Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 663
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 310
Майкъл и Ели нали сега са в Ню Йорк.

Пепка си снима яйцата и авокадото, а София при Фичката нагъва саламче 😂

# 2 311
Ееее дааа ама Филипчо е случил на жена инфлуенцърка, която ще го заведе по повод РД на моренце.

# 2 312
 Ивка, не ги защитавам, просто има двоен стандарт при абсолютно идентична ситуация. Отделно че Майкълови са в Ню Йорк с техни приятели и не е конкретно, за да отпразнуват неговия рожден ден или нещо такова. Пепови явно имат някакви семейни проблеми, може пък да са решили да се оправят на почивка, няма лошо. Просто в някои моменти и на мен ми идва повече това приоритизиране.

# 2 313
Сега, правилно ли съм разбрала. Филип има Рожден ден и е сам със Софѝя. Антоанета е в Бургас с бебето по работа?

Да, но не разбирам защо когато Майкъл на Елица отиде сам в Италия без нея на рождения си ден беше окей, а когато Филип е без Пепе, защото тя е отишла "по работа" в Бургас не е окей? И отделно утре заедно заминават на почивка. Майкъл не заведе Елица на почивка по повод РДто си.
Сега, не коментирам кое е ок и кое не, но това са две различни ситуации. В едната Майкъл заминава за рождения си ден с приятели, а в другата Филип е оставен (пожелал да остане?) сам на неговия. Още повече, преди винаги пътуваше с Пепе по “работни” ангажименти. Затова е леко странно, предполагам.

# 2 314
За мен не е идентична ситуацията - едните са женени с две деца, другите несемейни хора. Аз не че и Пепе ще тръгна да я съдя, чета ви, ама ми е все тая общо взето, само да не проповядва пак за семейни ценности и какво и кога да правят хората.

# 2 315
Относно Спиди, както казах надали само при тях стават проблеми, но ми е някак странно, че и при двамата се случва едно и също и реагират по един и същ начин.
Тогава и Ралица така подканяше хората да сипят негативи и споделяше скрийншотове. В момента го прави Наум абсолютно същото.
Направих си експеримент преди с него и написах, че моя опит е положителен и дори ги предпочитам пред техен конкурент - е, познайте дали сподели моя отговор...

# 2 316
Никога не съм имала проблем със Спиди, а пазарувам най-вече онлайн.

# 2 317
И аз съм си патила от Спиди и то не един път. Редовно не искат да се качват до етаж, защото трябва да плащат за паркинг и съответно аз трябва да чакам до по-късен час, моя си работа дали ми е удобно. Не знам дали, има целенасоченост в техните постове, но ако са си патили и те системно се насъбира в даден момент.

# 2 318
Значи, откакто Позитивна нареди да се замислим, мнооого се замислих и стигнах до извода, че тая тема много бърка в здравето на някои и нещо много на сериозно се приема. За мен си е забавление с хумористичен елемент. Дали ще нищя по форумите Гейм ъф тронс, или някакви уонабита-разлика няма. Защо едно може, а друго не? Че и живота си гледам. Ей го, вървя по пътеката у фитнеса и се забавлявам тук. Книга в момента не мога да чета, нито да пия вино (после ще е Joy) Ааа, ще се засегнат нежните им душички, може би? Ами който се страхува от мечки... Много неща не харесвам и не одобрявам, но гледам и се информирам за забавление, че и ги коментирам. Пример -Джейк Пол, Tана Моджо, Бг и флуенцърите. То си е като train wreck. Харсва ми да знам, че и други като мен виждат лъжите, позьорщината и откровената тъпота, че не всички блеят дружно в хора на позитивните "страхотна си, много си слаТка, искам да си ми майка". Просто ме обзема един позитивизъм, че не всичко е загубено, че има критично мислене и реална преценка за някои неща. Не хейт, просто мнения. Ама вече на всяко опозиционно мнение му се вика хейт, а? Joy

Гледах на Пепа видеата с Филяка. Имаше на английски една дума, която изразява неудобството заради друг, който се излага, не мога да сетя каква беше. Ей така се чувствах през цялото време. Насилено, преиграно, безидейно, дървено... Коментарите и муцките за мидите дори няма да коментирам, нито нефелните ѝ опити във фитнеса. От сто километра личи, че е направено с цел cross promotion, но Пепа толкова ли изпадна, та загърби мамитата и ляйфстсaйла и коучинга и се метна да прави тия малоумни видеа, дето само пубери биха ги оценили.

За спиди, аз също съм имала не една проблемна пратка с тях, не си спазват сроковете и т.н...

# 2 319
Ух, мразя Спиди от дъното на душата си Grinning Вече дори не мога да си спомня всички неприятни случки, които съм имала с тях. Редовното и най-безобидно беше, че на старият ми адрес редовно не намираха къде да спрат и пишеха, че не съм отговорила на позвъняване. Всеки път. Страшно изнервящо и накрая се принуждавах да пренасочвам винаги към (неудобен) офис.
Иначе не я следя инфлуенсърската драма. Може и да има нещо нагласено.

# 2 320
Tuali - cringe е думата!

# 2 321
Аз се сетих за second hand embarrassment.

# 2 322

Не, друго беше.. Ще потърся!

Superficial-да! Или също vicarious embarrassment

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 16:25 от tuali

# 2 323
Ееее дааа ама Филипчо е случил на жена инфлуенцърка, която ще го заведе по повод РД на моренце.

Да вземат и Филяка!

# 2 324
Да почна и аз като гостенките в темата - не искам да излезе, че защитавам Спиди. 🤣

Аз съм сигурна, че правят грешки, стават обърквания и много хора имат проблеми с обслужването.
Обаче смятам, че такива неща се случват и при другите куриери.

Просто постовете и на Ралица, и на Наум са абсолютно идентични и това ме кара да се съмнявам, че е нещо нагласено. Ралица тогава ги наричаше малоумници, Наум сега олигофрени, което не ми изглежда типично за тях.
Ако още някой го направи същото вече напълно ще се убедя в това.
Защото се получава същото като с положителната реклама - изведнъж на всички едновременно им се прияжда Неделя, мажат се с Виши, мият се с лактацид, поръчват от фуудпанда, ядат данонино, почиват в Синтика и т.н.
Прекалено агресивната реклама дори и да качествен продукт, те кара да се усъмниш в него. Както някой писа - доверието в инфлуенсърите именно затова се губи. Затова и сега се съмнявам в тези постове, а е възможно да е напълно реална ситуацията.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 16:39 от Вαнилия*

Общи условия

Активация на акаунт