Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 499
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Да момичета обичам да си посолявам добре и вчера се усетих, че може да е от това и снощи и днес ям безсолно, но то вероятно няма как толкова бързо да има действие. Вдигнах си краката сега скришно под бюрото Grin, а след работа ще ида да се поразходя, много се стреснах ще пусна и един изследвания за всеки случай, не очаквах такова подуване толкова рано от бременността.

# 61
Мойто чаве е мнооого активно. Лекарката едва я хвана да я измери.  То бяха салта, то беше въртене, чудо. Grin

# 62
Момичета всичко е наред с бебоците, обаче изненада, май ще имаме 2 момичета 💚💜

# 63
Рамзес благодаря ти за съвета, ще проверя и тях. Тук няма уринал акут, които знам че са ок за бременни и като чуха в аптеката, че съм бременна, казаха да отивам на лекар нищо не можели да ми дадат 😔
Сладурчерадвам се, че вс е наред. И изненадата си я бива 😁

# 64
Момичета всичко е наред с бебоците, обаче изненада, май ще имаме 2 момичета 💚💜
Еха sladur4e, добра изненада 😊😍. С теб ни въртят, на мен първо ми бяха казали момичета, вчера потвърдиха момче и момиче🤩, на теб обратното🤭, но важното е че са добре, да си дойдат живи и здрави пък каквито са такива. Да ни ги пази Бог🙏

# 65
Да живи и здрави да са момиче , момче все ще си ги обичаме . Май докато ни стане към 20 седмица още не са надеждни апаратите да дадат 100% резултат на плода

# 66
Сладурче, честити ти момиченца! Ей, женското съсловие води в нашата темичка. Grin

# 67
  • Гърция
Здравейте момичета със сладки коремчета🤗 .Радвам се че са минали добре и вашите прегледи.Днес и аз бях на преглед бебчето е добре💗Взеха ми микробиология ,урина и ме теглига +5 съм .Аз постоянно лежа очаквах повече да съм качила 16+4 г.с Серклажа който ми правиха преди 2 седмици е добре. За пола каза че със сигорност ще ми каже в 20 с иначе си остава засега мома💗Да ви попитам как сте със венците,на мен ми са подути и кървят ужасно. Другата седмица съм на зъболекар.
Ние сме малко дебелички😊
bear Благодарим ти за новата темичка🤗

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 16:32 от qankasiderova

# 68
Момичета идвам с един въпрос подуват ли ви се краката? Мойте преди време се подуваха малко после спряха изследванията ми бяха супер, но от вчера са супееер подути все едно е чужд крак, седнето по цял ден в офис допълнително спомага. Знаете ли защо се получава и какво мога да направя защото е плашещо. Astonished
Попринцип съм слабичка и този крак ми се вижда все едно е чужд, не знам какво да правя утре ще поискам пак направление за урина, но не мога да си обесня защо се подуват така.
По принцип е нормално да се подуват по време на бременност, особенно както е и топло времето, и работата ти е постоянно на бюро. НО трябва на следващата сутрин да са в нормален вид и да нямаш други симптоми. Аз бях с такива оттоци, че понякога и по зле, но в комбинация с високо кръвно, белтък в урината и качих рязко кг и се оказа прееклампсия и добре, че лекарката при която се следях на частно ми обърна внимание, иначе следящия ме по каса изобщо не обърна внимание и аз си мислех, че е нормално. При мен се получи в 8 ми месец. В никакъв случай не искам да те плаша, а просто да си обърнеш внимание.
Иначе и моята работа е седнала на бюрото по цял ден и понякога се случва да ми се подуват краката, но е малко и ги вдигам на възглавници като се прибера и до следващата сутрин са си в нормален вид.

# 69
Рамзес благодаря ти за съвета, ще проверя и тях. Тук няма уринал акут, които знам че са ок за бременни и като чуха в аптеката, че съм бременна, казаха да отивам на лекар нищо не можели да ми дадат 😔
Сладурчерадвам се, че вс е наред. И изненадата си я бива 😁

За цистита на мен ми изписа Монурал. Те са 2 сашета, но само едното пих. Спрях наистина да пишкам често, през час два почти като мислех че е от бременността понеже не мие парело. На следващия преглед ще видим как съм

# 70
Сладурчеее, браво! Страхотна изненада! 😘
Ах, в тази нашата тема наистина девойките преобладават.😄 Ще съберем ли 11 момчета за един футболен отбор поне хахаха

# 71
Момичета, има ли от вас, които да приемат Магнерот? Докторът вчера ми го изписа 2х2. Как го приемате, преди хранене, по време или след....? Благодаря ви предварително! 🤗

# 72
Привет мами връщам се и аз доволна от прегледа.  Моя бебок е 124 грама , 87,3 мм . Май малко пълничко върви отново каза момче затова обявявам едно синьо сърчице 💙🙂🤗. Със задна плацента съм и доста усещам ритниците му вече . Днес ме побърка.  Движа ли се няма проблем, обаче почивам ли е страшно положението. 

# 73
Оо и аз напоследък много я усещам, но все още не са ритници. Прави си парти в корема ми. Grinning
Ще видим кога ще започнат същинските ритници. Grinning
Нашата количка вече си е вкъщи. На мъжа ми братовчед му ми я пренесе от еконта. Накарах ММ да ми изпрати и един сет бодита да ги видя колко са големи, ами 56 ми изглеждат много малки. В тоя ред на мисли - Алексче, ще се радвам когато имаш време да ми кажеш с Вики какъв размер бодита от Английските ползвахте? Той ги е взел от Примарк, но 56 пише, че са 0 - 1,а 62 0-3. И тъй като тук номерацията е различна му казах да вземе по - малките.

# 74
  • Варна
......
По принцип е нормално да се подуват по време на бременност, особенно както е и топло времето, и работата ти е постоянно на бюро. НО трябва на следващата сутрин да са в нормален вид и да нямаш други симптоми. Аз бях с такива оттоци, че понякога и по зле, но в комбинация с високо кръвно, белтък в урината и качих рязко кг и се оказа прееклампсия и добре, че лекарката при която се следях на частно ми обърна внимание, иначе следящия ме по каса изобщо не обърна внимание и аз си мислех, че е нормално. При мен се получи в 8 ми месец. В никакъв случай не искам да те плаша, а просто да си обърнеш внимание.
Иначе и моята работа е седнала на бюрото по цял ден и понякога се случва да ми се подуват краката, но е малко и ги вдигам на възглавници като се прибера и до следващата сутрин са си в нормален вид.
Зузи, а след преклампсията как се развиха нещата? Питам, защото днес ми беше втората фетална и казаха че съм предразположена да започна да вдигам кръвно. Та ме интересува терапията и какви ще са последствията от това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт