DARK ... Въпросът не е Къде, а Кога

• 15 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Чужбина
Чакайте сега ... малко по-бавно.

Ноа е пра-пра чичо на Йонас. Така ли се пада. Не мога да се оправя с тия чичовци и лели, еййййй ... цял живот съм така.

На Хелге майка му, Грета, я изнасилва баща му. Тя забременява.

Коя е майката на Питър?

# 61
  • Вестерос
Агнес му е пра пра баба, значи брат й Ноа му е пра пра пра чичо
Тронте -пра дядо, ако имаше брат щеше да е пра пра чичо
Улрих -дядо, Мадс пра чичо
Микел -баща, Магнус-  чичо

Не знаем майката на Питър

# 62
  • Чужбина
Ох, Тиф, мерси.

Да, точно така е.

Обаче не знаем, коя е майката на Питър.

А Елизабет му е щерката на Питър, но също така и тъща.

# 63
  • Вестерос
Да, значи станаха двама с неизвестни по един родител.

Магнус и Франциска в 21 са по-дърти, значи Магнус и Франциска от 2019 се връщат 33 години назад от 20, така ли? Или от 2052 отиват в 21?

# 64
  • Чужбина
Магнус е стар през 1921-ва ... и мене това много ме обърква.

А Франциска ...

Значи, тя се пада внучка на Ноа.

Елизабет е внучка на Ноа, но е родила Шарлоте от него.

Франциска е внучка и едновременно сестра на Елизабет.

Шарлоте се пада майка и още каква на Франциска?

# 65
  • Вестерос
племенница също Simple Smile

# 66
  • Чужбина
Накрая ... Франциска ще излезе в средата.

# 67
Mисля, че Адам е прибрал Франциска и Магнус от 2052 при него в 1921 г, защото на години отговарят на скока от 17+33 за времевите зони. Според мен е станало така, защото Странника/Йонас взе със себе си младите Бартош, Франциска и Магнус. Т.е. той ги води вече с 33 г и в 1921 г вече е с 66 г по-възрастен от тях.
Агнес споменава, че уж мъжа ѝ е бил починал, но аз подозирам по-скоро, че е бил  насилник и тя бяга от него, съдейки по белезите по ръцете на Тронте - за мен бяха гасени цигари по кожата му за наказание. Той самия каза на Клаудия, че е бил по домове, но мисля, че има известна доза лъжа в цялата история.
Ноа е баща на Шарлоте, дядо на Франциска и Елизабет и в същото време мъж на Елизабет. Шарлоте е майка на майка си.
Няколкото неизвестни в целия цирк са кой е мъжа на Клаудия и бащащ на Регина, кой е бащата на Тронте и коя е майката на Питър.

# 68
  • Вестерос
Да установихме ги неизвестните Simple Smile

Сега гледа 6 серия и възрастната Клаудия казва на Йонас и Михаел в 2019, че е видяла бъдеще, където Йонас не съществува и не е по-добре, значи все пак е имало и такова.

в 21 Йонас/Адам е отново с 33 по-възрастен от Магнус в 21, не с 66

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 22:32 от Tiffany А

# 69
в 21 Йонас/Адам е отново с 33 по-възрастен от Магнус в 21, не с 66
Вярно! Аз обърках сметките. Странникът е на 50 г в 2020, а те са тийн. После той е към 83, а. Те към. 50
Мен друго ми изскочи - какви ще ги свърши Хана в 53 г като избяга с машината. Нейната роля там каква ще е.

# 70
  • Вестерос
И аз това мисля, сега тъкмо съм на последната серия.  Може да се сложи в първи пост, че детектива е братът на истинския Александър.

Мен ме е яд, че Бартож ще умре, ако е той в 21. Ако тръгне с другите, той трябва да е около 50, а другият беше по-млад.

Много тегаво, детето иска да спаси баща си и да спре да съществува, бащата е готов да умре за детето, за да го има.

В 21 се появи и възрастната Агнес и уби Ноа Thinking

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 00:07 от Tiffany А

# 71
Оф, и на мен ми е тегаво и рева на всички сцени с Микел.
Бартош беше с тях, мъжа в. 21.г не беше млад.

# 72
  • Вестерос
Аз сякаш запомних, че е колкото младия Ноа. Eгаси, Адам уби Марта... Ама и тя тъпа, не остана в бункера, уффф. Катарина ще откачи и намрази повече Йонас и ще иска сигурно да го убива.

Изгледах и сега какво, чакане 1 година Grinning

# 73
  • Чужбина
Ще гледам всичко пак, за да открия неща, които са ми убегнали.

В реддит са дискутирали това, че шоуто вкарва идеята за липсата на свободна воля. Ще чакам да напишат повече постове, за да го прочета.

Петя знае, че си падам по картините:

Рубенс (Падението на прокълнатите):

Отблизо:
Скрит текст:

Ако се чудите къде е Винден Joy:

# 74
Обаче това не е филмовия Винден, защото това е супермалко градче, което дори няма нормална ТЕЦ, да не говорим за АЕЦ.
Гледах вчера едно интервю със създателите на сериала още от 2017, преди да излезе и коментираха, че тъй като са израсли с катастрофата на Чернобил, са искали много да развият темата по различен и пак шокиращ начин. Специално Янтйе каза, че на нея и е било забранено да излиза навън с месеци наред, докато по официалните медии не са били отбой. Явно е расла в Бавария.

Общи условия

Активация на акаунт