КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 54 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 555

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 08:19 от дидимити

# 556
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте, значи!
Днес цял ден Маммата нещо не ме пуска, та чак до сега!
Днес сутринта бяхме на последната репетиция преди тръгването в петък сутринта. Казаха ни и програмата. Пристигаме в Перник към 14-15 ч.на 30 август - петък. Ще ни настанят в х-л Струма \ бил в центъра \. На другия ден ще ходим в Сърбия \ динарите са осигурени \. Вечерта ще ни е банкета, а сутринта между 9 и 10 ч ще ни е участието. После потегляме към Кубрат.
Яжка, ако дойдеш по някое време вземи и Дида!

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 17:18 от Янче-то

# 557
                         Привет!
                         Янче,до колкото разбрах от написаното в неделя около 9-10 ч ще ви е участието в Перник,но ....къде точно не разбрах! Ако се окажем с кола може да прескочим и да ви гледаме! Ще питам зетя какви са му плановете,че едната кола е с него,а другата с щерката.
                         Яжка,казвай ,ако ходиш кога и с какво ,че ако не стане с колата мога да дойда и с теб.Рейсовете за П-к тръгват от Овча купел с тях ли ще си или с нещо друго?

# 558
Милички приятелки! Натикаха ме в болница за изследвания. Нищо особено - кръстът, гърбът, като при всички ни...
Обичам ви! Може да ми звъните, стига в този миг някоя строга сестра да не ме командва нещо, или още по-строга санитарка.

# 559
  • Кубрат/ Пишурка
 Диде, до колкото разбрах - в читалището.
Здравче Praynig Praynig Praynig

# 560
  • София
Привет, красТавици! Wink Как сте в жегата?
Пиша по молба на ЯЖКА. Тя милата няма ток. Точно прочела написаното от ЯНКА и ДИДИА и цък...Токът спрял. Сега седи на свещи, като един древен човек. Не може да пише. Та аз се явявам като неин говорител. Не може да дойде нито в петък, нито в събота, нито в неделя. В петък е на работа и няма начин да отсъства. В събота щерка й е рожденичка и ще ги чака да й дойдат на гости. А за неделя какво беше... newsm78...забравих, ама пак е невъзможна.
Съжалява.
ЯНЕ, в ресторант Струма през далечната 1976 беше сватбата ни. Тогава Струма беше нова, а ние млади. Simple Smile
ФУРИЙКЕ, по градинките не те ли бъркат с мама на бебето? Ели как е? Поздрави я от мен.
АЛФЕЯ, дойдоха ли ти внучетата?
ЗДРАВЧЕ, дръж се! Hug
При мен нищо интересно. Одобри ми ръководителката написаното до тук и сега продължавам, ентусиазирана.
Хайде лека нощ! wavey

# 561
Маринка, честит рожден ден!

Поздравче за всички!

# 562
  • Кубрат/ Пишурка

# 563
Здравейте, дами.
Гледам, внученския състав се е увеличил! Честита внучка на Дидимити! Да расте здрава и щастлива!

Аз какво да ви разказвам - гостуваха ни роднини от САЩ - "натурални" американци, не българо-американци. Дойдоха натъпкани с доста предразсъдъци относно милата ни Родина, а си тръгнаха със сълзи на очи - толкова много им хареса. Постарахме се да им покажем доста неща, максимумът за времето, в което бяха тук. Бяха възхитени и не ги спря нито жега, нито летен мор да обикалят като "полудели" из местата, на които ги водихме. А морето...ах, морето... На мен ми призляваше от жегите, но те бяха жадни за култура, за старина, за истинска ваканция и почивка, които намериха в България в огромни количества. За храната и питиетата да не споменавам...преядоха и препиха "горките". Гледам от ФБ, че вече са запалили други американци да ни посетят. Лошото е, че пътуването от там до тук си е тежичко, но ако не друго, поне славата ни се разнася по света. Gift Heart

Тази година ми е много натоварена, още доста неща ни предстоят. Но внучката е моята радост, щастие и отмора. Когато съм около нея се зареждам с толкова позитивни емоции, че мога Земята да повдигна!
Поздрави и весело лято, което си продължава с пълна сила! Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 12:23 от DeltaAzimut

# 564
Здравейте.
Делта Simple Smile и прегръдка! След твоя пълен с позитивизъм пост, какво да кажа . Още малко време имам гостенчета - всичко е ,,по заповед на Щуката"" само дето Щуките са две Simple Smile.
Дай Боже и с четирите ми Щучета да имам възможност да съм по- често по повече време..

Четох, че Янчето ще идва наблизо.
Дали ще можем да се организираме да се срещнем?  За кой ден и как ?
Аз нито съм с кола, нито пък съм ходила някога в Перник, но много ми се ще.
След дни започва септември, какво ще правим със срещата? То не, че съм от активистките, но ако знам по от рано по ще мога да се нагодя. Сигурно всички така изчакваме, замотани в ежедневието Simple Smile.

Ставам.
Време е да отварям ресторанта ,,,При баба"", че клиентите са гладни..

Хубав ден и да ви е вкусно !

# 565
  • София
Привет, красавици! Hug
От сутринта се въртя около печката. Правя нашенската, брезнишката спържа.
ДЕЛТА, много позитивен пост! И мен ме зареди  Simple Smileтенкю, баба!
ДЖИЛИ, нахрани ли клиентите? Добре, че не могат да пишат в книгата за похвали и оплаквания Mr. Green
Днес съм в страхотно настроение. Ръководителката ми обяви край на теоретичната част на дипломната. Остава изследователската част. Много е доволна и по традиция довечера ще полеем първия успех. Не ги знаех тия табиети, но колко му е да се науча hahaha Joy
оставям ви, че да не ми загори спържата  chef
ПП Звънях на ЗДРАВУНКА, но не се обажда. Пак ще опитам.

# 566
Хо, хоо, ей ма пак - реплика или дуплика беше коментар на коментара Simple Smile ?
Адашчице мила моя, от де мат'рял за твоя деликатес в тва знойно време? Не се ли приготвя зимъска, кат заколим  Грухчо?  Или сега в магазима има всичко по всяко време ?  
А относно ,,клиентите"" ми, никога не е имало оплаквания - готви се и се сервира по асортимент, цвят и бройка Simple Smile . На мен ми стига да ме похвалят пред инспекцията дОма им, че сигурно има коментари кое как е било ...
Отивам да се правя на миялна машина, а ,,клиентите"" ми се отдават на любимото им и много омразно на баба им гледане ба филми по ТВ докато стане време за спане.

Пак - хубав остатък от деня и приятен обяд.
Голямо гуш!

П.п. Не обичам корекции на постове и много рядко го правя, ,,казана дума, хвърлен камък"", но сега се налага. Моля за извинение.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 09:30 от djily

# 567
                        Ей,да видиш ти!!! Не влизам често,но пък този път улучииих и.......видях едни прекрасни внучета!
                        Джили,ще ги събереш и четиримата .Моите са при мен,но като се замисля снимка с всичките нямам.С Любо и Мария - също.С Ран и Неда само когато бяхме в Рим.Не обичам да се снимам,не,че някога съм обичала.
                        Мечтата на Ран е да учи в Япония и дали да не си запазя някоя от японските внучки за снаха,че ако си сбъдне мечтата поне да не се притеснявам ,че няма да има познати! Yum Сега ще търсим курсове или учители по японски.

# 568
Ехаа Джилка!
Слънчицата твои!
Да са ти здрави и щастливи!
Ама то с такава баба друго и не може да е!🍀😍

Диди,внимавай какво си пожелаваш,че на мои познати сина заварши японистика,замина за Япония и се върна с филипинка.😊
Сега си имат красива синеока госпожица с леко дръпнати очи😘Красота!
Да не пророкуваме,просто да са ни здрави децата.😍

Пия следобедно кафе.Полежах,гледах филм за живота на сестрите Бронте и ке замислих колко се е променил светът.Къде за добро,къде не.

Заниманието ми за утре.

Плюс още три кофи,които ММ не е донесъл от градината.
Домати няма,но чуЖки дал Господ.

До после.

# 569
  • в малка спретната къщурка
Добра среща Дружки!
Баба не е вече при внуче, а се труди от днес. Спешно повикване и съкращение на бабин отпуск. Тръгнах си като при военно положение. Бух багажа в сака, повикаха ми такси и пет минути преди да тръгне автобуса бях си заела мястото. Нищо,че е дълго пътуването, прежалвам се пак и то скоро ако е възможно. Не е до помагане или съмнения за справяне на младите, а до това да се наслаждаваш на малката душица.
Джили, прекрасни сте.
Здравунке, как така те натикаха? Дано излезеш без болежки.
Габка, чака ме и мен това, но нямам време да вляза в градината.Само ме информират, че пипера е червен и готов.Е от къде време за него? Тук се почесвам, дето не ме сърби.
Фло, ще предам по телефона.
Янче, да си изкарате добре и после да разкажеш.
Делта, само ние дето не си ценим това, което имаме. Не го и пазим. Дай ни да рушим и отричаме.
Брех, как ми тръгна приказката.Ама до тук.
Лека, мека и спокойна да ви е!

Общи условия

Активация на акаунт