Пазаруване от H&M - тема 33, ЮЛИ 2019

• 41 028
  • 825
  •   1
Отговори
# 150
И моята пратка даваше,че се е върнала в склада,но днес получих съобщение от Еконт,че ще я получа.Яко са се бъгнали.

# 151
В събота мисля да врътна Пловдивските H&M-и ,заради детето искам да е на живо , че не ми се занимава с връщане на онлайн поръчки . Пепкото в Плаза ли беше да му хвърля едно око ?

# 152
Ама това с одеялото наистина е голяма излагация от тях, чак ме хваща яд, че така са направили.
Иначе за меренето, точно, някои неща само с пробване се нацелват. Предпочитам да видя в магазин, но или не намирам нещо, или уж го няма изобщо в реал. Така една рокля я видях, уж неналична, пробвах и разбрах че съм за S, а не М, после я поръчах от сайта с някакво намаление. Сега е повечко намалена, ама не ми се рискуваше да дебна бройки и размери, и прежалих по-малка отстъпка.

# 153
Да, то както върви и аз съм се запътила към с, а дебелея...това е другият проблем, педи купувах без мерене и в реала, знаех си размера и нямах проблеми.Сега нещо бая ги объркаха

# 154
Карат ни да се чувстваме по-елегантни така 😄.
Чудя се дали пък бъга да не идва от връзката между двете системи на проследяване - при предаването към Еконт, да не могат да направят връзка между двете бази данни, когато дадена пратка е предадена на куриера тук в страната за доставка ? Но все едно, важното е да пристига нещо, да е читаво и в правилния номер 😀

# 155
О, то Еконт нещо в последно време бая се излага Simple Smile Вероятно и в тях има проблем Simple Smile

# 156
  • ново
Пепкото в Плаза ли беше да му хвърля едно око ?
Да. Аз от там пазарувах миналата неделя.
Получих си ризата. Със смесени чувства съм. Довечера като я изпера и изгладя ще видим дали ще в моя или ще отиде при майка ми.

# 157
От НМ преди малко се обадиха, че имат някакъв проблем. Пратката ми е в Еконт.

Зелените чаршафи имам. Цвят е приятно спокойно зелено ))). Снимката не се получава, мрачно е, излизат направо избледнели.
За мен са грахово зелени
http://ezidri-master.com/images/Sushka-ovoshhej/zeljonyj-goroshe … j-goroshek-04.jpg

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 11:20 от La_Valletta

# 158
Ох, пак ми предлагат код 10%
Не мога просто...подигравка
Както и да е
Наистина разредих поръчките от онлайн магазина, и за добро Hug

# 159
Здравейте, виждам, че имат намаления онлайн в момента. Някой знае ли дали ги има и във физическите магазини?

# 160
Имат Еконт някакъв проблем. Получих “върнатата в склад”, без известяване по мейл, имало някакво объркване каза куриера...
В магазин имат неща намалени, но каквото гледах миналата седмица, не ми вършеше работа. По-хубави неща намерих онлайн.

# 161
Им анавсякъде намаления,но защо не изчакате да станат 100 % хах тва май ще е кйм края на юли или след 15 Heart Eyes

# 162
Докато чакаме, на някои намалени вдигнаха цените. Други се изчерпаха като бройки. Трети изобщо не можеш да откриеш пък в реал.

# 163
  • have faith and be patient ..
Нищо не съм купувала скоро от НМ, ама ви чета))
Къде е туй нещо Пепкото, в София що го няма и сме ощетени.
Аз пък вече съвсем се изкушавам, като влезна в бг. мама. Все ми излизат някакви реклами на Ивет бг. за дрехи някакви и много ми харесват на картинка, ама не смея да поръчам. Цената също ми харесва. Дали има тема тук за тях или пък някой е купувал да каже заслужават ли си. Много ми харесват и все ми изкачат някакви облечени мадами с убави рокли направо не е честно.((

Сложи си адблокер Simple Smile

# 164
  • Бургас
И 100% не биха стигнали намаленията Wink  Което ми припомни едни търговци на нашата улица преди доста години Grinning

Скрит текст:
Имаше период с хипер-инфлация, когато цените скачаха с часове, не с дни. После спадове и така играта със смяна на цените в магазините беше убийствена. Въпросните търговци единия ден обявиха с огромна табела на витрината увеличение със 100% на всичко в магазина. На другия ден, при спада на инфлацията, табелата беше 100% намаление на всичко. При опита ми да ги избъзикам, никак не можаха да вдянат, че вдигането със 100% на цените са всъщност двойно увеличение, но свалянето със 100% не е намаление наполовина, а даване на стоките без пари Joy

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 14:31 от bradata

Общи условия

Активация на акаунт