ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 677
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Нана, и аз изпращам положителни мисли към твоя бебчо за бързо оздравяване Flowers Cherry Blossom
ММ иска да правим 40те дни при прабабата на село, което е на 20 км от града ни. Дали ще е много пътя за бебчо? Вие возили ли сте бебоците на такова разстояние, около  20-30 мин. според трафика Rolling Eyes

# 496
  • София
От двайстия ден пътуваме. На по 80 км до едната вила и на 40 до другата. А на месец и половина 400 км до морето. Не мисля, че е проблем.

# 497
  • Плевен/Пловдив
На 40 дена бебчовци пътуват със самолет. Не се притеснявай, мисля че даже ще му хареса на бебчо. Ние пътуваме по 400-600 км. в една посока на страната. И бебка си спинка, хапва, оглежда, е повече спинка колата я унася Simple Smile

# 498
  • WonderLand
Нана, и аз изпращам положителни мисли към твоя бебчо за бързо оздравяване Flowers Cherry Blossom
ММ иска да правим 40те дни при прабабата на село, което е на 20 км от града ни. Дали ще е много пътя за бебчо? Вие возили ли сте бебоците на такова разстояние, около  20-30 мин. според трафика Rolling Eyes

На нас пътя от родилното до вкъщи беше толкова, не се притеснявай.

# 499
Na_na бързо възстановяване ви пожелавам, всичко ще мине. Иначе хапва ли добро?

Търси да хапва,но по малко.Днес го засякох с везната 50 гр цока и заспива.Явно антибиотиците го успиват,като се съ уди пак цока малко и така.

50 мл е добре по на честичко, до утре ще се усети подобрение, ще видиш.
На нас педиатърката ни беше казала да не засичаме колко изпива и аз вече не се напрягам, например ние ядем на 3 часа по 105мл, но в 12 часа не мога да го събудя вече и изпива по 50мл и в 3 аm си изпива пълната доза, на 1 месец сме и явно ще махаме едното ядене

# 500
Момичета, аз вечер взимам бебче при мен и се кърмим легнали да не се разсънваме и двамата, но той така свикна, че не може да спи вече сам. Приспиваме се на ръце, сам не може да заспи, оставям го на леглото и след малко се буди и пак отначало. Някой път го оставам да спи върху мен само и само да поспи. Така през деня много трудно заспива, а му се спи и накрая се изнервя. Иначе цяла нощ спи, не мога да го събудя да се нахрани, но в момента, в който стана от леглото и след 10 мин е буден. Чудя се как да процедирам да може поне през деня да се наспива. Вашите бебчета как спинкат?

# 501
Момичета защо будните бебчовците през нощта да ядат? Моя се буди тук-там, цока 5 мин. и заспива. Даже се надявам съвсем да спре са се буди скоро. Смятам, че дори по-скоро се буди от коликите и тогава решава че може да хапне, а не толкова, че е гладен Grinning

# 502
Според мен това със спането в ръцете на мама е някакъв период.Виждам, че при всички е така.На нас ни се наложи събота и неделя да сме цял ден навън и бебка си спеше спокойно в количката и даже сама си заспиваше без да я люшкам. Взимах я само да я накърмя и смяна на памперса. Сега 2 дни вкъщи пак не иска да спи и мисля да почна да я извеждам с количката да поспива. Баткото така го приспивах в колата обаче, че не искаше в количката. Врътвах 2 кръгчета около блока и заспише непробудно, а иначе се мъчех как ли не да го приспя.

# 503
  • София
Аз не будя спящо бебе, нито денем, нито нощем.

# 504
Към мамите,които не кърмят вече дойде ли ви цикъл ?

# 505
Аз не будя спящо бебе, нито денем, нито нощем.
Аз също. През деня като сме навън понякога и по 5 часа се събират да не яде.

# 506
При мен се налагаше заради лактацията и наддаването. Заспива 20-21 ч., после се буди сам около 00 ч. и след това може да спи и до 9, но първо гърдите ми няма да утраят до тогава и второ той насън почва да грухка и да върти главичка да търси да яде и ми е по-спокойно да го нахраня, като го чуя така.

# 507
Аз също будя бебето заради наддаването и ниското тегло с което се роди (сега сме на 46 дни 4100 грама), второ заради жълтеницата и трето заради гърдите ми, които много се препълват.

Вашите бебета по колко време горе долу сучат? Ние имаме проблем със силна струя и кърменето от около седмица е много тегаво. Яде по 5/8 минути рядко 10 и все си мисля, че е малко и ме е страх да не е гладна.

Nana, как сте?

# 508
Моето от няколко дена е много странно- реве за сън, не може Дан заспи по 1 ч, тъкмо се унесе и пак реве, навън е ужас, вкъщи е ужас и се чудих какво става... и изведнъж ми се наляха спомени от баткото за ревливите периоди и като изчислих- точно е влязъл в първия. Пускам линк на която й е интересно или се чуди за нетипично поведение: https://xedra.wordpress.com/articles/livingwithbaby/8magicleaps/

# 509
  • София
Мда, ние смесме във втория, тамън се чудех и аз какво става.

Общи условия

Активация на акаунт