Бързи здравословни въпроси и отговори – 22

• 30 004
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
aloevera_, купи си сироп Лактулоза и пий по повече, докато ти се нормализира изхождането.
Гастро не знам кой да ти препоръчам, аз съм доволна от една много млада лекарка, но тя работи в отделението на Хирургиите.

# 106
  • Близко съм
Deva, искам да видя всшчко наред ли е , изследвания да пусна не ми харесват работите може да е от другите ми проблеми

# 107
Аз съм с хроничен запек. По други причини и заболявания ми бяха изписали Магнерот - магнезий. Установих, че и една таблетка дневно ми нормализира изхождането.

П.П. При правени изследвания малко преди това, нивото на магнезий в кръвта беше в нормите, но явно все пак има недостиг в клетките

# 108
  • София
Днес претърпях нелеп битов инцидент. Бях седнала на земята в стаята, подреждах разни неща и в този момент от гардероба паднаха два празни куфара ( явно не са били поставени добре), които ме удариха по главата. Заболя ме, не беше нетърпимо, но все пак си болеше. Пих диалгин и болката по отмина. Сега преди малко  пак започна да ме боли. Ударът стана  преди около 5 часа. Не съм била на лекар, чудя се да отида ли или да изчакам ден, два? Какво мислите? Нямам външна рана или други симтоми освен главоболието, което не мога да разбера дали е от самия удар или е възможно да има и друго.

# 109
  • София
Отиди на лекар. Майка ми си ударила главата в някаква тръба като млада. Резултатът - комоцио. Не разбрала, докато не припаднала в болницата няколко дни след това (отишла да придружи близък).

# 110
  • София
Отидох. Направиха ми снимка и казаха, че всичко е наред. Ще пия само обезболяващи.

# 111
  • Пловдив
Но пък така ще си по-спокойна за себе си поне.

# 112
  • София
Ще си правя трикратно натоварване с глюкоза. Знам, че се прави на гладно и без да съм пила вода. Не пиенето на вода трае през всички 120 мин. ли? Не знам дали ще издържа два часа без вода.

# 113
  • Пловдив
По каква причина се прави това натоварване?

# 114
Не знам дали ще издържа два часа без вода.
Е, чак пък толкова...

По каква причина се прави това натоварване?
За да се види дали не е налице Инсулинова резистентност.

# 115
  • Близко съм
Момичета а добър ендокринолог в София? Смятам и там да ида, някакви координати.

# 116
Д-р Катя Тодорова. Освен в София, работи и в Плевен, доколкото знам.

# 117
  • Близко съм
В къде в София приема и тел. За връзка?

# 118
Може ли да ми кажете , кое е най-доброто обезболяващо на пазара за главоболие и вскякави други болки  , тоест да е широкоспектърно?

# 119
Може ли да ми кажете , кое е най-доброто обезболяващо на пазара за главоболие и вскякави други болки  , тоест да е широкоспектърно?

Мен ме спасява Ацефеин.

Общи условия

Активация на акаунт