ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 723
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, да ви попитам акото на бебка стана тъмно зелено с нормална консистенция, защото спрях кърменето и от 24ч не е приемала кърма. Давам и Амтамил.
Преди и давах 40/50мл кърма и дохранвах с Аптамил и акото беше с цвят на горчица, бебка е на 23дни.
Ако има мама, която дава АМ, то какъв е цвета на акото?
Благодаря предварително за отговорите.

И ние сме на Аптамил,но акото ни с жълт цвят.

# 301
Ние също бяхме първо на Блемил, сега Аптамил, и с двете си е нормално жълто.

# 302
Момичета, да ви попитам акото на бебка стана тъмно зелено с нормална консистенция, защото спрях кърменето и от 24ч не е приемала кърма. Давам и Амтамил.
Преди и давах 40/50мл кърма и дохранвах с Аптамил и акото беше с цвят на горчица, бебка е на 23дни.
Ако има мама, която дава АМ, то какъв е цвета на акото?
Благодаря предварително за отговорите.

Има ли жълтеница? Да не сте били на фототерапия? След нея също става тъмно акото...

# 303
Да,днес бяхме на фототерапия заради жълтеница, която уж беше овладяна до 10 ден, а изведнъж  билирубина скочи пак до 200 на 22 ден от раждането

# 304
Момичета, как сте с лохиите. Моите може да се каже, че спряха след месец и половина. Сега пък се появи жълто течение. Дали е нормално.

# 305
  • София
Моите спряха много отдавна, но и при мен се появи жълтеникаво течение. След предишното раждане не ми се е случвало такова нещо. Малко се напрегнах и утре съм на доктор да видим какво е това. Иначе нямам никакво неразположение та ми е странно.

# 306
Моите спряха много отдавна, но и при мен се появи жълтеникаво течение. След предишното раждане не ми се е случвало такова нещо. Малко се напрегнах и утре съм на доктор да видим какво е това. Иначе нямам никакво неразположение та ми е странно.
Пиши след прегледа утре, че и аз май имам подобно. Моите лохии свършиха с жълто течение, след което ми дойде менструацията, след което не ми течеше нищо и сега май наблюдавам нещо жълто, ама покрай бебето нямам време да си обърна внимание.
Малко и аз да изместя темата, ама май сме с рефлукс и днес сме на доктор, та да видим... най-много се притеснявам от неправилно диагностициране.

# 307
Момичета, как сте с лохиите. Моите може да се каже, че спряха след месец и половина. Сега пък се появи жълто течение. Дали е нормално.

Ох и аз се бях притеснила за това течение. Не си спомням да съм имала преди.
При мен продължи няколко дни, след което пак започна кървене, което не бих определила а и сякаш не мисля да е менструация, ама знам ли... много бързо стана кафеникаво и сега все още върви такова, при мен е 34 ден от раждането.
На преглед съм чак в края на месеца, дано до тогава да е спряло.

# 308
Аз също имам такова жълто... Мислех, че са ми спрели лохиите, но после се появяваха някакви капки на ден-два, а сега вече седмица това жълтото. Днес съм на преглед да видим какво ще каже док. Иначе съм чувала, че докато кърмиш не ти идва цикъл. Но доколко е вярно... Rolling Eyes
А при вас махна ли се тъмната черта на корема, че при мен още седи?

# 309
На мен лохиите уж бяха намалели и чак имах менструална болка по-миналата седмица и реших, че е цикъл. Но вече 15 дена откакто смених ежедневните превръзки с нормални и продължава .. Днес ми е 40 ден след секциото.
Мами, а някоя от вас да е имала проблем със сплескана главичка на бебо? Нашата едната така си се роди и мислехме, че ще се оправи, но спи само в една позиция на главата и нещата се задълбочават. Педи каза да я слагаме на една страна, но няма ли това да се отрази на гръбначният стълб и таза?
hope33, нашето ако беше зелено от Аптамил, но ние ползвахме такова за недоносени. Сменихме го и акото се оправи.

# 310
Да,днес бяхме на фототерапия заради жълтеница, която уж беше овладяна до 10 ден, а изведнъж  билирубина скочи пак до 200 на 22 ден от раждането

От това е така.

Жълтото течение се появява към края на лохиите и си е нормално.

# 311
Жълтеникавото течение е нормално. Док ми обясняваше, било нещо като смазка за матката. И аз имах, всичко изчезна.
Линията започва да изчезва, но още не е.

# 312
Моята линия стана видима след като родих, а преди това не я бях забелязала. Стои си все още.
Относно кривите главички, четох, че се оправят, след като бебешоците започнат да сядат и да стоят повечко изправени. Иначе аз моята госпожица я слагам да спи настрани, като на всяко хранене сменям страната. Страх ме е да я слагам по гръб. Но вече е на месец и половина и започна са се врътка както си иска независимо, че я подпирам с навита на руло пеленка. Добре, че главата си я държи настрани. Вие как ги слагате да спинкат?

# 313
Само по гръб спеше каката, сега и малчо също. Така е препоръчително. Главичката само си я обръща настрани.

hope33, какво ви казаха за жълтеницата на вас? След фототерапията ли пускахте изследвания?

# 314
  • София
Моя човек спи по корем и денем и нощем. Само в количката е по гръб. На страни отдавна не го слагам, защото сам си се врътка. Главата му се оправи вече. Само петната по тила стоят.

Общи условия

Активация на акаунт