ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 569
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 720
моля за помощ - знаете ли дали д-р Юлиян Георгиев работи със НЗОК тази година? И дали ще е така любезен да ми даде направление за хормонални изследвания без да ме преглежда - предстои ми втори опит инвитро и бих искала да си спестя малко разходи като си направя част от назначените изследвания тук, през касата. Сещате ли се за друг лекар, който да е разбран и желаещ да помогне. Спешно е - трябва след два дни да ги пусна, на 3ти ден от цикъла.

# 721
моля за помощ - знаете ли дали д-р Юлиян Георгиев работи със НЗОК тази година? И дали ще е така любезен да ми даде направление за хормонални изследвания без да ме преглежда - предстои ми втори опит инвитро и бих искала да си спестя малко разходи като си направя част от назначените изследвания тук, през касата. Сещате ли се за друг лекар, който да е разбран и желаещ да помогне. Спешно е - трябва след два дни да ги пусна, на 3ти ден от цикъла.

Да-работи със ЗК
Днес е до 18ч. в кабинета си-по-добре тръгвай веднага натам и говори с него

# 722
Аз пък не разбирам защо се хванахте за чаршафите?
Нима не разбирате, че те са последното което има значение?!

Ако в АГ по някакъв начин можем да изтърпим раждането си без да задаваме въпроси, за да не ни се скарат, без да викаме много, за да не ни обидят("като сме го правили така ли сме викали"), то в Ескулап или в която и да е друга частна клиника в БГ и по света, човек получава това, за което плаща.
Тоест, начинът по който искам да родя аз е неприемлив за персонала от АГ. Те не биха ми позволили лукса да нямам система с окситоцин, нито биха ме пуснали да се разхождам из стаята по време на контракциите, нито ще ми отговорят на въпросите, нито ще ми спестят епизиотомията, дори и да не се налага. Да не говорим, че ще си видя бебчето след незнам колко си часа, или дни(ако съм секцио).

# 723
  • Русе
Привет момичета!
Знаете ли, кои хирурзи работят в Ескулап? Знам замо за д-р Рудницки, дали има и други? За секцио става въпрос.
Благодаря!

# 724
уф не ви препоръчвам радане в АГ-то........... скоро бях там - на 06.01 и ми е кошмар още

# 725
уф не ви препоръчвам радане в АГ-то........... скоро бях там - на 06.01 и ми е кошмар още

Хайде разкажи ни за този кошмар.

# 726
От скоро съм бременна и само веднъж съм ходила на преглед. Искам да си сменя лекаря и ме посъветваха за д - р Тончева. Може ли някой да ми каже нещо за нея и има ли някой неин телефон за връзка. Благодаря ви предварително.

# 727
Д-р Тончева е много добра,но доколкото знам не работи със ЗК.Кабинетът й е на ул.НИКОЛАЕВСКА 12,а телефона й е 519-544

# 728
Здравейте д-р Минчева работи ли по здравната каса ? Има ли кабинет където да се запиша на ЖК?

# 729
Здравейте д-р Минчева работи ли по здравната каса ? Има ли кабинет където да се запиша на ЖК?

Не доколкото знам.
Никой от гинеколозите ,работещи в АГ не води ЖК по ЗК.

# 730

Хайде разкажи ни за този кошмар.
smile3506 newsm12

П.п. Разбрах за какво става въпрос,прочетох последните ти публикации...

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 18:01 от *dessi*

# 731

И аз прочетох последните публикации. Може би имаш предвид, че това, което ви се е случило е било кошмарно, а не самото АГ  Rolling Eyes

# 732
Интересува ме дали д-р Николай Петров работи със ЗК и дали някой има координатите му за връзка или работното време на кабинета му? Благодаря предварително!

# 733
4o4o-san moje6 li da mi kaje6, znae6 li rabotnoto vreme na d-r Ton4eva?

# 734
не,но като се обадиш,ще попиташ за раб.й време

Общи условия

Активация на акаунт