КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 55 311
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
                       Честит рожден ден,Яне! Здраве,късмет и много щастливи дни !!!

# 436
  • София
Честита да си Яне! Много здраве и късмет!

# 437
  • Варна
Честит рожден ден, Янушка!  Flowers Four Leaf Clover  Sparkling Heart  Flowers Hibiscus
Да си здрава, все така усмихната, отговорна,
всяка работа да ти е спорна,
да си все така редовна кафеджийка,
да си все такава купонджийка,
пожелавам ти любов- от земята до небето,
и на срещи да ми понасяш хъркането!
Наздраве, миличка!  Flowers Hibiscus
  Beers  Heart  Flowers Four Leaf Clover  Kiss

Днес няма мърдане от дОма, ще варя сладко от смокини, вчера след обяд ги подготвих и след малко ги мятам!!
Една приятелка писа във фейса, че на плажа било ветровито, то и при нас е същото, така че: по-добре край печката!

Момичета, ако и при вас е ветровито, ако не ви се работи,
ако няма да правите сладка или компоти,
хващайте книжката, на една кълка легнете,
и ако не ви се чете, просто поспете,
че днес прочетох мисли "и нови и ве,ти":
"Обичай се сам, че другите са заети"!!!

Money  Heart Eyes  Nerd

Хубав,  вторник, девойки!
   Kiss

# 438
Честит рожден ден Яне!
Здрава и щастлива да си!🍀🍀

# 439
  • София
[ Всичките писания ми изчезнаха.  Сега ще съм по кратка
-

Мила Яне,Нека имаш всичко нужно за един щастлив  живот-здраве, любов,подкрепа,уважение,верни приятели и вечно млада душа.
 Големите внуци са на кино с вуйчо си,Миша спи. Сутрин сме по разходки . Утре  Елина ще язди конче,Вели ще кара карт ,а Миша ще се люлее и върти по въртележки.
 Танита много си права,че трябва да се обичаме,доза егоизъм е нужна...
 Фло да ти е увлекателно четенето.
 Радвам се на новите девойки с бебета внучета- Айша, Доби,Жабче, Мерипопинс,Иринка, Фурийка. Темата няма да умре.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 13:44 от Шпунц

# 440
  • тук, на мястото си
Честит рожден ден, Янче!
Много здраве, щастие и късмет ти желая!

# 441
Чести рожден ден, Янче! Бъди много обичана! Пожелавам ти здраве, късмет и много щастливи мигове с любимите ти хора!     

# 442
  • София
Янке, честит рожден ден!  bouquet
Да си здрава, да се разбирате и подкрепяте с близките и да си намериш един сгоден дядо за другарче!  Party
Който търси намира, а и заедно е по-весело.
При нас - поредни, но не последни  приготовления за делегацията, водена от Мрънчи.

# 443
  • Кубрат/ Пишурка
 Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания!Малееей, колко много бяха!То тук, то във фейса, на съобщения, по телефона..Най-неочакваното обаждане беше от Аритка! Благодаря ви много! Направихте деня ми специален!И дано всички пожелания се сбъднат!
 Айша, то дядо вече не ми трябва! Като стигнеш моята възраст ще разбереш защо! Всяко нещо с времето си! Впрочем сутринта и ММ ми честити...

# 444
Мило Яне! Гушкам те за Деня с най-прекрасните ми благопожелания!

# 445
  • София
Янче,честит рожден ден! Да си здрава,да си весела,да си много щастлива!

# 446
  • София
АААА, Янке, не си права за  дядката. Поне да си говорите, за малки ремонти и да  мъкне торбите от пазара - изобщо да сте си другарчета. Че то човек като е сам - кънти една оглушителна тишина. Зимата Пл. като беше в прованса - умрях от скука, хем си говорех и с него, и с Ани и Мрънчи. А сега ме дразни като надуе на макс филмите за Рамбо и подобни.
Иначе аз съм почти на твоята  възраст, 3 г. ни е разликата.
Преди години с Ани наблюдавахме приятели на дядо и - софийски пенсионери  всички над 70-75 г. Кой вдовец, коя вдовица - ами търсеха се, ухажваха се  и се събираха да живеят заедно.

# 447
Фурийка, честита радост!

Янче, честит рожден ден!

А аз, в тия горещини, осъзнах колко много съм одъртяла. По принцип много обичам лятото! Топлото не ми пречи, напротив - по цял ден съм била на слънце. До оня ден, когато разбрах защо препоръчват на възрастните да си стоят в къщи по обяд. Nature Sun With Face Добре, че си бях у нас и набързо си влязох на хлад.

Айде, лека ви и спокойна нощ! Kiss Nature Full Moon With Face Nature Sparkles

# 448
# 449
Добро утро мили дружки!
Да се обадя че съм жива и здрава и да ви поднеса кафето от наше село!

Най-напред да честитя внучето на Фури!
Да расте здраво и щастливо умно и красиво юначе!

Да честитя рождения ден на Янка и в темата!
Бъди здрава, щастлива, радвана и обичана от близки и приятели !

Почивката във Велинград беше прекрасна. Видяхме се и се с Мери .
Прибрахме се оправих багажа пералня месечните лекарства и потеглихме към село. Бяхме поръчали да не наберат домати за консервиране. Всичко е бурканчета и бутилки и са готови да потеглят към града. Още като дойдохме си напълнихме басейна да има и релакс заедно с работата.
Тук е по-прохладно от града и лъха лек ветрец. Вече се спи по-спокойно.
Ставам да си полея цветята, че ще си тръгваме и ще се качваме на другото село в Родопите.
Прекрасен ден на всички и да ви е по-прохладно!

.

Общи условия

Активация на акаунт