Пазаруване от H&M - тема 33, ЮЛИ 2019

• 41 026
  • 825
  •   1
Отговори
# 135
  • Mostly in my mind
Мангото може и на куриер.
 Безплатна е до магазин, ако имаш магазин наблизо. Simple Smile

# 136
  • have faith and be patient ..
На чорапите им няма нищо .. перете ги преди слагане , не е хубаво нова дреха директно да се облече , било то и бяла .. след пране и сушилня ще се оберат излишните мъхчета , купувала съм и на двете деца Simple Smile

# 137
Днес пак бях в Пепко и пак купих чорапи, няма мъхчета, перем ги след първото обуване. Нашите са от 0,49 лв.единични, не в комплект, имаме и от коплекти. Все са убави. Simple Smile  Взех подплатен повдигащ сутиен, клин, канцеларски работи... нЕма ми обиждате Пепкото, нИ давам пък.

От CROPP взехме кецове на платформа - на етикета пише намал.на 29.90 от 59.90 редовна, а на кас.бон - цена 22,90. Направо в шах, но не се върнахме да питаме що така. Същото и в Reserved, на етикетите 9.99 и 7.99, а на кас.бележка  15,99 лв. И там не се върнахме да питаме, чак вкъщи видяхме. За Делта Мол Варна говоря. Виж, в Пепко нямаше такива изненади, но там цените са си ниски винаги.

# 138
Нищо не съм купувала скоро от НМ, ама ви чета))
Къде е туй нещо Пепкото, в София що го няма и сме ощетени.
Аз пък вече съвсем се изкушавам, като влезна в бг. мама. Все ми излизат някакви реклами на Ивет бг. за дрехи някакви и много ми харесват на картинка, ама не смея да поръчам. Цената също ми харесва. Дали има тема тук за тях или пък някой е купувал да каже заслужават ли си. Много ми харесват и все ми изкачат някакви облечени мадами с убави рокли направо не е честно.((

# 139
Охо, хич да не пускат БД до магазин, че така хич няма да пускат оферти с БД до адрес, както са правили преди. Ами на мен най-близкия Н&М магазин ми е на 80 км... добре са си така цените на доставките. Не си спомям коя верига имаха БД до магазин и 30 лева до адрес, дали поръчвам...? Thinking я да си ги приберат тия цени да не кажа къде...

# 140
Те да пуснат връщане в магазин, да видиш тогава какво пазаруване ще падне, ама не искат
Пепко има в дъ мол. И Скай сити

# 141
Едва ли си перете новите палта и якета, аз не ги?! Нови чорапи пера рядко, не съм имала проблеми досега.
А и да ми казвате какво да правя без да ме познавате, за мен е .... (ще замълча).
Не харесах чорапите на Пепко като качество, след пране ще станат на топчета (Не съм очаквала много, 2 лв. струват, като не ми харесват, ще ги изхвърля или ще ги занеса в HM Grinning) и дамските им дрехи на вид, толкова.
Имам, както повечето, много и всякакви дрехи от HM, когато са намалени цените са нормални, дори ниски, дори по-ниски от тези в Пепко, качеството е задоволително.
Няма да си купя нещо, което не ми харесва особено, но струва 5 лв, вместо друго, което ми харесва и струва 7-8 лв.

# 142
Споделяме информация за нов магазин, като алтернатива, за информация на всички. Вече всеки сам си преценява какво и що да купува, пере и т.н. От всички магазини имам несполучливи покупки, но все пак не ходя гола, пазарувам си.

# 143
  • ново
Нашите чорапи от Пепко са си ОК. Взех за мен и за ММ. Носени, прани, сушени, нямма топчета.

Аз днес чакам една риза от ХМ, но не съобразих, че е логг и сигурно ще ми е голяма. И на моето проследяване пише, че е върната в склада.

# 144
Алтернатива....но не за всички.

На мен не ми пречи и тук да си обсъждате Пенко, но може и отделна тема да се спретне за тези, които са от градовете, в които има магазини на тази верига.

# 145
Аз пък само да кажа, че винаги пера всичко ново Wink яке ли ще е, палто ли ще е, чорап ли.. Wink
а иначе някой ги имаше зелените чаршафи, но не помня Валета ли беше 🤔
ако може реална снимка, ще съм благодарна Simple Smile

# 146
Хайде по темата- "касовата бележка" за загубеното одеяло и там какво още имаше в поръчката, е "получена"
Демек отписвам ги...
За спорта ще ги тормозя по мейла  още малко
Днес ще намина да видя в реала, макар че нищо не ми трябва...лошото е, че пазарувам спонтанно, а пък те не успяват да ме изкушат Wink Ми...по-добре за портфейла

# 147
Едва ли си перете новите палта и якета, аз не ги?! Нови чорапи пера рядко, не съм имала проблеми досега.
А и да ми казвате какво да правя без да ме познавате, за мен е .... (ще замълча).
Не харесах чорапите на Пепко като качество, след пране ще станат на топчета (Не съм очаквала много, 2 лв. струват, като не ми харесват, ще ги изхвърля или ще ги занеса в HM Grinning) и дамските им дрехи на вид, толкова.
Имам, както повечето, много и всякакви дрехи от HM, когато са намалени цените са нормални, дори ниски, дори по-ниски от тези в Пепко, качеството е задоволително.
Няма да си купя нещо, което не ми харесва особено, но струва 5 лв, вместо друго, което ми харесва и струва 7-8 лв.

Палта и якета, в повечето случаи, не се перат. Има си специални инструкции за третиране и химическо чистене.
Чорапи определено ви препоръчвам да перете винаги, както и всичко друго, закупено от H&M. Няма да влизам в подробности, но работя във фирма, която произвежда дамска мода (H&M е сред клиентите ни), ако имахте някаква идея през колко много ръце минава облеклото, нямаше да сложите нищо директно на тялото си преди пране!
Винаги четете третиращия етикет преди пране и изпирайте дрехата преди обличане.

# 148
Хепи, все едно че си върнала поръчката с одеялото (която така и не дойде), такъв мейл ти пращат ли?🙄
Благодаря ти да идеята за дънки от Кикито, намерихме там каквото ни трябваше 🌺🌺🌺
(Обаче доколкото успях с малките да разглеждам, нищо детско не харесах там)
П.п. Появи се и при мен поръчка на път, че се връща в склада. Бъгясали са сега системата за проследяване 😝

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 09:23 от fenyx

# 149
Точно така, все едно съм я върнала аз и са я получили Wink
А в проследяване си седи в транзит...
Изобщо...мултиакантунга им е най-малкия проблем...
Радвам се за дънките
В Х и М гледам мъжки дънки на по 20 лева, ама не смея да взема...уж пише straight, ама знам ли ги, а и са от "дървените", без еластан, а у дома никой вече не ще такива...те може и да излязат много удобни, ама да си ги нацелиш, с пробване...

Общи условия

Активация на акаунт