерката в магазина която работи (с пътуването до работа ) по 12 часа,а децата са й изгладени ,нахранени и с написано домашно.

# 2 285
  • UK
Тези луди ли са??? 240 лв на вечер съм плащала за 5-звезден хотел в центъра на Барселона. Joy

# 2 286
Наум Шопов със стори против Спиди. Преди време Ралица Паскалева имаше същата история, не знам дали е случайно съвпадение...

Вероятно всеки е имал проблеми с различни куриери, забяване, губене на пратки и т.н., но не съм забелязала към други да има такива критики. И ми изглежда, че е някаква нагласена кампания против тях. Надали другите са безгрешни и само Спиди губят пратки...

Надали е целенасочено. Спиди СА тотални идиоти. Януари месец чаках една пратка 29 дни заради тях. Още не ми е минало. Мъжът ми си поръча книги от Българска история, трябваше да му ги доставят до врата, занесли ги в офис на майната си, щото "не успели да се свържат" - изобщо не му бяха звънели. Просто нямам думи. С Еконт никога не съм имала проблеми.

Поредната начукваща канчета - може ли да ни информираш с какво си запълваш времето, защото явно ние го пропиляваме тук, та да видим какво бихме могли да правим вместо това.

# 2 287
И на мен такъв тип агресивни, натрапчиви реклами ми влияят по обратния начин, просто ме отблъсква това облъчване, независимо дали става въпрос за тази вила Синтика, Виши, Ла Рош и Биодерма (тези брандове съм забелязала, че наблягат на повсеместното промотиране, със сигурност има и други), по едно време и Лидл имаха тази практика, ако не греша, но сякаш смениха посоката на колаборации - снощи гледах видеото на Зорница в колаборация с Лидл и беше добре направено, ето такива колаборации ми допадат и бих гледала. Зорница далеч не ми е сред любимките заради даскалския маниер на говорене, но при нея оставам с впечатление, че има добър подбор на сътрудничествата, за доста лидълски продукти научих именно от нея и заради тази ѝ "хигиена" относно подбора на колаборации ѝ имам някакво доверие, не оставя у мен неприятното чувство, че този продукт е харесван от нея само в рамките на 2-минутното му позициониране в клипа. FoodPanda обаче е на челна позиция в личната ми класация за дразнещи, неадекватни и натрапчиви реклами с нерелевантно подбрани рекламни лица, промотиращи здравословно хранене.
Positivna Всъщност съм напълно съгласна с цитата ти към мен относно възмущението за доходите от инфлуенсърство, но ми се струва, че ти е трудно да си формулираш ясно позицията и оттам идва затруднената комуникация.

# 2 288
Добре де, нека признаем, че сме едни нереализирани, злобни лелки, които само хейтят по цял ден, и да си продължим темата. Не ми пука дали някой ме смята за такава често казано, така че приемам упрека - аз съм зла и завистлива, и отвратителна. Сега се надявам всички да се успокоят.

# 2 289
Мда,изсилване в цените.
Има подобно крайпътно хотелче извън града(отново южна Бг) със същите екстри,басейн,интересни менюта,същите надути цени..но ми беше странна локацията,точно на пътя.Видях в сайта им,че предлагат като атракцион-екопътеки.
В последствие като се разработи хотелчето виждах лъскави джипаци и тръгнаха грозните слухове за любовните им...
Енчеви също имат резиденция до тва'хотелче,там пък през оградата не съм и поглеждала,при все,че знам какви снобари са те.

# 2 290
Вилата е стара реставрирана сграда на известната преди време служба  опитна станция.

# 2 291
  • Варна
Не успях да си наваксам пропуснатото от предходните странички,но понеже видях,че се споменава mia_from_mars
 реших да погледна за какво иде реч.Абонирана съм към Мери Стеф в инстаграм и виждам,че тя прави разни лайфчатове с нея,но не бях и обръщала внимание.Има над 20 сторита само до това време на деня,предполагам до довечера ще са поне 50,както и да е,нооо това "бебе от марс,мини от марс" и незнам си какво още от марс...какво значи (ясно е,че е за децата),но защо им казва така в едно стори го каза 5 пъти.Звучи все едно е с биполярно разстройство.Със снимките на децата също не го разбирам...

# 2 292
Много се обяснявате. Аз спрях да чета след "бла бла бла, отвратена съм бла, погнусена, вие... бла бла нещо си там", което не е мн по-различно от "безживотното" обвинение на Пирина. От толкоз отвращение да им е станало зле вече.
Познайте к'во-и голяма част от влогърите будят отвращение и погнуса. Как да го подкрепя... ъммм... дете в кенефа пред баща си със смъкнатите гащи, семките по улицата, дето ги плюе, онаази Пепа сексапилната, дето вместо да си възпитава децата се вее почти гола, щото не може да приеме, че й се живее и не й се занимава с дечурлига и семейство.О, а, лещената кафява еуфория на Аушвицката принцеса? На Полинария "пръц пръц" - а на сина?
Are you fucking kidding me?! А безмерната им алчност за спонсорства ИЗОБЩО няма да я захващам. Че си позволявате и да отправяте обиди, че някой все пак не е тотален ритард, за да вика "ааа дааа ухааа ихаа аколко якууУУ Убичам тее стани ми майка обожавам те ти завиждаш" на каквото и да му поднесат.

# 2 293
Голяма антиреклама, в тая вила няма да стъпя и не виждам на какво отгоре са и такива цените там..
Не разбирам повечето брандове как не се досещат, че става смешно като всичкоТО инфлуенсър подпука  еднакви реклами. Ми избери си един човек с повече гледаемост и го прати само (на) него. На Валери и Иванка кои по-точно от феновете  ще отидат на тая вила /освен ако не врънкат техните да ги заведат някой уикенд/? Толкова пък грам акъл да не се влага.

Лоша реклама за мен има. И тия безделници я постигат

# 2 294
  • Варна
Голяма антиреклама, в тая вила няма да стъпя и не виждам на какво отгоре са и такива цените там..
Не разбирам повечето брандове как не се досещат, че става смешно като всичкоТО инфлуенсър подпука реклами. Ми избери си един човек с повече гледаемост и го прати само на него. На Валери и Иванка кои по-точно от феновете  ще отидат на тая вила /освен ако не врънкат техните да ги заведат някой уикенд/? Толкова пък грам акъл да не се влага.

Лоша реклама за мен има. И тия безделници я постигат

В момента тече същата кампация за една друга вила,но в Св.Константин и Елена,Варна.Имената даже са подобни,обаче там са заложили на поп-фолк певици.Повръща ми се като го видя.

Общи условия

Активация на акаунт