ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 538
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 150
наистина се руши военна болница, скоро като минавах в района видях в бившия й вход да се подвизава автосервиз...наистина жалко, че не се влагат пари например за АГ или друго отделение. няма да се учудя, ако изникне още някой магазин за дрехи 2-ра ръка - такива напоследък мнооого

# 151
чух преди време че старата болница ще приюти аг.

# 152
Да. Такова инфо побликуваха преди няколко месеца на еди от русенските сайтове.

# 153
наистина се руши военна болница, скоро като минавах в района видях в бившия й вход да се подвизава автосервиз...наистина жалко, че не се влагат пари например за АГ или друго отделение. няма да се учудя, ако изникне още някой магазин за дрехи 2-ра ръка - такива напоследък мнооого

По стар БГ обичай - да разрушим вече построеното, за да направим нещо ново (само дето не се знае кога...)!!!

# 154
Да. Такова инфо побликуваха преди няколко месеца на еди от русенските сайтове.
Днес са направили първа копка на нова сграда на АГ-коплекс в двора на болницата. Информацията е на RuseInfonet. Peace

# 155
Днес са направили първа копка на нова сграда на АГ-комплекс в двора на болницата. Информацията е на RuseInfonet. Peace

По стар БГ обичай - да разрушим вече построеното, за да направим нещо ново (само дето не се знае кога...)!!!

Само ми се потвърждава мнението  Naughty . Да не използваме вече съществуваща база (военна болница), а да си построим нова и да хвърлим два пъти повече пари, които могат да се дадат за нова техника. Е, не го разбирам това  newsm78!!!

# 156
здравейте, някой може ли да ми каже в кои дни преглежда д-р Шишкова без направление

# 157
здравейте, някой може ли да ми каже в кои дни преглежда д-р Шишкова без направление

Всеки ден може да отидеш. Изчакваш си реда, но бременните са с предимство.

# 158

Здравей, най-добре върви от 18 до 20 часа, мисля че без понеделник, тогава е частния прием и няма много бременни. На мен се наложи спешно преди седмици, отидох в 19,30 часа в петък и изчаках само едно момиче, нямаше други хора, а по принцип не знам как е по това време. Но ходя там на консултации и ако решиш да отидеш през деня ще ти се изчака чакането.

# 159
Здравейте момичета

Искам да попитам дали някой има представа каква е, айде да кажа ТАРИФАТА, на д-р Хубчев за ангажиране на раждане (секцио) в АГ-то?

Благодаря предварително  Simple Smile

# 160
той тарифа няма да ти каже-'колкото дадеш' което е около 300лв.моя позната ражда скоро при него и доколкото знам ангажимента е самото раждане.уверявам те че лекар ще ти трябва повече след това Hugособено ако ще раждаш секцио.ако имаш други въпроси пиши на лс.
успех и леко раждане  bouquet

# 161
Аз мога да кажа много хубави неща за д-р Луиза Тончева. Останах много доволна от нея. Много коректна и добър специалист. Раждането ми при нея мина безпроблемно. Тя беше през цялото време там, наглеждаше ме и ми помагаше много ! Препоръчвам Ви я !

# 162
Ех, момичета и аз имам подобен проблем... Колко да дам на лекаря, който ще ми прави секциото?! Той човекът нищо не иска, каза - "Всичко да мине по живо по здраво, а после ваша работа (един вид)." Ама този отговор изобщо не ме ориентира  Thinking . Да беше казал 200 лв - по - добре от колкото "по ваша преценка", та после да си помисли, че сме му подценили работата...  Crossing Arms
Моля ви, дайте съвет!

(Не става въпрос за Хубчев, Симеонов или някой шеф в АГ-то /знам, че при тях ""колкото дадеш" има друго измерение  #Crazy/)

# 163
  • Русе
да се разпиша и аз по темата! по време на бременноста ЖК ми води д-р Пейчев; раждането - д-р Узунова. и двамата са повече от внимателни и отзивчиви хора и мн добри специалисти!!!
в края ня 6-ти месец от бременноста ходих на 3Д при Пейкова и ми каза абсолютно същите неща като на момичетата писали по темата преди мен - неправилно застанало бебче което не позволява дя кяже поло (д-р Пейчев го каза в 12-13 г.с.) както и не пропусна да ме покани и месец по-късно на преглед - е не отидох!!!

# 164
Прочетох доста негативни неща за д-р Пейкова и съм в недоумение  newsm78 Аз родих първото си дете благодарение на тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт