ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 765
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
И ние днес бяхме на консултация. Качила е 1.4кг и 7 см.
Акото не се хареса и на педи й взе секрет. Дано няма някой бактерия. Може да е по-рядко заради колийфа, каза чя много й давам, при някои действало така. Предписа и пробиотик, докато излезе секрета.
За сополките предписа грип стоп капки.
Много странно че не качват бебчетата, а имате кърма, дано се оправят нещата. Не се отказвайте. Това е най-доброто за тях.

# 181
Елси какво й е на акото, че чак проба са взели? И какви сополи имате? Малката всеки ден киха и има едни белички сополки ама не мисля, че е болна.

# 182
    Елси какво й е на акото, че чак проба са взели? И какви сополи имате? Малката всеки ден киха и има едни белички сополки ама не мисля, че е болна.
    И нейните сополи са бели, киха от тях. Не е болна, но предпочитам да ги лекуваме. Все пак ваксините ще почнат, а ме е страх.  Каката сумтеше, но не ми е вадела сополи, особено като новородена.
    Акото й се втечни от няколко дни съвсем, горката и да кихне, се е поомазала. Даже имаше на места зелено ако, но то си променя цвета като поседи. Та взе проба, но силно се надявам да не е бактерия. Почнахме вая с вит. Д, днес повече колийф няма да давам, пък да видим...

# 183
    Леле, аз как се моля моето да се изака, пък каквото ще да е. Ама няма и няма. С какво го втечнихте това ако Simple Smile да пробвам и аз, току виж нашия спасил дупето от клизмата

# 184
    Ние пък сме със запек, акаме по веднъж на ден след голямо напъване и изчервяване и в памперса една суховата твърда топка. Иначе си пишкаме нормално.

# 185
    И ние акаме веднъж на ден - смесено хранене - 3 пъти кърма, 4 пъти Ам (хип). Но е на консистенция горчица и същия цвят. Аз пия ударна доза желязо, та сигурно  и това запича,щом аз не мога да отида до тоалетната 3 дни..

# 186
    И ние акаме веднъж на ден - смесено хранене - 3 пъти кърма, 4 пъти Ам (хип). Но е на консистенция горчица и същия цвят. Аз пия ударна доза желязо, та сигурно  и това запича,щом аз не мога да отида до тоалетната 3 дни..

Тази схема някой ти я препоръча или сама си я изгради... аз днес в чудo се виждам откакто я минах на АМ няма спане и е супер кривичка. Снощи след 20 мин на гърда заспа и ми спа 4 часа, днес от 3 до сега ни е голям купон... няма спане Rolling Eyes

# 187
    Минавам да се оплача. 72 часа сме на АМ заради жълтеницата. Малко тъпо ми стана, но няма как. Вчера го боцкаха, той плака и аз плаках, а таткото го сложиха на стол, че му стана лошо и така

# 188
    Redington, колко са ви показателите на билирубина? На моето бебе (което вчера стана на 1м) са все още завишени доста, но детски гастроентеролог му изписа лекарство за жълтеницата, не са ми спирали кърменето. Това било остарял метод. Иначе моето вече два пъти го бодоха за проследяване, не падат стойностите, защото той спря да ака

# 189
    Zgr89, като ни изписаха от болницата беше само на Ам, като дойде педиатърката каза да включим и кърма - пробвах да давам първо кърма след това Ам, но не яде достатъчно, след това ги пробвах в една бутилка, пак не ги искаше. И след това ми казаха да събирам кърма и като събера за цяло хранене да давам. И аз така събирам около 300 мл кърма и я давам на 3 хранения. Коликите след кърма са повече, та гледам да е през деня, а останалата част от деня храня с Ам.

# 190
    Ох тази жълтеница много упорита, нас ни слагаха на лампа само на гръбчето в родилното, даже ми донесоха леглото с лампата аз да си я пускам и спирам за около 24 часа за да може да се кърмим. Когато ни изписаха ми казаха да слагам бебчо да спи до дневна светлина за да се изчисти по-бързо и мисля, че има ефект. Вече сме на 20 дни и сме чисти, а не сме от най-акащите така, че може да пробвате, но в никакъв случай не трябва да ги пече слънце

# 191
    Момичета , давате ли на бебетата Еспумизан Л ?
    Аз им давам веднъж дневно по 25 капки преди хранене (а са ми предписани на всяко храене) помага им да пръцкат и да акат . Ако не е всеки ден , поне през ден.

# 192
    Момичета , давате ли на бебетата Еспумизан Л ?
    Аз им давам веднъж дневно по 25 капки преди хранене (а са ми предписани на всяко храене) помага им да пръцкат и да акат . Ако не е всеки ден , поне през ден.
    Давам аз , преди хранене през деня

# 193
    По колко капки трябва, аз нали спрях колийфа, поне еспумизан да давам?

# 194
    • София
    Аз давам лефакс вместо еспумизан.

Общи условия

Активация на акаунт