Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 192 970
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 750
Кухалери ще се въобразява на Галена в новото видео. Много яко.

А на Гергана Димитрова новото видео, както винаги страхотно актьорско майсторство към 40тата секунда. Ше се гръмна

# 3 751
Значи няма да се притеснявам, че Пирина ме е блокирала, Полина я замества достойно.
Освен ако и тя не ме блокира, тогава не знам откъде ще разбирам за интелектуалните подвизи на влогърските деца. 😱

# 3 752
И кво са? Мойто е с месец по-голямо от Полиното, а не чете книжки?!? Ша са депресирам!

Човече, разбирам те какво искаш да кажеш и съм съгласна, че човек не винаги говори в множествено число, въпреки че децата не са само на единия.
Обаче при тях разликата като цяло в поведение, държание един към друг е осезаема и затова такива неща правят впечатление. Ако го беше казала преди 2-3 месеца предполагам никой нямаше да обърне внимание.
В същата ситуация -  ако съм някъде сама, бих каза децата ми, моите деца и т.н.
Но ако мъжът ми седи до мен, бих казала само децата, вместо децата ми. Някак прекалено натъртено ми звучи.

Попова с микроблейдинг - доста добре й се е получило, харесва ми.

# 3 753
И аз повдигнах вежди, че бебе на 45 дена се заглежда по книжки...
Сещам се за един епизод на Малкълм, в който един друг малък гений, 1000 пъти по-гениален от самия главен герой, обясни, че си спомня собственото си раждане и че живота с памперс е бил най-ужасната седмица в живота му.

# 3 754
На Райна гаджето има излъчване на прегазен маймун, много дебилен поглед вади.

Като си говорим за съгражданки да се включа и аз с една мома, която ми беше съученичка и буквално си смени цялата физиономия, за да прилича на Николета Лозанова...

https://instagram.com/tanq_desheva?igshid=jikee426qw2b

Ауу, аз съм наистина в шок! Тя не само прилича-БУКВАЛНО Е СЪЩАТА! Я, разкажи как така си я смени, в смисъл какво направи, на какво се подложи, че ми стана интересно. Какво падение....ще приличам на Николета...сакън!
Тя самата Николета е тотален тунинг, нищо общо отпреди години. Колко последователи...какво нещо това момиче! Глътнах си граматиката. Не е лоша, хубава е като се загледаш. Но кому е нужно това.?

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 14:59 от Мис Каролин Бингли

# 3 755
И кво са? Мойто е с месец по-голямо от Полиното, а не чете книжки?!? Ша са депресирам!

Човече, разбирам те какво искаш да кажеш и съм съгласна, че човек не винаги говори в множествено число, въпреки че децата не са само на единия.
Обаче при тях разликата като цяло в поведение, държание един към друг е осезаема и затова такива неща правят впечатление. Ако го беше казала преди 2-3 месеца предполагам никой нямаше да обърне внимание.
В същата ситуация -  ако съм някъде сама, бих каза децата ми, моите деца и т.н.
Но ако мъжът ми седи до мен, бих казала само децата, вместо децата ми. Някак прекалено натъртено ми звучи.

Попова с микроблейдинг - доста добре й се е получило, харесва ми.

Като изключим колко програми са играели, веждите и’ са добре да 😄

# 3 756
Олелеее, ама вашите бебета не могат ли да четат???  Open Mouth Rolling Eyes
Някъде бъркате до сега да са се зачели, моето на тая възраст ми пишеше дипломната Laughing

# 3 757
Сега се замислих, Ванилия, Таня Дешева не беше ли от Благоевград?

# 3 758
  • София
Тук изглежда хубавка. Не я следя, та не знам дали е реално. И веждите са доста добре.

# 3 759
Вероника Никифорова е от Благоевград, тази Дешева не я зная може и тя да е.
Редактирам се, и Дешева е от Благоевград, дори е Brand Ambassador - @azlifestyle7 Λ | Z ™ каквото и за означава това.

# 3 760
Дори Максим вече чете.

А Валери кога ли...

# 3 761
А.Попова не прилича на себе си.

Дъщеря ми няма годинка, но изяде "Война и мир". Буквално Innocent Flushed Пирина и Полина могат да се изядат от яд. Буквално Simple Smile

Бидейки в бебешката тематика, много започнаха да ми се набиват в очите новите тенденции. В началото сякаш се бях инфлуенснала като обяснявах на майка ми, че бебето не възприема цветно и трябва да й вземем черно-бели играчки, че после е добре да има дървени играчки в пастелени тонове, че книжките трябва да са на издателство Рибка и подобни. Тя ме гледаше в недоумение, отиде в Джъмбо, купи една пластмасова шарена дрънкалка на бебка, която предреди пастелените произведения на изкуството Simple Smile после й купи Житената питка и така потъна и издателство Рибка.
Не казвам, че няма доза истина в тези неща, но ако съдя по сегашните тенденции за отглеждане на дете, се чудя как изобщо съм успяла да оцелея и да се развия.
Внимание е това, от което имат нужда децата. That's it.

По темата за кърменето: има много майки, които искат да спят цяла нощ, вместо да се опитват да кърмят. Лошо няма, но нека не тръбят, че детето им е на АМ, защото нямат кърма.

# 3 762
  • София
Изяде "Война и мир" Joy

# 3 763
Да, от Благоевград е Таня. Както и аз 😃

Вероника е перничанка, ако не бъркам. Но учи тук - право 🤣

За Таня не знам с подробности какви са й корекциите, но уста, нос, цици, скули, вежди.
Ето стара снимка, въпреки че и тук е леко пипана. Снимката еот Плейбой предупреждавам:
Скрит текст:

# 3 764
Скрит текст:
На Райна гаджето има излъчване на прегазен маймун, много дебилен поглед вади.

Като си говорим за съгражданки да се включа и аз с една мома, която ми беше съученичка и буквално си смени цялата физиономия, за да прилича на Николета Лозанова...

https://instagram.com/tanq_desheva?igshid=jikee426qw2b

Това момиче Таня Дешева не е ли гаджето на Адриан Зурков (участваше в София Ден и нощ, но не се сещам името му). Него сега една страница в ИГ го разобличи, че е вземал парите на хората, за да им съставя хранителен режим, а насреща те не получават нищо или пък някакъв елементарен, който може да се види в нета. Нещо от сорта беше. Ако на някой му е интересно страницата е @therealsfw2. Качват всякакви "звездни" изцепки.

Общи условия

Активация на акаунт