Бързи здравословни въпроси и отговори – 22

• 30 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Уинд, за кистата на гърдата ли?
За аденоза ( не знам дали се води киста )
Но да , за това

# 136
Хайде, успех. Аз съм другата седмица за остраняване на полип от матката.

# 137
  • София
Успех и на двете. Пожелавам всичко да мине възможно най-добре.

# 138
  • Близко съм
Дерматолог добър в София да ми препоръчате? Откриха ми андрогенна алопеция

# 139
  • София
Препоръчвам доктор Борисов, Студентска поликлиника.

# 140
Уинд, Мериат, успех, момичета!

# 141
  • Близко съм
Miamim някакви координати от Пловдив съм

# 142
# 143
Уинд, Мериат, успех, момичета!
И от мен! Всичко да мине леко, бързо и безпроблемно!

# 144
Здравейте! Има ли вирус само с температура (поне засега е така)? От снощи поддържам някаква кофти Т около 38 градуса, сега падна малко, но....личната ми я нямаше и сестрата само ми погледна гърлото- нищо. Не съм вдигала Т две години и затова съм малко шашната...благодаря Simple Smile

# 145
  • София
Мисля , че точно такъв е вирусът , само Т .

Бях да ме оперират , извадиха аденозата.
Сега съм вкъщи , имам леко завишена температура . Не беше чак толкова страшно. Просто успокоителното , което поставиха муслулно ме разби тотално.
Много ми се върти главата от него.
Дано резултатите са добри и да не вдигам Т , че се връщам пак в болницата.

# 146
Момичето да проведе сериозен разговор с приятеля си дали е правил каквото трябва. Положението очевидно е сериозно. Пране на бельото, дрехите и спалното бельо с дезинфектант също може да се предложи. И ако се налага, да започнат наново курса на лечение. Имуностимулатори също, ако е възможно и няма противопоказания. На мен Биозин ми подейства много добре след 2 месеца постоянно разболяване.
Здравейте! Чак сега влизам във форума и виждам колко много мнения има относно моите тревоги.
Да, момчето е изпълнило всичко. Смених бельото, гладим го, слагам дезинфектант отдавна. Гинеколожката каза, че е напълно вероятно гъбичките да са свързани с ИР.  Засега даде лекарства през устата и вагинални, но като свърши курса ще пуснем и секрет.  След три месеца ще проследим как се е отразил Еутирокса и Глюкофажа. Общо взето предстои ни борба....

# 147
Браво, Уинд! Дано утре си по- добре! Горе главата!
А защо и успокоително?

# 148
Да, вярно, така е написано. Simple Smile Но доста рядко се случва да има проблем с ЩЖ, който да не е свързан с автоимунно заболяване, затова предположих, че е така. Вероятно за хипофункция иде реч, щом е комбинирана с ИР, но нека Karinkataa да уточни наистина за какви проблеми иде реч. Ако съм се объркала, се извинявам. Peace
Интересното е, че акцентът пада само върху лечението на гъбичките, а за щитовидната и ИР нищо не споменава. Thinking Биват ли лекувани, какво, що... За мен те лично са по-сериозно притеснение от гъбичките. Макар че и Кандида съвсем не е безопасна.
Дъщеря ми няма Хашимото. Само хипофункция и ИР. Не съм писала, защото ходихме по доктори и да се запише студентка. Доволна съм и от ендокриноложката, и от гинеколога.  Предписаха Еутирокс 25 мг и Глюкофаж ХР 500, вечер. Разбира се и някаква диета. Има и ПКЯ, видя се на видеозона. Наистина, много се надявам да овладеем положението и да не си ги влачи доживотно.

# 149
С какви изследвания се проверява дали си в предменопауза?

Общи условия

Активация на акаунт