ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 530
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 020
Доколкото разбрах май нещата в АГ-то са се попроменили към добро  Peace
Дано наистина да е така  Peace
Така е Wink.Вярно е че всичко е старо,но пък беше чистичко поне този път.Ааа,и имаше постоянно топла вода,за разлика от преди 3 години,когато имаше само нощем Crazy
А лудата и вечно сърдита санитарка,раздаваща го шеф-деригент я няма вече Laughing

А за доктор-с две ръце препоръчвам д-р Христова на бъдещите мами Peace.И двата път раждах при нея,нямам думи просто.Само хубави неща мога да кажа.

# 1 021
Темата все пка е добър и лош гинеколог- искам да споделя с вас впечатленията ми от др Юлиан Георгиев. Прекрасен човек и специалист, обяснява абсолютно всичко, а не като повечето лекари казват ти отгоре отгоре, а другото го има в интернет. а като кажеш, че си чел нещо в нета и ти казват, че са глупости. за съжаление в последно време ми се наложи доста да се срещам с гинеколози, ходих все при специлаисти, но от Георгиев останах просто очарована. Препоръчвам го на всички

# 1 022
Благодаря много на всички ,които се отзоваха...Не се сърдех,леко се ядосах.Аз и мъжът ми запознахме с правенето на бебчето сега,тъй като преди време имах операция и нямаше как.И много искам скоро да се получи малкото човеченце и се интересувах при кого да ходя на преглед просто профилактичен докато се получи.Много благодаря и като гледам вашите мнения ще посетя д-р Шишкова със сигурност.
Извинявам се за по-строгия тон преди.
 Rolling Eyes Grinning

# 1 023
Момичета, знае ли някой д-р Юлиян Георгиев кога приема?

# 1 024
  • Разград-София
Момичета, знае ли някой д-р Юлиян Георгиев кога приема?

Ето ТОВА е графика на д-р Ю.Георгиев . Актуален е на 22 април го снимах с телефона си . Ако ти трябват и номерата пиши да ти ги дам на лични . Ако ще ходиш е предварително една седмица поне да се запишеш че е голям гъч и голямо чакане при него  Peace

Аз лично съм очарована от него . Страхотен специалист и човек на място ,които ти казва истината в очите  ,а не те лъже и мотае само и само да печели от теб . Страхотен е и го препоръчвам на всички горещо  Peace

# 1 025
  • Разград-София
Pine   понеже кутията ти е пълна и немога да ти пратя ЛС ,  пиша тук  надявам се да го видиш .

Сл.тел.: 082 87 50 84
 GSM : 0898 588 585

Един съвет , понеже случея ти е спешен му спомени по тел ,а не само да си запишеш час ,ще те приеме по спешност при положение че си с такива неразположения .
Желая ти успех  и пиши какво е станало  Praynig Hug

# 1 026
Здравейте, отскоро влизам в този форум.  Simple Smile

Можете ли да ми съдействате с информация за работното време на д-р Шишкова? (или да ме насочите къде да потърся, ако вече сте отговаряли на този въпрос)

# 1 027

Можете ли да ми съдействате с информация за работното време на д-р Шишкова? (или да ме насочите къде да потърся, ако вече сте отговаряли на този въпрос)

Здравей това са телефоните на Шишкова, ако искаш питай на тях. 0888100604 и 580383

# 1 028

Не ходи при нея  Naughty

# 1 029

Не ходи при нея  Naughty

Аз съм доволна от нея, можете да си давате мнението за лекарите, но не и да казвате на хората къде да ходят, всеки си има глава на раменете да прецени сам при кого да ходи.

# 1 030
И аз така мисля-щом момичето иска да отиде при Шишкова,нека да го направи и после сама да си прецени дали да продължи с посещенията си при нея или не  Peace

# 1 031
Приемам забележката Hug

# 1 032
Pine   понеже кутията ти е пълна и немога да ти пратя ЛС ,  пиша тук  надявам се да го видиш .

Сл.тел.: 082 87 50 84
 GSM : 0898 588 585

Един съвет , понеже случея ти е спешен му спомени по тел ,а не само да си запишеш час ,ще те приеме по спешност при положение че си с такива неразположения .
Желая ти успех  и пиши какво е станало  Praynig Hug

Последвах съвета ти и му обясних по телефона накратко какво е положението. Той каза, че мога веднага да отида. Прегледа ме и ме успокои. За сега всичко е наред. Страхотен доктор! За втори път ходя при него и всеки път е много внимателен и обяснява подробно. Благодаря и на теб за загрижеността.  bouquet

# 1 033
Моля те, vagabond, да споделиш защо да не ходя при нея (може и на лични, за да не се разводнява темата тук).

Този форум е огромен и на мен като "новак" ми е изключително трудно да се добера до теми, в които да помоля за съвет бъдещи или настоящи майчета от Русе. Питането този път е такова: как може да няма направления за базовите изследвания за регистриране на бременност? Избрала съм специалист. До сега ме следяха там. Сега влизам в 13 седмица и уговорката беше да си взема направлението от личната лекарка за ЖК и да се запиша при съответния специалист. От кабинета на специалиста обаче ми казват, че този месец (става дума за юни вече) няма да могат да ми дадат направления за изследванията, които ми се полагат по ЗК и ми предлагат да се запиша при друг специалист, които евентуално може да ми даде полагащото ми се по ЗК. Пък аз, ако искам, може да си продължа да си посещавам първия специалист, на частно - това ли е "играта"?

Моля някой да ме осветли по въпроса или да ме насочи къде да прочета.

# 1 034
Моля те, vagabond, да споделиш защо да не ходя при нея (може и на лични, за да не се разводнява темата тук).

От кабинета на специалиста обаче ми казват, че този месец (става дума за юни вече) няма да могат да ми дадат направления за изследванията, които ми се полагат по ЗК и ми предлагат да се запиша при друг специалист, които евентуално може да ми даде полагащото ми се по ЗК. Пък аз, ако искам, може да си продължа да си посещавам първия специалист, на частно - това ли е "играта"?

Моля някой да ме осветли по въпроса или да ме насочи къде да прочета.

Според мен става въпрос за специалист, който не работи със ЗК и затова ти е казал(а) това. Иначе просто не виждам друго разаумно обяснение за тази въртележка.

На моя приятелка й следиха бременността на частен кабинет, а се беше записала при лекар, който работи със ЗК, точно заради изследванията и др. бумащини.
Проучи, това или кажи кой е специалиста, някой може да знае!

Общи условия

Активация на акаунт