Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 224
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Варна
Антоанета е пуснала стори, правилно ли чувам, че, отивала със Сиена на почивка двете с още някоя приятелка. Искала да вземе и Софѝя, ама решили да остане с Филип в София да си се забавлявали двамата ??!

# 2 116
4 годишните ще се избият! Братовчедка ми навърши миналия месец, тортата ѝ беше с еднорози, тоалетът сходен на тази блузка. С Валери могат да си станат първи приятелки. 😄

# 2 117
Мисля, че братовчедка ти е твърде зряла, за да си общува с Валери. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 118
  • София
Аз съм на 36, а имам тениски с еднорози и си ги нося даже Grin

Червено лале, то няма какво да мисля. За мен дори няма и драма. Някой е видял, че е коментиран някъде и се е оплакал в социалните мрежи. Всеки реагира различно. Един ще дойде тук да се накара, друг ще влезе да се обяснява, на трети му олеква като сподели, четвърти го намира за забавно и си търси повод да го обсъди в свои води, петии се надява да получи утеха от хора, които го харесват... най-нормална реакция според мен, в зависимост от трмперамента на коментирания. Честно казано, вие доста по-бурно приехте, че някой коментира вас, отколкото те Laughing

# 2 119
И моето 4-годишно е лудо по еднорози 😄

Антоанета е пуснала стори, правилно ли чувам, че, отивала със Сиена на почивка двете с още някоя приятелка. Искала да вземе и Софѝя, ама решили да остане с Филип в София да си се забавлявали двамата ??!

Да, и аз това гледах сега.
А в събота заминавали всички на море, Теди да разучи къде и да се готви за влог. 😂

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 13:34 от Вαнилия*

# 2 120
  • Пеликания
Да, ама после след като се върне от фен срещата в Бургас веднага заминавали семейно на почивка четиримата.
И пак се оплаква от кражбата. Били й откраднали малки, но важни неща. Като мемори карти, на които имала важни неща. Че и го преживяла горката. Да я съжали човек.
Хахах и казва, че когато снимала първия път и е станало хубаво, когато се опиташ втори път няма да е толкова хубаво. А иначе режисира децата по няколко пъти Grinning

# 2 121
Друго разбрах. Има пак фен среща в Бургас, като този ще води Сиена. Ще отседне в някаква вила.
А като се приберат отиват на почивка четиримата (тя, Филип и децата) и това ще е първото море на София и Сиена заедно.

# 2 122
Мисля, че последните страници много точно онагледяват тезата ми относно отношенията бгмама и определени инфлуенсъри.
Когато се заговорим за Пепе, веднага се включват да я оправдават и защитават.
Когато реагираме бурно към други - мълчанка...

П.П. Фен срещата е утре. Пепе е на почивка от вчера, но не става ясно дали е в Бургас.

# 2 123
Get a fu*king unicorn!

# 2 124
За мен има и тенденциозно плюене по нея, каквото и да качи е коментирано по когти начин. Ако някой каже нещо добро за нея се приема също доста остро.

# 2 125
За мен има и тенденциозно плюене по нея, каквото и да качи е коментирано по когти начин. Ако някой каже нещо добро за нея се приема също доста остро.

Съгласна съм, но смятам, че тенденциозното плюене е точно заради тенденциозното отношение към нея.
Един вид, като подмазвачите в училище/работа, които са недолюбвани от останалите, защото се мазнят и получават специално отношение.

Иначе един от последните й влогове от сватбата в Англия, например беше похвален от някои тук, не съм видяла да се реагира остро.

# 2 126
Чак пък да се приема остро... Аз съм казвала хубави неща за нея. Е, по-голямата част от съфорумките може да не са били съгласни с мен, но никой не ме е нападал.
Истината е, че повечето хора, които я защитават не пропускат и да обидят всички, които не я харесват. Това поражда “скачането”. Аз отдавна не намирам нищо приятно в Пепе, но въобще не ми пречи ако някой я харесва. Виж, коментари в стил “Супер си е, вие злобеете!” ме дразнят изключително много.

# 2 127
Аз без бой си признавам, че бих носила тениската на Валери с еднорога. Даже другите са толкова семпли, че чак съм леко разочарована 😁
Тя даже доста се забави с мърча. Цвети, на Павел Колев приятелката, беше качила 5 видеа някъде и си направи тениски, което ми се видя неподходящо...още не си започнал и вече искаш да печелиш, особено при положение, че половината ти абонати се дължат не на теб самата, а на гаджето ти.
Между другото точно днес се чудех дали съм "стара" да си поръчвам нечий мърч (защо два пъти употребявам тази дума 😣), ще си вземам тениска на F.O.

Пепе пак ли ще е в Бургас, кажете къде е и ще ида да предавам от мястото на събитието. 😁

# 2 128
Мисля, че последните страници много точно онагледяват тезата ми относно отношенията бгмама и определени инфлуенсъри.
Когато се заговорим за Пепе, веднага се включват да я оправдават и защитават.
Когато реагираме бурно към други - мълчанка...
Напротив, и за Зорница, и за Ели, и за други е имало изказвания в двете посоки. И не е защита, а изказване на лично мнение, както вие казвате своето.

По повод вчерашните драми, няма две мнения. Но нужно ли е да изредим всички, за да ѝ се присмеем, че се е объркала, че става дума за нея?

# 2 129
Аз пък изпозлвам 'лайфстайл', защото 'начин на живот' е егати дългото словосъчетание Grinning

Общи условия

Активация на акаунт