Бързи здравословни въпроси и отговори – 22

• 30 105
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте аз имам един въпрос относно изследването на стерилна урина.Та така преди месец гд бях диагностицирана с пилеонефрит.От стерилната урина излезе  бактерията Escherichia coli,бях лекувана с левокса и ципрофлаксицин.Вчера сутринта рано рано ставам да си направя тоалет преди да занеса стерилна урина в лаборатория,при което заспалата Аз,по навик се измих с моя Лактацид Антибактериал интимен гел.Изследването излезе без развитие на бактерии.Възможно ли е да показва грешен резултат, заради това че съм използвала този интимен гел?

# 256
Може ли някоя дама, която има кисти в щитовидната жлеза, да ми помогне да обменим опит на лично?

# 257
Възможно ли е да показва грешен резултат, заради това че съм използвала този интимен гел?
Aз не мисля. То, иначе много лесно биха се трепали тия бактерии, а се знае че са бая упорити.

# 258
И аз не мисля. Бактериите са вътре в организма, това измива само външно - разсъждавам по най-простичка логика Simple Smile

# 259
Здравейте аз имам един въпрос относно изследването на стерилна урина.Та така преди месец гд бях диагностицирана с пилеонефрит.От стерилната урина излезе  бактерията Escherichia coli,бях лекувана с левокса и ципрофлаксицин.Вчера сутринта рано рано ставам да си направя тоалет преди да занеса стерилна урина в лаборатория,при което заспалата Аз,по навик се измих с моя Лактацид Антибактериал интимен гел.Изследването излезе без развитие на бактерии.Възможно ли е да показва грешен резултат, заради това че съм използвала този интимен гел?

Категорично не.
Ако имаш бактерии, те са в мехура, или даже още в бъбреците, гелът е за външно измиване и не може да въздейства вътрешно.
Просто си излекувана.
Дано е задълго, че е много гадна тази бактерия и често се връща. Tired

# 260
Здравейте , прегледът на млечни жлези с ехограф може ли да стане с направление от личния лекар или гинеколог ?

# 261
От гинеколог може

# 262
И аз съм с пиелонефрит и бактерията Ешерихиа коли от 3 седмици насам. Докторът ми даде лечение с уробиотик, но от него стана една беля , всички мускули така са ми са се олекотили, че направо едва се движа и мърдам, постоянно ме боли главата и дори стомаха ми се раздразни. Спрях ги веднага щом станах така и помислих, че ме е лепнал вирус, понеже повръщах, Започнах лечение с инфлуцид, но започнаха едни усещания по дланите на ръцете и долната част на краката, които ме олекотяваха още повече, а в часта на шията усещам пробождания, които до този момент ми бяха непонятни, а главата ми постоянно е в някакви бодежи или усещания за мравучкане и вода. Посетих невролог, той изписа цяла камара с лекарства за нерви.  Почнах лечение, тия усещания дори станаха целодневни с постоянно главоболие. Започнаха и болки в бъбреците.  Никой не смее да ми изписва антибиотици вече, но явно и другите лекарства не ми действат. По цял ден съм с тази лекота и бодежи по главата

# 263
Ох, не ми казвай, че и сега не пиеш антибиотик, защото си алергична
И мускулите ти са се олекотили Simple Smile
Буболина, ама ти се бъзикаш с нас вече Simple Smile

# 264
Здравейте! От 5 години пия продължително противозачатъчни,като първите 3 пиех Жанги 0,2,а останалите 2 Линденет 20.Не съм правила никаква почивка и напоследък започвам да се усещам в депресия,прекалено изнервена или прекалено тъжна без причина..летаргично някакво.Главоболие започнах да имам от скоро и то често..според вас възможно ли е да е от продължителна употреба на противозачатъчни?

# 265
  • София
Хубава работа. Тези въпроси трябва да ги зададеш на гинеколога си.
И 5 години без прекъсване си е множко.

# 266
Ох, не ми казвай, че и сега не пиеш антибиотик, защото си алергична
И мускулите ти са се олекотили Simple Smile
Буболина, ама ти се бъзикаш с нас вече Simple Smile

Да си стои така, после цял живот не може да се оправи.
И кой е този лекар, който лекува Е.коли само с пробиотик??? Rolling Eyes

# 267
Здравейте! От 5 години пия продължително противозачатъчни,като първите 3 пиех Жанги 0,2,а останалите 2 Линденет 20.Не съм правила никаква почивка и напоследък започвам да се усещам в депресия,прекалено изнервена или прекалено тъжна без причина..летаргично някакво.Главоболие започнах да имам от скоро и то често..според вас възможно ли е да е от продължителна употреба на противозачатъчни?

Не съм имала опит с противозачатъчни до момента, но симптомите, които описваш, могат да бъдат свързани със страшно много заболявания, състояния, витаминни липси, бактериални / гъбични инфекции, та как да гадаем? Simple Smile

# 268
Не се бъзикам, точно това е състоянието ми в момента.

# 269
  • София
Добър вечер . Възможно ли е заради невралгия да усещам мравучкане и изтръпване на ръцете ,придружаващи понякога с болка ? На моменти усещам все едно имам иглички .
Бихте ли ми препоръчали читав невролог в София ?

Общи условия

Активация на акаунт