Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят по време на бременност?
Какви прегледи се правят по време на бременност и колко често трябва да се извършват?
Какви са основните изследвания, които се извършват в Медицинския център на Майчин дом в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
По време на бременност се извършват различни тестове, като кръвни изследвания (кръвна картина, урина, кръвна група, микробиология), серологични тестове (ХИВ, HBsAg, Anti-HBc), скрининг за диабет (глюкоза) и хормонални изследвания (TSH). Освен това се извършват ехографски прегледи за проследяване на растежа и развитието на плода. Тези изследвания са от съществено значение за наблюдение на здравето както на майката, така и на бебето по време на бременността.
-
Какви прегледи се правят по време на бременност и колко често трябва да се извършват?
-
Какви са основните изследвания, които се извършват в Медицинския център на Майчин дом в София?
-
Какви са някои от симптомите и проблемите, които жените изпитват по време на бременност?
-
Какви са някои начини за справяне с предизвикателствата по време на бременност?

успешен месец на всички
Аз днес си записах час за консултация за вторник и вече нямам търпение, не съм виждала бебчето от 5ти юли. Списъка за покупки е супер определено ще ми бъде полезен и ще влезе в употреба аз само бих добавила пижама, помпа за кърма и мисля, че е пропусната количката, поне аз не я видях извинявам се, ако грешката е в мен